То че от социални забавления- не сме същите, не сме, ама барем за нас да мислят като за мацки.А за зъбките... направо забравих- нито никнат, нито е неспокойна...

То че от социални забавления- не сме същите, не сме, ама барем за нас да мислят като за мацки.
Тя се буди два пъти за кърмене и не ми се ще да я вдигам от нейното легло да се разсънва.Мисля,че към годинката няма да е проблем да я отуча,дори да поплаче ден-два.

Нашето хранене все така не върви...Качихме само 40гр. за 2 седмици и сега съм под стрес как да я накарам да яде
Иначе е много бърборива...казва "баба" и се опитва и "тата" да докара....Ееее, взе да се разбужда и би трябвало да егладна...отивам да се храним..Ааааа, взехме й столче Чико Поли и сега доста го ползваме и му се радваме - и двете
цетири пъти се редих на опашки да си платя тока, но днес реших да изчакам до края. Един час сме чакали с едно майче от юнките и никой не ни даде път да минем напред. Венци през цялото време плачка.
И най-официално се заричам ВЕЧЕ НА НИКОГО НЯМА ДА ПОМАГАМ ОТ ДЪРТИТЕ, НЯМА ДА ПРАВЯ ПЪТ В АВТОБУСА ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е БИЛО. Искат да ги уважаваме младите, а те самите не правят компромиси. Бясна съм
. А и това енерго и те като първобитния строй само с един компютър за квартала-и опашка сигурно 50 души. Така ли ще влизаме в Европа??? Преди си плащах сметките по интернет,кога най-накрая ще внесат ред и при тях. Два месеца вече ги търпя 

,ако искаш да ги яде при нас действа
Добре, че тати си е тук до 5ч да помага, но след 5 сме сами
. Нищо не му е интересно лапа си цялата ръчичка голям зор ще е втория зъб.
. Толкова беше сладък. 
. На мама сладура

Лятото слагах Дани в тънко чувалче, но тогава памперсите постоянно му изпускаха и спрях да го ползвам. Откакто сме с Либеро не се мокри и може пак да го слагам в чувалчето, но и без него пак не се отвива, а и аз нали ставам през нощта по n- пъти, така че няма страшно. 

Ми така де, това време няма да ни стряска ,я! 

Напоследък, съня през деня хич не го уважава, аз направо и се чудя как издържа. Не мрънка, не плаче, просто иска да си играе- случайно да не пропусне нещо. И аз си спомням, като бях малка (не бебе де:) ) , майка ни слагаше със сестра ми да спим с хиляди уговорки, а нали от 2-4 е режим (живеех в Хисар, а там беше тогава развит курорт и м/у 2-4 целия град спеше
)...та ние се събуждахме точно в 4. Изобщо не спяхме,правехме се че спим, само гледахме часовника- какви глупачета сме били само. Даже "пиеси" за събуждане играехме. Но все пак си мисля, че бебетата имат нужда и от дневния сън- какво да я правя? Иначе през нощта си спи (но то така беше и с деня преди)
да не говорим за обръщане. Най любимо и е, като си дойде татито да я гушне и така се разнасят с часове из къщи. Стои гордо, гордо и попива с поглед. 
Николас
Ясмин
Али
Всички мами и бебеци бързо да го преборят.

Тоя Youngnutrition нещо не е в час и е избързал с времето
и не знам какво ще я правя ръцете и изстиват така обаче
При нас също стои така въпроса майка ми може да я гледа но аз пък няма къде да работя и ще видим как ще правим тя ме навива да си я гледам сама че е най добре но 2 години у нас само с нея и аз незнам дали накрая няма да
макар и да е спокойно дете и то много