Радва се на първата си зима и зъбче/та/ вече ЮЛЧЕТО си има!

• 10 201
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
И аз седя по пижама обикновено.
Ох, Синеоче, защо признаваш бе? Да ви кажа днес колко горда се почувствах- звънят ми от службата да ме питат нещо, и един колега наоколо суфлира: кажи и, че си я представям по червени прашки  #Silly  rotfImboТо че от социални забавления- не сме същите, не сме, ама барем за нас да мислят като за мацки.
А за зъбките... направо забравих- нито никнат, нито е неспокойна...  newsm78

А децата ви не се ли отвиват през нощта /тези които не спят в чувалчета/? Аз бебо не мога да го оставя на по-хладно, че като отида да го видя, той се е обърнал на 180 градуса с одеалце под него. За това предпочитам да не е толкова хладно в къщи.
Аз слагам чувалче, и отгоре- одеалце, че при нас е 17-18 градуса, и така не се отвива. Иначе се върти здраво, без чувалче все е отвита.
Kissing Heart

# 151
  • През девет земи в десета
Ох и ние си нямаме още зъбки,но пък бебка си спи при нас.Против или не така съм най-спокойна PeaceТя се буди два пъти за кърмене и не ми се ще да я вдигам от нейното легло да се разсънва.Мисля,че към годинката няма да е проблем да я отуча,дори да поплаче ден-два.
През деня и Цвети е доста леко облечена,а вкъщи темп. не надхвърля 20 градуса.Както ходя аз и тя като мене. Simple Smile
Да се похваля,нали казах,че не съм съгласна с насилването за ядене или пък да се правя на маймуна.Та почти две седмици не давах на Цвети пл. пюре,е вече им е станала голям фен. Party
Картофите и броколите ги опитахме пак днес за обяд,на 5-тата лъжица вече и се гадеше Mr. GreenЯвно ще изчакаме със зеленчуците още малко Sick

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 22:54 от pigi

# 152
Ей, момичета, здравейте от нас! Бяхме малко при свекърва ми и сега направо се чудя от къде да започна да чета Crazy

Честити месечинки на днешните слънчица, а и на всички, които изтървахме цяла седмица!!!

Малката спи още от разходката и аз бързам да драсна някой ред, че да не ме забравите Blush Нашето хранене все така не върви...Качихме само 40гр. за 2 седмици и сега съм под стрес как да я накарам да яде ooooh! Иначе е много бърборива...казва "баба" и се опитва и "тата" да докара....Ееее, взе да се разбужда и би трябвало да  егладна...отивам да се храним..Ааааа, взехме й столче Чико Поли и сега доста го ползваме и му се радваме - и двете Laughing

Айде чао..до скоро!

# 153
Честити 7 месеца на Киара и Николас !
Честити 6 месеца на Мартин,Ясмин и Али !   
Ох, да ви се оплача Sad цетири пъти се редих на опашки да си платя тока, но днес реших да изчакам до края. Един час сме чакали с едно майче от юнките и никой не ни даде път да минем напред. Венци през цялото време плачка. Cry И най-официално се заричам ВЕЧЕ НА НИКОГО НЯМА ДА ПОМАГАМ ОТ ДЪРТИТЕ, НЯМА ДА ПРАВЯ ПЪТ В АВТОБУСА ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е БИЛО.   Искат да ги уважаваме младите, а те самите не правят компромиси. Бясна съм #Cussing out.  А и това енерго и те като първобитния строй само с един компютър за квартала-и опашка сигурно 50 души. Така ли ще влизаме в Европа??? Преди си плащах сметките по интернет,кога най-накрая ще внесат ред и при тях. Два месеца вече ги търпя Rage
Годината започна добре за нас. От кабелната телевизия всяка година раздават награди за лоялни клиенти, е па тоя път и нас ни удари късмета-сошиар-само дето си имам професионален и още един, ама нали е награда.....не отказвам Wink

