Най-слънчевите мами в арабските страни 16

• 23 489
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Ани на това се смях със сълзи!
Ужасно забавно!Горкия човек, верно никоганима да стеля!
Ами това!
http://www.youtube.com/watch?v=l7SPb02sXW8

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 00:40 от Kremi_m

# 91
Посмяхме се наволя,надявамсе не сме се нарапили с тези видеота, радвам се ако ви е било интересно!
http://www.youtube.com/watch?v=B113HwA6vzY#
А ето и нещо интересно и наистина ценностно, за да видите превода на англииски на песента в море в дясно има преевода, красиви думи!За съппругата, а за миката на сами юсуф просто се разтапям!
ето текста за съпругата!
TRANSLATION- Zawjati (My wife)
(as given in the album Da'ani)

I love you the way you are,
I love you the way you were,
No matter what did or will happen,
You are and will be my darling.

You're my rightful wife, I care not about
Those who like to reproach and irritate me.
It is our destiny to be
Together eternally.

In my heart you instilled love
With grace and good deeds.
Happiness vanishes when you disappear,
Life brightens when you're there.

Hard is my day
Until you return home.
Sadness disappears
When you smile.

Life turns black
When you're upset,
So I work hard
To make your wish come true.

You're my happiness.
May you be happy forever.
Our souls are united
Like soil and plants.

You're my hope, my peace
My good company and inspiration.
Life is good, no matter how hard it is,
When you're fine.

# 92
Добро утро от мен. Хайде първа в темичката тази сутрин. Пийнете кафенце и да се захващаме с лафчето  Twisted Evil /за сладорийки някой друг да се погрижи, че нали ме знаете как съм с диетите  Naughty/.

Какво сте подхванали сауди момчетата  Laughing? Милите, как няма да изперкат като от всякъде ги гонкат. Не могат на кино да отидат сами, постоянно по улиците ги спират за проверка, а сега последния хит е да си копуват мембършипи за някои молове, за да могат да влезнат там сами /без семейството/, че не ги пускат. Не им е лесно, ей. Но наистина клипчетата бяха много смешни  Joy.

Аз ви оставям за сега да ходя да си търся мейд  Twisted Evil. После пак ще се обадя.

# 93
  • O.A.E./ Пазарджик
пия си кафе и си гледам лудите саудитци. това , че не ги пускат по моловете без семейство не го знаех Confused а , че не им е лесно - верно е.
те май и в Щатите го въведоха, че само се моткат по тия молове.
за събота , ако искате дайте да се съберем някъде по средата- Мамзар парк мисля е добре. ако е лошо времето ще идем до Ламси. но нека идем по-рано, не да бием път 1 час, докато се намерим още един и да стоим само 2 часа. така само изнервяме децата. и без това режима, поне на моя мънък , като излезем отива "на кино".
казвайте , ако сте съгласни.

лек ден от мен!

# 94
Добро утро! И аз да се разпиша набързо, че работа ме чака . Много ги стягат тез деца в саудито, няма кино, на един мол да не могат да отидат....мислех, че само към момичетата са по-строги.

Креми, много е хубав този текст за съпругата ето го и текста на Mother на Сами Юсуф:

http://www.samiyusuf.com/lyrics/myummah_11.htm

Много ме натъжава тази песен, но е хубава

Лек ден  Hug

П.С. Дано не сме досадили с клипчетата, малко да разнообразим темичката все пак

# 95
Много ме изкефихте тоя път с музика и клипчета.
Какво да направя любопитна Гана съм - интересни са ми нрави, обичаи.
Мария знае страшно много, ама си трае, Марси разказва невъобразимо - знам, че това ти с малките букви ти е стил, ама пусто моят мързел - ми по-трудно ми е да чета така, ама вярно, иначе ще изгубиш стила си.
Креми може да разкаже много неща за цял свят.
Мария, не бих те питала за личния ти живот, интересно ми е като цяло и доколко се променят нещата.
А след изтипосването в Оня форум се оказа, че Милена си е напълно грамотна.

Марси, никакъв Тунис, щом и там е студено, колкото и мъже да дават. Искам на топло.

Желая ви хубав слънчев ден.

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 11:10 от Г-жа Смутена-Засрамена

# 96
добър ден на вси4ки

елип мерси за кафенцето Hug

Креми мерси за клип4етата.От сърце се смях,особено как си се "возят" на вентилатора hahaha
4акам мъжо да се прибере и на него да ги пусна,да го побазикам малко Joy

Миме аз съм свободна в събота и съм съгласна за мамзар.Ако сте само двете с Люба елате до Заабил ако искате,много по хубав е от Мамзар. Peace А за на Wild Wadi желаещи?  newsm78

хаиде да си взема коконката,4е шофиора доиде
 Hug

# 97
Добро утро/ден  Crazy

Засрамена,лафа за мнението го знаеш сигурно-всеки го има,като з...ка,но не всеки го показва,та така Laughing
Фен съм на лудите клипчета с колите,даже тайничко им завиждам,че и аз не мога Mr. Green
Нямам шоф книжка от мързел,но карах докато не ме хванаха полисмените Blush.От тогава само на един пуст полигон си дивея,мъжо слиза от колата,защото му е мил живота hahaha,а и почва да мирише на изпилени гуми BlushНямам клипче да ви покажа,как в два през ноща в най-големия сняг/преди няколко години/карах "ски".Улиците в лед и реших да ползвам новите си италиански ботуши,на багажника отгоре има една пластмаса,хванах се за нея ,а мажо кара,обиколих квартала няколко пъти и мирясах.Да ме баше видял някой ShockedВ мое лице си имат конкуренция за лудостта Embarassed.
Честит ти рожденник ,Мария на патерица-да е жив и здрав  bouquet
За обяд да ви черпя с къббе.Вчера правих,но нямах време да ви поканя на виртуалнта маса,та днес се реванширам.

