🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 566
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Разпиляна във въображението
На Коко просто малко му се пропука образа на добро хрисимо момче.  Иска мъжки дуели, което за мен означава разчистване на хора от неговия отбор, основно. Например Кенан и Борис. И Теди също.

# 1 006
  • София
Аз пък се радвам, че Иван се развика. Писна ми да седят зад маски. Харесват ми с Коко, но трябва да покажат характер, дори и негативен, да видим истински емоции.

# 1 007
Направи ми впечатление нещо от изминалия епизод. Когато имаме група от хора, с преобладаващи простаци , те се обединяват срещу най-слабия , този който се е издънил явно в дадена игра и го смачкват в ъгъла. Той от своя страна , започва да им се доказва, да дава най-доброто от себе си , да се старае всячески, за да не е "най-слабото звено" Вчера в битката , Мартина жестоко се издъни - никой нищо не и каза, дори я поощриха и утешиха, след това всички се държаха, сякаш нищо не станало. В резултат , тя тръгна да се оплаква, да демонстрира, колко е недоволна и подтисната , дори да прави коалиции за да унищожи тези, които баха толерантни и дори и подадоха ръка. Мачкай , за да те уважавт ли беше принципа. Интересна психология, и то не в мутренско общество, а сред извадка , от интелигентни млади хора

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 15:37 от AuroraBB

# 1 008
Да изкоментирам епизода в сряда, че си заслужава отделен постинг Rage

Възмутена съм от другарския съд срещу Петър и замесването на продукцията по този долен начин. Меко казано! То бива, бива, ама чашата прелива.

Значи Петър трябва да е на всеки дуел, докате грохне и го извадят от играта, понеже не може да допринася повече за отбора си. Но преди това да се изцеди колкото се може повече от него. Защото този "използвач" и "манипулатор" се крие зад полите на жените, които благодарение И на него са още в отбора и играта. И Петър няма право да иска и да отиде на финал, нищо че вече си е заслужил, при това много повече от доста други играчи.

Просто нямам думи.
Явно за продукцията Сергей или който и да е друг би бил по-политкоректен победител... Но не и човекът, който има качества да бъде добър лидер, както и всякакви други умения, може би един от най-комплексните играчи там. Нека да е Бай Кенаньо, той също може да се хареса на простолюдието. Или Коко, който е по-чист от сълзата, или Жоро, Андрей и Иван, които също си играят играта, но много по-тихо...
И как Ухажоро се обясняваше на зрителите от колата, хаха... ха.

Miriel, с право попита защо като се намесват, не го правят и за други играчи - да си чуят думите. И защо не споделиха и за недоволството на мъжете от Елбетица, а не само на жените?

Да не споменавам подсказванията - водещия Андрей каза на Канатица, че жените от другия отбор са били по-бързи на едно от препятствията, което е недопустимо! Вече доста почват да бият на очи някои неща.

"Мъжете" от Е на оградата - дъно!
Сергей не бил интригант да заговорничи, но подтикваше Мартина да го прави - дъно!
Мартина, с която Петър се отнесе повече от добре - дъно!
Лилия, тоя таласъм, кокорещ се и перчещ се като някоя пишман мутра - дъно!

*** Пауза, че много набрах Simple Smile

Браво на Петър за проявеното достойнство и че имаше очите да инициира откровен разговор. За съжаление такъв с малодушни използвачи е невъзможен Weary

# 1 009
  • Bayern
Аз пък се радвам, че Иван се развика. Писна ми да седят зад маски. Харесват ми с Коко, но трябва да покажат характер, дори и негативен, да видим истински емоции.

Ясно е ,че всеки може да избухне в даден момент , проблема е ,че Иван обиждаше Сергей мн.грозно Angry  , докато в крещенето на Коко не видях нищо възмутително .Аз пък се подразних на Теди , когато след играта държеше да каже на всички как само Коко и Боби играели ,а другите били в тежест , тя сякаш е мн.добра в игрите Pensive  
Но като цяло сезона мн. ми харесва , от участниците в момента ме дразни само Кенан и не разбирам защо ИиА си го харесват толкова Frowning1

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 11:55 от ROSHLA2006

# 1 010
Аз пък смятам, че играта показа, а за мен доказа, че Коко няма лидерски качества и не е обединител, както някой написа, а просто човек, който си изпусна нервите в момент, в който отборът имаше нужда някой да ги поведе и организира.

# 1 011
Така е, но е малко гадно това, което каза на Сергей. Аз дори не харесвам Сергей.

# 1 012
В този сезон и в доста от предишните истински добър лидер е Петър. Всички го виждат и се опитват да му подливат вода. Коко е прекалено мек и не може да убеди всички, а Иван освен че също не е особено убедителен, е по-скоро дървен философ, отколкото стратег. Иначе е умен. Спор няма за това.

Добрите лидери не ги избират, хората просто започват да ги следват. Мога да направя и сравнения. Петър е като Рик от Живите мъртви или като Мат от Колелото на времето

# 1 013
  • България
Коко бил се развикал на "бе" ви е големият аргумент, че Коко не струвал. Не е обидил никого. Другият ви аргумент: нямал лидерски качества, това си личи от ден 1. Имаме информация, че е интроверт, че не обича да говори, че не го слушат. Другият ви аргумент е, че искал да отпадне Теди - иска повече мъжки дуели, да гонят Кенан, Борис, евентуално Павел и Коко да се добере до победата. Това е целта на всички мъже в сезона. Абсолютно не виждам нищо лошо в Коко. При положение колко зле бяха на битката, какъв синхрон имаха, как битката не беше за тях, всички викаха, как да се държиш?

# 1 014
  • София
Валерия в Надкаст

# 1 015
Да не се приема като спойлер, може да е само техническа грешка.

Аз ли нещо съм пропуснал или една камара хора са отпаднали? Днес в сайта на Фермата са задраскани като отпаднали Борис, Линда и Павел.

# 1 016
  • Bayern
Да не се приема като спойлер, може да е само техническа грешка.

Аз ли нещо съм пропуснал или една камара хора са отпаднали? Днес в сайта на Фермата са задраскани като отпаднали Борис, Линда и Павел.

Изтрих си мнението ,май и твоя коментар трябва да го прехвърлиш в темата за спойлери Wink

# 1 017
Дано е грешка.

# 1 018
Коко бил се развикал на "бе" ви е големият аргумент, че Коко не струвал. Не е обидил никого. Другият ви аргумент: нямал лидерски качества, това си личи от ден 1. Имаме информация, че е интроверт, че не обича да говори, че не го слушат. Другият ви аргумент е, че искал да отпадне Теди - иска повече мъжки дуели, да гонят Кенан, Борис, евентуално Павел и Коко да се добере до победата. Това е целта на всички мъже в сезона. Абсолютно не виждам нищо лошо в Коко. При положение колко зле бяха на битката, какъв синхрон имаха, как битката не беше за тях, всички викаха, как да се държиш?
Два пъти си прочетох коментара и вероятно не владея добре българския език, но не виждам къде съм написала, че Коко не струва, а че няма лидерски качества (надявам се разбирате разликата). А това е важно за мен във формати като този. Не харесвам в него прекалената мекота и снишаването, както и изпускането на нервите в най-неподходящ момент, но мога да се хвана на бас, че той ще спечели Фермата тази година. И ще е закономерно на фона на профилите на всички победители досега. Без някои приятни изключения.

# 1 019
Пуснах малко надкаста , отдавна не го бях гледала. Леле мале , щом жива завист тресе и Неделчо , който  принципно е обективен , тя страшна работа . При това Петър не е чак супермен.

Общи условия

Активация на акаунт