# 154
  • Варна
Туй мойто синче,голямо дяволче излезе  ooooh!
Сложих му малко млекце в Авентската чаша за да свиква с нея и после да мога да го излъжа с друга течност вътре Mr. Green,а той не ще да лизне Shocked.прави оная физиономия за повръщане само като му се докосне накрайника до утата.Аз му викам "абе млекце бе мамо,аланколу ...не ще и толкоз Crossing Arms
Пиги,аз от личен опит да ти кажа за броколите и аз се опитвах да ги въведа още в началото,но не ги искаше.Сега когато въведох повече неща пробвах пак да дам в комбинация с други неща и яде.опитай малко тиква да сложиш Peace,ако искаш да ги яде при нас действа Hug

# 155
При нас броколито ни е любима храна, ако може само това да ядем  Laughing Има на Hame само броколи за мен е повече от отвратително, но на Криси са му любими  Rolling Eyes. Ние малко се мръщим на месните, но и тях хапваме. На нас май ни излиза и втория зъб и днес е много кисел  #Cussing out Добре, че тати си е тук до 5ч да помага, но след 5 сме сами  Thinking. Нищо не му е интересно лапа си цялата ръчичка голям зор ще е втория зъб.
Вашите бебчета имат ли препочитания към играчките? Криси си има любими в момента са му една количка и топката. Научил се е да ходи към нея и я рита, аз онзи дн му показах как и сега само ходим след нея и рита самичък днес с татито направо се  #Crazy. Толкова беше сладък.  Hug
И определено си помни играчките ако му дам някоя нова започва само с нея да си играе, иска разнообразие  Wink. На мама сладура Joy

# 156
За любима играчка не мога да кажа че имаме, но определено имаме любима песничка - Уи уиш ю а мери Крисмас. Като му я пея веднага се успокоява. Дори и баща му опита този номер и макар, че е музикален инвалид бебо пак спря да плаче /от начало малко се чудеше какво е това  Twisted Evil/. Опитвала съм и с други песнички, но само тази действа  Laughing.

# 157
 wavey
Надежда:  Днес по- малко си търка ушенцето, дали пък просто сега го откри,но защо пък само лявото си пипка. newsm78
Ако го болеше,щеше да плачка ...малко ме успокои ,че и при вас е така.Ще изчакам още ден и ще видя какво ще правя.Тази нощ спа по- спокойно, дори се събуди чак в 6:30ч. за папо.
Ето я и  нашата карамелена тортата: http://jkukov.hit.bg/DSC02349.JPG

elip Нашата любима песен е "Мама ми купи днес нови панталонки" http://muzika.dechica.com/songs/songs3.htm, като я чуе и се озъбва tooth Лятото слагах Дани в тънко чувалче, но тогава памперсите постоянно му изпускаха и спрях да го ползвам. Откакто сме с Либеро не се мокри и може пак да го слагам в чувалчето, но и без него пак не се отвива, а и аз нали ставам през нощта по n- пъти, така че няма страшно. Peace
Мама Дани : Утре и ние ще пробваме броколи, дано ги одобри. Praynig
eti_31 : Така е , аз като бях бременна веднъж в автобуса една жена стана да ми направи място и докато се размина с хората един старчок се намърда на мястото...То е лошо така да говоря, че и нас ни чака, но светът се върти около тях, какво да ги правиш.  33uu
isi_kam: Вашата баба е страшна. thumbsup Обикновено глезят внучетата...
При нас е към 21-22 градуса и го завивам с едно вълнено одеалце/не много дебело/ и едно много тънко памучно/,но не винаги/.
Днес го изведох с количката на терасата, отворих широко прозорците и така хубаво си поспа...а мама си похапна торта с кафенце. kaffeetrmker_2 Ми  така де, това време няма да ни стряска ,я! Crossing Arms
mgizdova : Ние никакъв памперс не сме получили, не е честно пък. Crossing Arms
                                                                        Hug

