Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще се поберат ли отново обувките ми след раждането?
Какви са препоръчителните лечения за хеморроиди?
Какви са мненията за хранене при поискване или под час?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще се поберат ли отново обувките ми след раждането?
Възвръщането на обувки на предишния размер след раждане може да варира от човек на човек. Някои жени съобщават, че обувките им се връщат към първоначалния си размер, докато други изпитват постоянна промяна. Важно е да запомните, че това е обичайно и често срещано преживяване поради физическите промени по време на бременност.
-
Какви са препоръчителните лечения за хеморроиди?
-
Какви са мненията за хранене при поискване или под час?
-
Какви са препоръките за грижа за женските и мъжките гениталии?
-
Какви са препоръките за избор на биберони?
Може да родя скоро, може и да пренося 
🤐Сто пъти обяснявах и за нередовен цикъл и други неща, защото все едно се водеше назаде бебето....накрая според тях - ще пренося.... термин според последен цикъл е 18.11. - СИРЕЧ УТРЕ АДЖЕБА. Хора,,.утре беее!! 🫣🫣🫣🫣 Ееемииии.... Индикация за някакво раждане - йок. 😶😱 Май до 25ти щели да мЪ чакат ( за нормално раждане сме се нагласили), че видиш ли пренасям доста. Но реалния термин по мои изчисления и на 2ма от 4ма доктори си е около 26-27.11. Но надали ще ме чакат дотогава. 😭 /Но си ми тежи. Болят ме ставите, ниско долу също, краката почват от 2-3 дни да ми оттичат. Почнах много да се движа, да катеря, да чистя, абе кфот' се сетите...
Усеща се че и на малкия му е тясно вече...ама навън явно времето като се сговни и му се отщя да излиза. Да не е луд, по- добре си му е в корема на мама, нищо че мама изнемогва вече.
😅🤣😅 Сега...майтапа настрана, ама аз колкото нямам търпение, толкова и шубето мЪй стиснало за гъза и не пуща.. 🫣🫣 Багажа е готов от 3 седмици, само го местя и разбутФам тоз куфар до вратата, че да ме поведе към болницата..ми не ще пустия му куфар, чудя се при
във всяка една болница правят независимо дали раждаш секцио или нормално.