Козметиката на филмовите герои

• 1 252
  • 11
  •   1
Отговори
Онзи ден леко загледах един филм с Джулия Робъртс. Героинята й си отвори чантата и дискретно се видя за секунди пудра на Mac. И се замислих, колко ли често във филмите показват козметика, която е интересно допълнение към самите герои. Например, имаше един филм, в който героинята отвори шкафа в банята и той беше пълен с шишенца La prairie. Значи, героинята наистина му държи края. Не всеки може да си позволи пълна колекция на Ла прери, нали така? Героинята на Джулия Робъртс ме разочарова малко с пудрата на Mac. 😉 За “Дяволът носи Прада” да не говорим. Там козметичните марки изобилстваха. Шарлот Йорк също имаше добър вкус за козметика. В банята й се мернаха продукти на Eve Lom u Tata Harper.
Сещате ли се за други филмови герои и тяхната козметика?
П.П. Темата е с шеговита насоченост.

# 1
Обожавам да гледам по шкафовете и тоалетките на знаменитостите, много съм любопитна за тези неща Simple Smile
Сещам се за Наоми от 90210 с нейния крем Ла Мер, който се спомена няколко пъти.
В много сериали съм виждала някой да се маже с балсама за устни на Carmex Simple Smile
В "Грозната Бети" също имаше много козметика.
И не от филм, но Били Айлиш беше публикувала мини колекцията си с парфюми и видях малкото (и доста евтино) парфюмно олио на Немат (това с амбър), което ми е едно от любимите.

# 2
Много сладко на пръв поглед, но какъв сантимент и хумор* носи рекламното позициониране на козметика в сцени от филм?
Не искам да развалям темата, просто не намирам смисъл в нея.

# 3
Само козметика ли? Защото мен повече ме впечатляват колите им и особено къщите им.
Подарявам ви цялата филмова козметика срещу едно скромно бунгалце на плажа... Flushed

# 4
Не че нещо, но козметиката, която уж дискретно се показва, е част от спонсорите на филма. Това дали звездите изобщо ги използват е друг въпрос, това че са в шкафчето им нищо не значи. Иначе интересна тема, но това че еди си кой се е появил във филм или реклама с конкретна марка, далеч не значи, че ѝ е фен. Дори и в прав текст да го кажат, в 99% от случаите е платена реклама.

# 5
  • София
Не че нещо, но козметиката, която уж дискретно се показва, е част от спонсорите на филма. Това дали звездите изобщо ги използват е друг въпрос, това че са в шкафчето им нищо не значи. Иначе интересна тема, но това че еди си кой се е появил във филм или реклама с конкретна марка, далеч не значи, че ѝ е фен. Дори и в прав текст да го кажат, в 99% от случаите е платена реклама.

Авторката на темата е написала, че става въпрос за козметика на герои, които актрисите са изиграли, а не за козметиката, която ползват самите актриси. Разликата е огромна!

# 6
Разбира се, че е реклама. Всичко във филма ими сериала е подбрано.
Както например в много сериали напоследък (и май всички на Apple TV) на героите телефоните са iphone и звънят с мелодията.

# 7
Темата ми събуди любопитството, но признавам си - убягвало ми е да гледам каква козметика ползват героите във филмите.

Леко встрани от основния въпрос: имаше един не кратък период, в който имах чувството, че и чешмата да пусна, и от там ще изтече  La vie est belle.

# 8
Аз се заглеждам и в турските сериали какво ползват, но гледам парфюмите. Учудих се да видя Bombshell на Victoria's Secret върху тоалетката на една доста смешна героиня.
P. S. Във филма "Джуно" героинята на Дженифър Гарнър ползваше Clinique Happy и героинята на Елън Пейдж тайно си пръскаше от него.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 10:08 от Джуд

# 9

Леко встрани от основния въпрос: имаше един не кратък период, в който имах чувството, че и чешмата да пусна, и от там ще изтече  La vie est belle.
Точно така! 😂 Ужасен парфюм.

# 10
В "Моята голяма гръцка сватба" използваха против пъпки и всякакви други проблеми "Уиндекс". Бащата за всичко казваше "Put some Windex!".

# 11
Приспивах се с някакъв корейски супер бозав сериал и в един момент ще се прави героинята красива и аз като голям фен на хубава корейска козметика буквално подскочих от дивана и се залепих на ТВ да видя с какво ще се  намаже!

И тя отвори....... тарарам!!! Американски къшън на Estee Lauder! Аз изпъшках много възмутено, не че е лош продукт, но за бога как може точно пък корейците да пропуснат възможността да си маркетират такова сериозно перо на БВП Wink

https://www.esteelauder.co.kr/product/661/102012/re-nutriv?shade … EC%8A%AC%EB%A6%B0
На ам. сайт този продукт липсва, но за сметка на това в Азия го продават между 130-180USD.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 16:33 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт