🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 496
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 1 020
Според мен ,както си влязоха измежду другото,така и ще излязат.  Малко са ми като пълнеж.
Да не се приема като спойлер, може да е само техническа грешка.

Аз ли нещо съм пропуснал или една камара хора са отпаднали? Днес в сайта на Фермата са задраскани като отпаднали Борис, Линда и Павел.

# 1 021
  • България
slastna, моят коментар не беше насочен конкретно към теб, а отговарям на няколкото потребители, които считат поведението на Коко за неприятно спрямо съотборниците му.
Скрит текст:
Ако спойлера за отпадането на участниците е верен - има смисъл спрямо предстоящите дуели. Обаче нататък не ми се вярва.

# 1 022
Изгледах и епизода от четвъртък. Радвам се, че Е отиват в Рая, имаха нужда. Баба Дешка обаче вярно май има пристрастия Simple Smile Много добро представяне на играта, аз лично не съм учудена. Очаквах Кенан да познае повече ракии, а той дори анасоновата не успя. Грозно се държа Иван, според мен извинението му бе искрено, но не си е променил отношението към Сергей, а и чисто стратегически - откакто е в отбора, той става по-заменим в дърводелството. Съответно - вече започна хитро-хитро да му подлива явно и не чак толкова вода.

Трябваше да изберат Присияна или Мартина, като по-слаби от Ния (според мен). Така или иначе никоя от тях няма да е реално застрашена, дори и да паднат, защото ще си ходи Линда. Поради тази причина и Ния не изглежда никак притеснена за дуела.

Гласувах (нищо че не познавам много):

Стискам палци вече само на Елбетица, защото там са мъжът и жената, които засега ми допадат най-много - Петър и Ния. Иван не беше прав да избухва толкова, не само Сергей беше виновен за загубата, но явно му е вдигнал мерника. Елбетица ще спечелят Simple Smile

По битки - Иван, Линда, Ния
На алманаха и щафетата - Елбетица

Линда и Теди са най-застрашени. Искам да си ходят Лили и Андрей.

# 1 023
"Куц кон" много лепна на Сергей и до края на шоуто ще му викат така във фейсбук.
То и на Иван му приляга това определение. От доста време го играе "куц кон". И за по-голяма достоверност по време на битките леко понакуцва, иначе се не сеща за травмата.
Цял сезон избута, като се оправдаваше с болки в крака. Даже не изпита неудобство пак да акцентира на това при номинацията му.
Ако не си се оправил толкова време напусни! Ако пък ще стоиш приемай с достонйство, че си номиниран, а не да правиш намеци.
Ще му се така да изкрета до финала накуцвайки на един крак.
Или симулира, което е най-вероятното, за да го пазят, или наистина е зле и се натиска надявайки се да го мъкнат на гръб без да се срамува, че е в тежест на отбора.
По-скоро си мисля, че е болен здрав носи. Прави се на луд, а те му връзват.
В началото може и да е имал проблем, но видя че номера минава и си я кара по тънката лайсна.
Намери и той на хляба мекото с тази контузия и трайно се настани в агитката по време на елиминациите, но този път ядец.
Дано да отпадне! Не е мързелив, но и той е тарикат от класа, а и популизмът му вече взе много да товари.

Кенан, Лилия, Сергей и Иван в този ред искам да им видя гърба. Rage

Никой друг не ме дразни. Поне не в такава степен, че да искам да отпадне.

Напълно съм съгласна. С тези контузии ми писна вече. Като ста толкова зле какво правят вътре въобще? Ама нали е по-лесно да го играят многострадалнци...

# 1 024
Тази година фермата е пародия , обида към зрителите
....новата водеща под всякаква критика , участниците  нямат никакви умения или поне желание да развият такива..... В предишните сезони участниците бяха целеустремени и отдадени на предаването, научаваха се толкова много полезни неща за фермерският живот , а сега ...не мога да повярвам, че все още се излъчва...ужас!!!

# 1 025
  • при късмета
И какви фермерски умения придобиха в 6 и 7 сезон? Те бяха на спа

# 1 026
Пусната е новата анкета! 😊

не може ли да е в спойлер, че е толкова голям чаршшаф, че е много неудобно да се скролва на всяка страница

# 1 027
Иван взе да си показва рогата. Откак е номинирам и притеснен за оставането си много си изпуска нервите.

п.п. Теди да не се е влюбила в грозноватия щатен ухажор на Фермата?! Той ги подкара по реда на номерата нещо.

