🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 578
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 990
  • България
На мен Линда все повече ми харесва като човек.
Много симпатична, открита, приятна и одухотворена личност, както и талантлива и упорита с цигулката и гребането! Предпочитам Иван и Андрей да сготвят нея за победител вместо Сергеевци, Пешовци, Нии.

# 991
Тя е детенце. Още нищо не познава от живота. Едва ли ще стигне финал.

# 992
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Животът зад Фермата, епизод 16

Животът зад Фермата, епизод 16: Защо изразът "българска работа" е символ на нещо некачествено?
И какви са стратегиите на двата отбора, за да стигнат до финал?

Тази битка със ските и дегустацията си е за Елбетица. За втори път печелят, този път още по-убедително! Simple Smile

Много нерви, много нещо в Канатица, мани, мани.
Кенан много силен на думи, но само 1 от 6 уцелени вкусове, докато Петър и останалите зелени с 2 от 6. А и по трасето бяха много по-бързи.
Канатица си бяха обречени с толкова високи или едри мъже като Павел и Кенан.
Не знам защо Иван се нервеше толкова като мисията им беше невъзможна.
Коко доста грозно се обърна към Теди на 'Бе'

След две поредни седмици в Ада, Елбетица се завърна в своя дом.
И Баба Дешка така се зарадва, че дойде с нова премяна и куп нови вкуснотии. 😀😉

С Петър Елбетица почти не губят.
Всичките им победи за Ад/Рай са с него в състава, без един-единствен случай.

# 993
Линда не е все за още готова за подобен род игри. Лапнишаран.

# 994
  • Велико Търново
Коко постъпи глупаво в играта. Какво беше това броене 1,2,3 на всяка стъпка. Леви-десни беше достатъчно. Поне да беше взел по-бързо пример от другия отбор.
Коментираха отстрани, че Павката редовно си е бъркал краката, явно при тръгването не са имали синхрон, той затова броеше 1,2,3. Другото което често подвикваха беше да си вдигат краката. За да се вземе пример от другия отбор първо трабваше да се оттърват от асинхрона. Те така и не успяха. Със сигурност обаче много им попречи калибърът на Павел и Кенан.

Павел е висок, Кенан е пълничък, обаче Сергей е в златната среда, а той излезе куц Simple Smile   
Сергей беше зад Кенан, четвърти по ред.

# 995
Сега наваксах, мислех, че ще елиминират Петър и чак не ми се гледаша.Не мисля, че се държа арогантно на съвета.  Усмихваше се , като човек с чиста съвест , който в случая е прав и няма защо да навежда глава и играе засрамен . Също така,  шегите и наместването на перчема, приемам , като един вид самоирония към собствената си суета, не зная какво токова ги вбесява Кенантица.Много се радвам,че страстите в Елбетица са се поуспокоили и не се хванаха на манипулациите . Сега май стана ясно, защо Петър преправи пейката на Сергей .
Синева, добави в списъка и Мартина -балерина и ще сме съвсем на едно мнение по въпроса ))пък нямам претенции за реда на гонене

# 996
Коко постъпи глупаво в играта. Какво беше това броене 1,2,3 на всяка стъпка. Леви-десни беше достатъчно. Поне да беше взел по-бързо пример от другия отбор.
Коментираха отстрани, че Павката редовно си е бъркал краката, явно при тръгването не са имали синхрон, той затова броеше 1,2,3. Другото което често подвикваха беше да си вдигат краката. За да се вземе пример от другия отбор първо трабваше да се оттърват от асинхрона. Те така и не успяха. Със сигурност обаче много им попречи калибърът на Павел и Кенан.

Павел е висок, Кенан е пълничък, обаче Сергей е в златната среда, а той излезе куц Simple Smile   
Сергей беше зад Кенан, четвърти по ред.
Днес пак гледах играта. Кенан трябваше да е отпред, а Павел отзад.

# 997
  • Велико Търново
Да, мислех да пиша в предишния си пост, но пропуснах - че и подредбата си трябваше да обмислят по-добре, не да имитират "тренировка" на ходене. Още повече че те бяха само трима там, не и петимата. И както вече някой писа - мъже са, краката им са по-големи, тъй че повече си пречат, а това също не е за пренебрегване.