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 17:23 от Nanny

# 158
  • София
Здравейте момичета,
Яна позаспа за малко и ето ма на Simple Smile Напоследък, съня през деня хич не го уважава, аз направо и се чудя как издържа. Не мрънка, не плаче, просто иска да си играе- случайно да не пропусне нещо. И аз си спомням, като бях малка (не бебе де:) ) , майка ни слагаше със сестра ми да спим с хиляди уговорки, а нали от 2-4 е режим (живеех в Хисар, а там беше тогава развит курорт и м/у 2-4 целия град спеше  Joy Joy Joy)...та ние се събуждахме точно в 4. Изобщо не спяхме,правехме се че спим, само гледахме часовника- какви глупачета сме били само. Даже "пиеси" за събуждане играехме. Но все пак си мисля, че бебетата имат нужда и от дневния сън- какво да я правя? Иначе през нощта си спи (но то така беше и с деня преди)
Сега много се кефи, че седи, вижда света от друг ъгъл.Но за лежане по корем- не и дума да не став, пищи, ядосва се Simple Smile да не говорим за обръщане. Най любимо и е, като си дойде татито да я гушне и така се разнасят с часове из къщи. Стои гордо, гордо и попива с поглед.  Joy
Jorjito вашия тати е много отзивчив, браво! При нас, татито къпе Яна и прави вечерята понякога.
Eti_31  и аз смятам, че с възрастта все по-нетолерантни стават хората. Как съм си се редила на опашки като бременна (сутрин в лабораторията напр.) Не пускат и това е...Ако случайно, някой те пусне, другите ще започнат да те гледат едноооо...
Исках да ви кажа и моето мнение за t. Аз по принцип съм много зиморничава, вкъщи все с пуловери седях, въпреки че беше над 24градуса, но Яна като се разбола около НГ и лекарката, като дойде в нас ми каза, първите два дни да и махна една от блузите( беше с боди потник, боди с дълъг ръкав и блуза- аз махнах блузата) след още два дни намаляваш t. до 20. Така е много по добре и наистина не и е студено на Яна, а интересно и на мен- просто става постепенно. Спи само с чувалче и тънка пижама. Никога не е потна или студена. Дано се кали, защото на по-студено се каляват бебоците. А сега е много важно как ще ги научим.
Исках също да ви кажа, че съм чела, че стерилизацията на шишетата се запазва до 24 часа, т.е. или спирате да стерилизирате изобщо, или всяка вечер, защото веднъж седмично няма смисъл.

А на болните бебчета и мами, бързо оздравяване.

Поздрави от мен

# 159
  • София
Здравейте момичета.От вчера се опитвам да изчета миналата тема,но още не съм успяла.Реших обаче да се разпиша в тази преди и нея да сте изписали,а после ще продължа със старата.
Ние бяхме болни и хич не ми беше нито до четене,нито до писане.Миналия четвъртък взе да ме наболява гърлото,вечерта ми стана адски студено,а в петък сутринта вече бях с температура и не можех да стана от леглото.Обадих се на майка ми да дойде да гледа Люси,за да не го разболея.Тя тъкмо тръгвала на работа,но като чу и зарязала всичко и след 25 мин. вече беше хванала влака за насам.На обяд беше тук,но малко след това Люската вдигна температура.Просто се побърках,извиках доктора,той го прегледа и каза да слагаме свещички и да пие Нурофен и ще чакаме преди да даваме антибиотик,защото при бебетата ако се избърза с него най-вероятно ще се наложи след това да пие и втори.Две нощи миличкия ми е бил страшно неспокоен,майка ми не си е лягала изобщо.Аз се пооправих,но в неделя майка ми си тръгна с температура.В понеделник доктора дойде отново и останах спокойна защото Люската видимо беше по добре.Във вторник обаче пак беше с тем-ра и запачнахме с антибиотика.Днес ни е последен ден и се моля да бягат надалеч вече тези болести че да гледаш детето си болно е голям кошмар.
Дано няма други болни бебчета,а ако има да оздравяват бързо.Отивам да ви дочитам и после пак тук.