# 1 028
  • София
Фаворити и прогнози
След седмица 8 (истинска, не фермерска)

Плюсчета/минусчета:

++
Петър

+ и малко:
Мартина

За първи път от седмица 1 имам промяна в двата плюса и тя е, че махнах от там Мартина, дори и с малко...
Продължавам да и стискам палци и нищо чудно да я върна на върха още след една седмица, но може и да падне по-надолу...
Не ми хареса разговорът и на оградата със Сергей и то след като се издъни в играта с лъка, а Петър я защити и застана твърдо зад нея...
А за Петър каккво да кажа. Той прави целия сезон и той е победителя. Иван и Андрей се насадиха на пачи яйца с него. Явно не стига финала щом такъв лош едит му правят, но въпреки това, това е истината.
Който и да спечели ще е някой незабележим 'мунчо'

+
Еми, Присияна и Ния
Иван и Павел

Ния се завърна на чистия плюс. Може и още да се изкачи.

= / +
Теди
Андрей и Линда

Андрей се изкачва една позиция нагоре.

=
Боби
Изкачва се една позиция нагоре

= / -
Коко
Кокича, пада една позиция надолу. Изключително скучен и нетелевизионен герой. Не е това моето, сори.
Иначе, честита победа! Популист и моралист победител в най-популисткото риалити - да ви е честито!
И/А ще са доволни, селяните също.

-
Кенан и Лили
Жоро

--
Сергей

При чистите минуси нямам промени.

Моите фаворити:

Топ фаворит за чека:
Коко

Тук нямам промени. С тези правила, които задължително трябва да претърпят някои корекции за следващия сезон, такива като Коко и Жоро (набедени за топ атлетите, хаха) са сигурни финалисти, а аз съм го писал още преди 1 месец, ако Коко стигне финала ще го спечели на 90% Стига да не се орезили преди него, което не виждам обаче как ще стане.

Сериозни фаворити:
Жоро, Андрей, Иван и Павел
Еми, Присияна, Ния и Мартина

За мен Коко и Жоро са финалисти, а Иван и Андрей са почти сигурни финалисти.
Петър ще бъде елиминиран след гласуване малко преди финала. Ще изчакат подходящия момент да го изхвърлят за съжаление. Поне това ни се подсказва от едита, от И/А, от гласът зад кадър и от някои подмятания на отпадналите фермери по подкастите...
Ще настане всенародна радост. Лошия схемаджия ще е прецакан, а мишоците моралисти ще надделеят над лошото!

Други фаворити нямам!

По класическата схема за 4-ма финалисти (двама мъже и две жени):
Коко и Жоро + Мартина и Ния

По същата система но с 8 финалисти (но не 4 по 4 мъже и жени, а просто 8 финалисти):
Коко, Жоро, Андрей и Иван + Мартина, Ния, Еми и Присияна

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 12:58 от Diavolo

# 1 029
Гледам Надкаст и съм страшно разочарована от Туджаров. Хайде от Неделчо го очаквах, но Туджаров да му приглася така е много грозно. Петър си бил направил секта, трябвало да го изгонят. И не знам си още какво. Вместо да му признаят, че е доста добър играч. Някой писа по-назад, че някакъв вид завист и съм склонна да се съглася.

# 1 030
  • Вестерос
Прочетох, че  е почина Анастасия/ Сия. Да почива в мир!

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 00:22 от Tiffany А

# 1 031
  • София
Много ми хареса Надкаста. Съгласна съм с техните наблюдения, че Сергей не е чак толкова работлив и не изпипва задачите.

Абсолютно ги подкрепям и за Петър, както казаха, силен е на игрите, но другите, ако искат да спечелят, трябва да го махнат.

Беше ми приятно да чуя мнението на Валерия.

# 1 032
Много тенденциозно коментират. Логиката, че Лили или Теди са направили като Петър само я споменаха и с лека ръка я отхвърлиха, за да могат да продължат да се дразнят на Петър. Той каквото и да направи, те няма да го харесат, но нямат добри аргументи защо не го харесват. Аз ако бях един успешен бивш играч от реалити формат, който не е комплексиран да речем като Сами, щях да кажа, че в този сезон Петър е сред най-добрите играчи и участници.

# 1 033
  • София
Не виждам, нито тенденциозно коментиране, нито комплекси. Хората могат да имат различно мнение и не е нужно да бъдат обиждани за това.

Най-добре си изиграва картите, който стигне финал и е с реални шансове да победи. Тук като гледам дори феновете му не мислят, че това ще се случи. Освен ако не направи рязка промяна в играта.

За това, че е силен на арената, го казаха няколко пъти, но и коментираха, че ако не дразнеше другите постоянно, нямаше да е той на тази битка. Коментираха времената в петата битка, Валерия и Андрей са победили своите опоненти, докато Петър падна. За Петър е добре дошло, хем той загуби, хем един опортюнист по-малко, но от гледна точка на Валерия естествено, че тя искаше да остане. Те коментират от гледната точка на останалите.

# 1 034
Не всеки, който дръзне да не благоговее пред голия цар Петър, му завижда.

Общи условия

Активация на акаунт