НОЕМВРИйче сладко в мен бушува, че ще гушне мама скоро се вълнува!

• 34 009
  • 318
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, възобновихте ли нормалния си полов живот след раждането и какво е времето, което трябва да мине след секцио?

Аз не съм секцио, но още не сме го възобновили и още имам лохии - 32 дни вече. Днес трябваше да съм на преглед, но снощи вдигнах температура и си отмених часът...

# 256
Момичета, голямо затишие настана. Колко останахме още в очакване? Joy

Аз хем съм нетърпелива, хем малко ме е страх и нямам търпение да се видим вече с младежа, да минава и да знам, че всичко е наред.

Имам още седмица до термин и нииикакви знаци, че ще раждам. Мисля, че тапата ми падна вчера, но според гинеколожката е от прегледа за разкритие. Не че има значение, каза, че даже да е паднала нищо не значи Grinning Може да родя скоро, може и да пренося Head Band

Та, кажете вие как се чувствате? Как се справяте с емоциите около наближаващото раждане? Готов ли ви е багажа?

# 257
Момичета, голямо затишие настана. Колко останахме още в очакване? Joy

Аз хем съм нетърпелива, хем малко ме е страх и нямам търпение да се видим вече с младежа, да минава и да знам, че всичко е наред.

Имам още седмица до термин и нииикакви знаци, че ще раждам. Мисля, че тапата ми падна вчера, но според гинеколожката е от прегледа за разкритие. Не че има значение, каза, че даже да е паднала нищо не значи Grinning Може да родя скоро, може и да пренося Head Band

Та, кажете вие как се чувствате? Как се справяте с емоциите около наближаващото раждане? Готов ли ви е багажа?
Другата седмица ми е секциото ,опитвам се да мисля положително (безуспешно) 🤷🏻♀И като се замисля ,че после и бебе ще имам почвам и затова да се притеснявам,че може да не се справя 😀

# 258
Ами....Момичета... от толкова плашене че ще родя още 30г.с., то не бяха контракции, не беше лежане в МД цял месец, то системи, инжекции... Confused  🤐Сто пъти обяснявах и за нередовен цикъл и други неща, защото все едно се водеше назаде бебето....накрая според тях - ще пренося.... термин според последен цикъл е 18.11. - СИРЕЧ УТРЕ АДЖЕБА. Хора,,.утре беее!! 🫣🫣🫣🫣 Ееемииии.... Индикация за някакво раждане - йок. 😶😱 Май до 25ти щели да мЪ чакат ( за нормално раждане сме се нагласили), че видиш ли пренасям доста. Но реалния термин по мои изчисления и на 2ма от 4ма доктори си е около 26-27.11.  Но надали ще ме чакат дотогава. 😭 /Но си ми тежи. Болят ме ставите, ниско долу също, краката почват от 2-3 дни да ми оттичат. Почнах много да се движа, да катеря, да чистя,  абе кфот' се сетите... Flushed Усеща се че и на малкия му е тясно вече...ама навън явно времето като се сговни и му се отщя да излиза. Да не е луд, по- добре си му е в корема на мама, нищо че мама изнемогва вече. Laughing 😅🤣😅 Сега...майтапа настрана, ама аз колкото нямам търпение, толкова и шубето мЪй стиснало за гъза и не пуща..  🫣🫣  Багажа е готов от 3 седмици, само го местя и разбутФам тоз куфар до вратата, че да ме поведе към болницата..ми не  ще пустия му куфар, чудя се при
Хари, Рон и др. как им се получиха пътуванията през стената. 🤔🙄🙄 да се свършва веднъж завинаги, че искам го намачкам вече туй дребното. Знам че всичко се свежда до това да чуя първия му плач и да го гушна. Всичко останало даже не го и мисля вече......  Две поредни седмици си ходя с 1.5см разкритие.. ама мойта следящата вика, айде дочакай мЪ до 25ти. А язе се чудя на рентген дали да ходя, че да видя от толкоз ритници и акробатика остана ли ми нещо от дясното ми ребро. 🤔🤨😑 Та така. Чакаме си. Не съм видяла нито усетила ни тапа, ни води да изтичат, втвърдяване си имам както преди и по време на магнезия, с тая разлика, че сега не ме боли толкова втвърдяването... имам висок праг на болка и търпя много, но всички ме убедиха, че нямало как  да сбъркам истинските контракции еле пък да не разбера за изтичането на води, та седя и си чакам...🙄🙄

# 259
И мен с дъщеря ми ме чакаха 10 дни, тогава АГ каза, че чисто документално не могат да чакат повече след изчислен термин. И го предизвикаха де, но беше супер досадно всеки ден някой да ме пита: 'Роди ли', 'Ами сега?', 'Ами сега?' Ще кажеш, че може да се скрие 😂

# 260
Момичета, на 16.11.2023г. в 5:11 се появи Кристиан, 4.100кг спешно секцио. Минах частта с контракциите до 6см разкритие, 25 часа опит за нормално раждане с не достатъчно продуктивни контракции, като последните 2 часа бяха на по 2 минути. Много му играеха тоновете нагоре и надолу и се оказа много голям + беше тръгнал да излиза с лицето напред. Всичките тези неща не ги знаехме, тъй като в Англия не смятат за редно да ги гледат. От няколко дни молех да видят горе долу колко върви като големина и всички ме успокояваха, че не е над 4кг бебе според таблици в които записват височината на матката ми.. Преносих с 11 дни и бях насрочена за индукция на 12-тия ден, добре че не просъществува..
Та, дами. Въпреки всички болки, наистина си заслужава 💙

# 261
Честито бебче, да е здрав и много щастлив. На теб бързо възстановяване Heart Eyes

# 262
Момичета, на 16.11.2023г. в 5:11 се появи Кристиан, 4.100кг спешно секцио. Минах частта с контракциите до 6см разкритие, 25 часа опит за нормално раждане с не достатъчно продуктивни контракции, като последните 2 часа бяха на по 2 минути. Много му играеха тоновете нагоре и надолу и се оказа много голям + беше тръгнал да излиза с лицето напред. Всичките тези неща не ги знаехме, тъй като в Англия не смятат за редно да ги гледат. От няколко дни молех да видят горе долу колко върви като големина и всички ме успокояваха, че не е над 4кг бебе според таблици в които записват височината на матката ми.. Преносих с 11 дни и бях насрочена за индукция на 12-тия ден, добре че не просъществува..
Та, дами. Въпреки всички болки, наистина си заслужава 💙

Честит да е Кристиан! Да е жив и здрав, силен и борбен и обкръжен от добрина! 💙
За Англия ти си 2 - ри такъв случай, за който узнавам. В това отношение са пълна скръб. 21 век е, нация, която уж е напреднала и ехографиите за 9 месеца да са само 2?! Важното е, че всичко е минало благополучно! Бързо възстановяване на теб!

На всички, на които им предстои - стискам силно палци, всичко да премине леко!

Моето момче, пък, на 16 - ти направи месечинка и аз направо се шашкам как неусетно започна да ми лети времето.

# 263
И моят багаж е готов.Няма индикации да излиза, нито тапа, нито контракции, нищо 😐.
Почвам да се панирам.Единият доктор каза 18
11 другият 25.11.Сега не знам преносвам ли или не?Отделно вчера прочетох една тежка работа за друга мама и много съм притеснена.Постоянно пипам и бутам корема за да мръдне малката.Понеже не знам реално термина ми кой е, съм много напрегната , нервна и притеснена.Пробвах фурми, ананаси, секс за предизвикване.Не иска и това е.За големи разходки в този студ и вятър не говорим.Отделно, че и са не беше аз едва вървя.Вече съм 92кг и много ме болят краката, не издържат на напъта.За клекове не се и пробвам с тези хемороиди.Не знам, съвети?

# 264
Ами термина би трябвало да ти е казан още в началото, изчислен по последен цикъл.

Аз, за съжаление съвет нямам. Както исках да излиза, от вчера съм със страшна болка в гърлото и ми се иска да си стои, докато оздравея. Иначе и аз побутвам корема, когато известно време не усещам движение Sweat

Аз за тапата много се чудя, след онзи ден, когато имах някакво гъсто и слузесто нещо по бельото, вчера пак имах 2 големи парчета през някакъв интервал и днес отново. Та се чудя колко е голяма тази тапа 😅 и дали това въобще е такова.

И аз имам някакъв много гнусен хемороид и се чудя дали ще е проблем за клизмата, защото в болницата, в която ще раждам правят преди раждането.

Абе като цяло последна седмица до термина и само гадости Confounded

# 265
  • София
ЛИЛИибебо, по принцип трябва още в началото да ти е изчислен и казан, няма как да са две дати. Една се определя според дата на последен МЦ.

Katstyr, най вероятно това ти е тапата. За хемероида не е проблем клизмата, споко. И аз влезнах с болезнен хемероид, но не им попречи да ми направят клизма Simple Smile във всяка една болница правят независимо дали раждаш секцио или нормално.

# 266
Идва сестрата сутринта в стаята ми и побутва стойката с пълния плик… поглежда ме и казва “Хайде да действаме”. Аз притеснено й казвам, че имам хемороид и ми е малко тегаво, а тя - “Те всички имат, спокойно”. Всичко е наред. Всъщност течността изтича за около минута, след което (поне при мен) нещата се случиха веднага. По принцип казват, ако може да издържиш някоя и друга минута, но аз с корема не можах… после се чувстваш хммм пречистен 😄

# 267
Във Варна само в една болница правят клизма, така че при предното раждане не съм имала честта и ми е малко тегава мисълта Grinning Но пък всички приятелки казват, че не е гадно, даже напротив 😅

# 268
  • София
Идва сестрата сутринта в стаята ми и побутва стойката с пълния плик… поглежда ме и казва “Хайде да действаме”. Аз притеснено й казвам, че имам хемороид и ми е малко тегаво, а тя - “Те всички имат, спокойно”. Всичко е наред. Всъщност течността изтича за около минута, след което (поне при мен) нещата се случиха веднага. По принцип казват, ако може да издържиш някоя и друга минута, но аз с корема не можах… после се чувстваш хммм пречистен 😄

На мен са ми правили и по двата начина. Единият е, който описвате Вие. Определено количество трябва да изтече и стискаш колкото можеш да държиш. Другият начин е сестрата да не гони определено количество или доза на течността, ами те пита колко още можеш да поемеш (така да го кажем), че да можеш да издържиш да постискаш поне няколко минути. И в двата случая ефекта и крайния резултат е един и същ Simple Smile

# 269
  • София
Мммм даммм на мен ми я сложиха и акушерката гонеше да изтече цялата. Направо накрая едва издържах и после за секунда бях в тоалетната.SmileSmileSmileSmile

Предния път - преди 3 г. ме питаха дали мога още да издържа...

Общи условия

Активация на акаунт