# 98
Здравейтеи от мен!
Оле голям зор да си оправя нета, беще забил и как ли не чистих компютъра!
Ели мерси за кафенцето,твоето плюс моето силно нес ще ме държат доста, от днес съм казала глад и инат и трябва да ги махна тези пусти килограми, от 2 седмици съм 2 кг надолу, нагоре, надолу, нагоре, писна ми!
И аз не знаех за моловете но не се учудвам, кувейтитата не са поразлични, имам предвид тези до 15 години, ами само ходят по моловете и се лигавят,закачат момиченцата, подхвърлят им лисчета с номера си и се кикотят, детска му работа, или пък ги гледах как след 2 ч следобед са взели колата на татко 5-6 тийна вътре, надули музиката и голям кеф по магистралата!
А да не говорин какво става като видят жена шофюр, мога да катастрофирам, подсечки, карат наравно с теб и викат като обезумели, абе правят си шоуто!
Миленче само със вентилатора ли ами този на фитнес уреда, как вика миличкияи гледа стената отзад, със сълзи се смях или пък стрелеца, хвръкна му рамото на човека!Иначе има страхотни клипове!
А аз ако почна да разказвам какви съм ги виждала всякъкви националности, ще изпиша темата, но от всички наи са ме нервили Азиатците!
Хаиде лека от мен, тука е такъв ветрилник, направо ще ми паднелицето на земятаи мног студено стан бъррррррррррррр!

# 99
  • O.A.E./ Пазарджик
Милена, Заабел ни е далече на нас, а и няма една сянка да се скриеш Confused

# 100
Знам го Манел, но не го споделям.

Не приемам твоето безумно мнение, но съм готов да се боря до смърт за това, да можеш ти да го изкажеш.  - неточен цитат. Волтер.

Прави си каквото си искаш, стига да не пречиш на другите. Не ме впечатляват твоите безумия.Интересно ми е , че все още има места, където на жените е забранено да шофират.
Клипчето е много забавно, но как ли се чувстват другите шофьори. Ако детето падне пред теб?

Дано синът ми да не види това клипче, че сигурно ще му хареса.

Уважавам това, че познаваш Корана. Знам много християни, които не са помирисвали Библията, но се имат за праведни и нещо повече от мен.

А задникът ми си е много хубав.

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 12:27 от Г-жа Смутена-Засрамена

# 101
Знам го Манел, но не го споделям.

Не приемам твоето безумно мнение, но съм готов да се боря до смърт за това, да можеш ти да го изкажеш.  - неточен цитат. Волтер.

Прави си каквото си искаш, стига да не пречиш на другите. Не ме впечатляват твоите безумия.Интересно ми е , че все още има места, където на жените е забранено да шофират.
Дано синът ми да не види това клипче, че сигурно ще му хареса.

Уважавам това, че познаваш Корана. Знам много християни, които не са помирисвали Библията, но се имат за праведни и нещо повече от мен.

А задникът ми си е много хубав.

Кое не споделяш?Това,че всеки има мнение,но не всеки го показва?
Преча ли ти по някъкъв начин?Не съм целяла да те впечатля:stop:!,Какво ми е безумно?
Цитат
.Интересно ми е , че все още има места, където на жените е забранено да шофират.
И на мен ми е интересно,защото не е забранено от исляма,а от Държавата.
Айде сега задникът ти бил хубав,как да ти повярвам като не съм го видяла Twisted Evil-шегувам се Hug

# 102
Най-малко ми пречиш.
Имам си мнение и си го споделям.
Безумно ти е шофирането.
Но щом не пречи на никого.

# 103
Аааа,по улиците не съм карала безумно Crossing Arms,само на полигона.Не съм ,чак толкова безумна,колкото ми се иска,точно,защото ми е останал малко разум-затова им завиждам на клипчетата.

# 104
  • по пътеката
засрамена, малко офф, ела бе ,4овек, я какви топли мъже има, то за какво им е дал топла кръв,я!ако и задните 4асти стават, аз да не намажа нещо, покрай тебе! леле как оби4ат по зрели жени, с ум и разум и мноооооооого опит!айде заедно на камилите и в пустинята, или на джиповете, ама няма да си правим конкуренция, ок- всеки по един да 4упим ресорите!с млад инструктор по ектра кормуване! хахаха явно са ме подгонили пролетните бесове! хахаха! сори за отклонението!лек ден!бяхме по мое  желание в4ера на зелено, сред полята и планините, моят е много градски тип, но работата му е да знае  земята и района и обяснява!а аз си мисля за простора и един арабски жребец дето ми показаха! иска ми се ве4е кола за мене! да си обикалям и да се образовам географски още пове4е!

Общи условия

Активация на акаунт