# 998
Синева, добави в списъка и Мартина -балерина и ще сме съвсем на едно мнение по въпроса ))пък нямам претенции за реда на гонене
Тя ми е първа резерва. Nerd
Веднага след великолепната четворка.

# 999
Сладка, мила и несигурна в себе си е Линда! Както тя казва сама за себе си- малка и наивна. Но мисля, че тази несигурност се корени именно в драматичните взаимоотношения с родителите й.

# 1 000
  • София
Изчетох ви най-накрая, че от вчера ми се бяха събрали над 70 мнения.
Радвам се, че темата живна, чак се чудя дали да не върна едноседмичния срок... Ще го реша във вторник.
Това е доказателство, че сезона се развива добре и става интересно. 😊

Всичко сте казали, аз също писах като изгледах епизода.

Друго няма какво да добавя освен готиния момент край басейна, когато жените се бяха изглегнали на шезлонгите, а УхаЖоро и ПеПе принасяха плата с деликатеси и мед. Женска идилия, хаха.

Баба Дешка я разбирам донякъде, въпреки че като част от продукцията в този сезон (образно казано) би трябвало да е безпристрастна или поне да не и личи.
Ами явно усеща жената, къде са по-естествени и готини хора. В Канатица има твърде мнохо токсичност ако мога така да се изразя. И освен тази токсичност има и много популизъм и фалшив морал, както и твърде много бай ганьовщина.
Аз лично ако бях фермер щях да искам да съм при момичетата от Елбетица. Много приятни и нежни дами, изобщо щеше да е купон.
Канатица ме изгубиха с изгонването на Цвети и напусканто на Нанси. Общо взето само Иван и Теди ми останаха. Може би и Павел ама той не се вижда или чува освен когато трябва да свърши нещо на Арената.

Ако Иван не направи трагичен дуел и не се срине брутално ще изгонят жена и то за съжаление точно Теди. Тя го знае това и за това не и е приятно.
Не играят обаче стратегически. Теди е от коалицията на Иван и общо взето гласува така както той и каже. И ако сега гласува за нея ще е безумие.

# 1 001
  • Велико Търново
Ееее, Diavolo, те какво са виновни, че Нанси се контузи. Знам, че си доста пристрастен там, но да го посочваш като едната от две основни причини Канатица да те "изгубят"... някак не ми се връзва.

# 1 002
Въпрос - защо чак сега продукцията разкри, че Иван "дървния философ" е избухлив?

След фиаското от днес при конкуренцията - някакви надежди на ИиА, че предаването ще изплува.

# 1 003
  • USA
Изчетох ви най-накрая, че от вчера ми се бяха събрали над 70 мнения.
Радвам се, че темата живна..
Това е доказателство, че сезона се развива добре и става интересно. 😊

Кое му е интересното? 15 човека ритат 1,същия този един човек,който се раздава на битките и  ги печели не веднъж,не два.Евала,Петър!Изнесе на гърба си този мизерен сезон.

Колкото пъти си пусна епизод, ни занимават само и единствено с Петър и какъв манипулатор бил,пък как ползвал жените,как си плел кошницата...
Коя беше онази русата лелка от Канатица,която непрекъснато му се звери като някаква мутра и клати заканващо глава? Много е отблъскваща.

Разочароващо!

# 1 004
Хах, Diavolo, личи ти, че си мъж. Аз тази "женска идилия" я превъртях. Joy

DamaPika, и аз мисля, че Канатица големите им крака ги спънаха на играта, освен това, че не се слушаха. За краката на Петър и Жоро имаше супер много място с трите девойки по средата. Сега ще ви прозвучи странно, но Коко най-после показа, че е "нормален" човек, като си изпусна нервите и той. И го разбирам напълно - едните не слушат, другите викат, има напрежение, нормално е в един момент да резне Лили и да ѝ викне да идва да играе тя. Смятам, че Иван беше искрен в извинението си - той съжаляваше, че е използвал обидни квалификации. Не ми хареса, обаче, че започна с "Имам важен дуел...". Няма значение, че имаш важен дуел. Родител си, трябва да даваш пример. И това, че децата ти ги няма в момента, не значи че не трябва да постъпваш редно и да се извиниш, когато си обидил.

Общи условия

Активация на акаунт