🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 588
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 960
# 961
Защото отборът събира пендари, които носят преимущество (директни финалисти?) за отбора с най-много. Теди е слаба физически и в главата на Коко, който иска на всяка цена да спечели, Теди е с по-малка стойност от Кенан да речем. Той си го каза даже в синхрон. Не разбирам какво не е ясно?

# 962
  • при късмета
Оф, много неприятно.

# 963
  • Велико Търново
Да, Alucard, и това преди всичко е отборен интерес.

Мир на душата на Анастасия! Pensive

# 964
Не беше само един куцият кон в отбора на Канатица днес! А това, че Кенан не позна анасонлийката беше върха. Та той сам каза, че мирише на мастика.
   Този сезон прекаляват с продуктовото позициониране! Толкова са изкуствени и зле режисирани сцените с крем "Здраве" и с меда, че чак постигат обратен ефект. А Елбетица как не ги беше гнус целия отбор да оближе една лъжица.

Светъл път на Анастасия!

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 23:34 от Snow storm

# 965
А Елбетица как не ги беше гнус целия отбор да оближе една лъжица.
В сезон 6 Жанета Осипова облиза пръстите на Ангел, който ѝ носеше мед, така че има и по-зле.

# 966
Лека й пръст на Анастасия!
Дето се казва, живот под нокът носим...

# 967
  • София
Ех, Канатица пак безнадеждни. Как пък все нищо не могат, бе?! Направо ми е неудобно и ме хваща яд да ги гледам колко са смотани и тъпи. Елбетица се движеха стегнато и бързо като един, нашите не стига че бавни, ами и броят до три за стъпка! И каква беше тази глупост на Кенан "Тази мирише на мастика, ама е гроздова"? Чак ме хванаха нервите колко са некадърни! Не мислят, не могат, не стават! Абсолютно заслужено ще са в Ада.
Pepe le pew какъвто и да е, им прави страхотни стратегии за игрите, изпипва всички детайли и тънкости, а останалите възприемат бързо, съобразителни са и се адаптират според условията.
В понеделник ще паднат и на дуела Канатица, защото са по-слаби. Намирам за грешен изборът на Лили да дръпнат Ния. Трябваше да е Мартина или дори Присияна. Само че на нея й е широко около врата и може да си позволи да си прави експерименти и да си мери силите с конкуренцията, защото в крайна сметка няма да е тя тази, която ще изгонят като паднат. Има много нереална оценка за възможностите си, както и за възможностите на останалите. Това, че притежава спортна злоба и хъс далеч не означава, че има реципрочни сили. Само много й знае устата, а съм сигурна, че Ния ще я бие.
Иван се ядоса толкова, защото си даде сметка, че ако не бяха изгонили Иванка, нямаше той да е избран за дуела. А умира от страх, защото е силен главно на думи, на арената не блести нито със сила, нито с умения. Явно смяташе, че скрит зад тази прословута контузия ще додрапа до финала, без да ходи на битка. Но сметката му се оказа без кръчмар.

П.П.: Ужасна новина за Анастасия! Светъл да е пътят на душата й!

# 968
А Иван защо реши, че той нямаше да е на дуел, ако Иванка още беше там? Няма шанс Елбетица да направят само женски дуел, че да дръпнат трите жени на Канатица.
Като се обърне каруцата.... Simple Smile

# 969
Не че няма да е на дуел, а че тя ще си ходи със сигурност.

# 970
Лили много зла, плаши.
Все си мисля, че човек като преживее нещастие, драма, става по-мъдър и благороден, по-смирен.
При нея явно не е станало така, доста агресия, грубост, все е много отворена, комплекси някакви я натискат мисля.
Масово казват " днескашна"...Кенан най-често...отврат.
Не мога да повярвам за Анастасия, какво се е случило?

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 07:05 от dany_nik

# 971
  • София
Както щете ме разбирайте, обаче според мен мъжете на Канатица изпитваха голям дискомфорт (меко казано) от това, че бяха залепени един за друг на ските. Предницата на единия, притисната в задницата на другия. Simple Smile Познавам мъже, които буквално губят разсъдък от толкова близък физически контакт с друг мъж.
Не им търся оправдание. Бяха много зле. Но имам чувството, че мислеха за друго през цялото време. Simple Smile

Много по-рехаво на ските стояха грацилните момичета на Елбетица.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 09:24 от Vivi

# 972
Сергей не е ли по-нисък от останалите? Струва ми се, че не можеше да стъпва толкова разкрачен.

# 973
Мъка, мъка ! Не успях да гледам всичко от играта на сакатица. Голямо напрежение. Отчасти гледах загубата им. Забелязах и крещенето на Коко, доброто ми впечатление за него рязко се промени. Следобед ще догледам всичко, да не пропусна нещо.

# 974
Коко постъпи глупаво в играта. Какво беше това броене 1,2,3 на всяка стъпка. Леви-десни беше достатъчно. Поне да беше взел по-бързо пример от другия отбор. Може би изиграха роля и физическите данни. По-трудно се координираха определено.

Общи условия

Активация на акаунт