# 160
Днес Ясмин става на цееели 6 месеца!

Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle newsm38  party023

Честито и на другите месечинковци Киара, Николас, Али и Марти!

# 161
Здравейте  sohappy
Честити 7 месеца на Киара baloni  Николас  baloni
Честити 6 месеца на Мартин baloni  Ясмин baloni  Али baloni  
st.g - Калоян се поти много още от първия месец. Особено като цока. Не се шашкам, защото свекърва ми разправя, че и баща му се е потил много.
Ели - и аз си мисля,че затъпявам. Ми нормално, само с Калоян по цял ден. Интернетът ми е връзката със света и то ако той ме остави да поровя.  Heart Eyes
Аз съм зиморничава и при 22 гр. ми е студено. Най ми е добре на 24-25 гр. През деня стоя с ватиран анцунг и тениска, а Калоян го обличам с две бодита с дълъг ръкав - едното памучно, а другото - плюшено, с чорапки и плюшени ритънки.
Калоян спи с цяло боди. Завивам го с моята завивка, тъй като спи при мен. Като му е топло се е научил да се отвива много лесно - само си вдига краката и е отвит. Добре, че отвива и мен, да се събудя и да го завия.  
dew - и аз съм за бабата, но както казва isi_kam да слуша и да не прави своеволия.  Peace
НАН - лентичката е супер.  smile3521
Много гаден вирус.  #2gunfire Всички мами и бебеци бързо да го преборят.  Praynig
 Hug

# 162
Благодаря за поздравите! Ето, че и Марти стана на половин годинка!  Heart Eyes

Честито и на другите сладурковци, които празнуват днес Ясмин, Али, Киара и Николас!

Голям проблем - Мартин и Ясмин няма да стават на 7 месеца през февруари, а направо на 8 на 29.03.  Joy

# 163

Голям проблем - Мартин и Ясмин няма да стават на 7 месеца през февруари, а направо на 8 на 29.03.  Joy

Ейй не се бях сетила - ама предвидливо съм взела днес значи по 2 парчета торта, а не само по 1 - ще изядем и тортата за липсващия 29.2 днес  hahaha

Ама защо в подписа ми стои 6м и 1 ден  #Crazy Тоя Youngnutrition нещо не е в час и е избързал с времето  #Cussing out

# 164
  • Sofia
ееееее здравейте и от нас изчетох ви най накрая не сте писали много докато ни нямаше
Аз си починах малко супер е при мама  Hug
Честито на всички празнуващи и празнували много много здраве че като гледам много болни  Cry
Нашият режим вече е на 4 хранения така си реши човека /и то тези дни / та той вече е:
8.00-9.00 АМ
13.00-13.30 пюре зеленчук или месо /през ден/
18.00-18.30 каша или кисел
22.00-22.30 АМ
Нашата Т-ра в апартамента е около 20 градуса климатика е на 21 в спалнята е пак толкова вечер като спим и и слагам боди с къс ръкав отгоре пижама после чувалче и олекотено но то вече е редовно в краката и понеже тя заспива на гръб но вечер решава да спи настрани /явно се върти докато се обърне/ и се развива  ooooh! и не знам какво ще я правя ръцете и изстиват така обаче  newsm78
Дали при баба или ясла аз съм ЗА баба все пак после ще иде и на детска градина няма да остане без соц.контакти  Peace При нас също стои така въпроса майка ми може да я гледа но аз пък няма къде да работя и ще видим как ще правим тя ме навива да си я гледам сама че е най добре но 2 години у нас само с нея и аз незнам дали накрая няма да  smile3511  smile3514 макар и да е спокойно дете и то много
На мен също ми се е случвало да повиша тон на Ива ми то наистина не се издържа но тя плаче повече определено вече ме разбира като се карам
И ние си имаме любими играчки и новите са интересни разбира че са нови
Броколито го понесе много добре но го дадох добавено с други зеленчуци не преобладаваше много
Бързо всички да оздравяват че много лошо така  Hug
Бай за сега

Общи условия

Активация на акаунт