🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 499
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Разпиляна във въображението
Само едно единствено предизвикателство имаше с доене и там бяха мъжете. Вече няма задължително ратай, който да трябва сам да се грижи за животните.

Ето, Валерия казала, че има още една крава. Моника защо не се е научила на нея? И се потвърждава, че Сергей в някои неща е скатавка - не дои крави /Валерия/, нито изпипва нещата /Иван и Канатица/. Само в една градина май го даваха. Друг негов принос към Елбетица?

# 1 066
Ако не разбрахте, той е Левски. 😂

# 1 067
Така става много често в реалититата. Последно беше Света Елена. 😉

Поне вече не е Пепи Кекса. 😁
Благодаря, че ме разсмя искрено с тази шега. 😂

# 1 068
Отивам да се уча от Google как се дои крава 😀😀🤣

# 1 069
Всеки сезон повечето момичета обясняват във визитките си как лятото са били на село при баба и дядо. Сериозно ли не са им помагали? Аз на 10 вече доях козите наравно с баба ми. И не е много сложно да ви кажа.

# 1 070
  • София
Иванка във Фермата подкаст на Ивайло

# 1 071
Животните във формата винаги са били поставени на пиедестал.
С изключение на този сезон, в който на пиедестала е поставен Свети Петър, а всеки, който не приглася в общия хор, е завистник, злобен, обсебен и т.н., а ако е друг участник, директно е мунчо. Последното сам Дяволо го е написал в обзора си. Плурализмът в темата явно не е на почит.
Какъв пиедестал та той е разпнат на кръст, без право на обжалване. Rage
И да има общ хор, но той не пее възхваляващи псалми, дори напротив. Те го изкарват виновен за всяко едно нещо във Фермата и Вселената.
Момичетата ядосани, че още не са изгонени реват та се късат, че сега ще ги гонят, заради него.

А най-нелепо ми се струва, че Гери, напълно излишен персонаж, поне взе да се облича сравнително подходящо за аграрно предаване, че в началото будеха меко казано учудване тоалетите й. Та дори въпросното ненужно присъствие с този монотонен лишен от емоция гласец и тя пропя в хора на недоволните, а пък ИА с радост хвърлиха първия камък по човека, който ги вади с голи ръце от батака на слабичкия им сезон, заради лошия каст.
Вместо да са му благодарни, че при този сив и безличен каст има един мега интересен и пъстър персонаж, те му скачат, като стършели. Rolling Eyes
Героят срещу статуквото! Водачът срещу конформистите, удобно крили се до оня ден зад гърба му!
Кефи ме Петър разлая кучетата и още как! Nerd

Въобще има ли някой друг във Фермата освен Петър?! Има само няколко статисти дето му играят фон! Сив фон да уточня! Nerd

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 14:13 от sineva 1

# 1 072
За темата говорех, не за предаването. Очевидно не се разбираме по повече от един параграф.

# 1 073
За темата говорех, не за предаването. Очевидно не се разбираме по повече от един параграф.
По всички точки, алинеи, членове и параграфи по отношение на Петър няма как да се разберем, защото сме на диаметрално различни мнения. Nerd
На мен не ми пречи, дано и вас не ви напряга този факт.

# 1 074
Никак даже. 🌺

# 1 075
То е ясно , но се надявам си стиснем ръцете , че никой не съди за списващите тук ,спрямо личните им предпочитания и симпатии.

# 1 076
Скрит текст:
Животните във формата винаги са били поставени на пиедестал.
С изключение на този сезон, в който на пиедестала е поставен Свети Петър, а всеки, който не приглася в общия хор, е завистник, злобен, обсебен и т.н., а ако е друг участник, директно е мунчо. Последното сам Дяволо го е написал в обзора си. Плурализмът в темата явно не е на почит.
Какъв пиедестал та той е разпнат на кръст, без право на обжалване. Rage
И да има общ хор, но той не пее възхваляващи псалми, дори напротив. Те го изкарват виновен за всяко едно нещо във Фермата и Вселената.
Момичетата ядосани, че още не са изгонени реват та се късат, че сега ще ги гонят, заради него.

Скрит текст:
А най-нелепо ми се струва, че Гери, напълно излишен персонаж, поне взе да се облича сравнително подходящо за аграрно предаване, че в началото будеха меко казано учудване тоалетите й. Та дори въпросното ненужно присъствие с този монотонен лишен от емоция гласец и тя пропя в хора на недоволните, а пък ИА с радост хвърлиха първия камък по човека, който ги вади с голи ръце от батака на слабичкия им сезон, заради лошия каст.
Вместо да са му благодарни, че при този сив и безличен каст има един мега интересен и пъстър персонаж, те му скачат, като стършели. Rolling Eyes
Героят срещу статуквото! Водачът срещу конформистите, удобно крили се до оня ден зад гърба му!
Кефи ме Петър разлая кучетата и още как! Nerd

Въобще има ли някой друг във Фермата освен Петър?! Има само няколко статисти дето му играят фон! Сив фон да уточня! Nerd

JoyJoyJoy

И аз отначало не харесвах особено Петър, даже Сергей ми бе по-симпатичен Simple Smile

Кой/коя ли ще е следващия човек, който открито ще възнегодува срещу Царя, за когото загатнаха водещите?
Аз залагам на Емилия.

# 1 077
Може ли да дават по-рядко Кенан,  и по-често кучето на Линда? То поне е сладичко ( и по-умно Trollface )

# 1 078
Аз гледам малко назад,  но не мога да разбера защо в Канатица непрекъснато обсъждат Петър.  Те по-скоро не го обсъждат, а го плюят,  особено тази борещата се с живота, забравих и името. Те нали не са в неговия отбор,  с какво им бърка на тях играта? И голяма грижа за момичетата от Елбетица, голямо нещо!  И наистина голям смях с тия момичета - ама ние защо сме още тук, сега ще се наложи да отпадаме една по една, Петър е виновен.

# 1 079
  • Варна
Изгледах Иванка при Ивайло
И да,100% циганка за мен .
Защо ги крият тези неща.Тъпо.Като се крие е още по-тъпо.
Както беше с Веселка .До края беше малка и наивна,млада майка героиня Close
То накрая се оказа класически м....

Общи условия

Активация на акаунт