Радва се на първата си зима и зъбче/та/ вече ЮЛЧЕТО си има!

• 10 201
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, вчера не можах да напиша нищо. Все ми се скапваше нета Cry
честита месечинка на Венци!!! Както и на Ясмин, Киара, Али, Мартин и Николас за вчерашните месечинки!!! Да растат здрави и весели!

# 181
  • Варна
Честита месечинка на Венци bouquet  bouquet  :bouquet
Всички болни мами,татковци и бебоце бъъъъъъъъъъързо да оздравяват Hug
Ели83,и аз си я поръчах тази карта за Хиполенд по нета,но вече два месеца няма нищо ooooh!
Бетта,а на нас ортопеда точно  обратното ни каза.Че проходилките били много полезни.иди разбери сега Crossing Arms.И ние слагаме Митака в проходилка,но не изявява голямо желание да се движи.по скоро си играе с играчките и отвреме на време се движи назад. hahaha
на нас стол за хранене ни е много необходим,но нямаме възможност сега да си вземем/бабата и дядото щяха да купуват,но нещо се развали работата/ Confused.сега се храним в шезлонга и всичко става ....не ми се говори.В продавалника има много хубави неща,ама пусто нямам цял ден свободен да стоя и чакаля
пастел,Блазе ви!аз си  мисля че никога няма да започне за заспива сам
пламебг,радвам се че вече сте добре.Аз диетата я спрях на 5я ден,имах ефект не на килограми,а на мерки.сега правих Лунната и съм много доволна,мисля всяка седмица да я правя
 Hug

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 10:40 от jorjito

# 182
  • Варна
Забравих за играчките да кажа Laughing
Имаме две любими,на Чико са.Едната е костенурка с малко костенурче която пее и малкия спи с нея и се я прегръща,изобщо идилия.имам го сниман,ще взема да кача снимки.
Другата е една дрънкалка,с палячо,много шаренаи обича да я дъвче ooooh!

# 183
    Hug
plamebg :
Цитат
За температурата и на нас докторът ни каза, че до 38 не бива да даваме лекарства за сваляне, за да може организмът сам да се справи и да образува антитела
    newsm10
Betta : И ние така процедираме с играчките, за 6 м вече имаме цял куп, къде ще ги държиме просто незнам. newsm78 Вчера си играх да пера плюшените, а гумените накиснах в един леген ...Сега са супер и миришат страхотно.
Нашият ортопед ни каза същото за проходилките, бънджитата и т.н. Ходейки с проходилка, детето се накланя леко напред , ръцете са му разперени в страни и разчита на нея . После като проходи започва да залита, а пък спъне ли се - вече няма какво да го държи , но навика остава и вместо да предпази лицето си с ръчички, то отново ги разперва.А и ако проходилката е много смъкната, цялата тежест отива на крачетата, а е още рано. Също е против, преди само` да се изправи на крачета, когато то реши че е готово и може, баба или мама да го водят за ръчички, тъй като му ги вдигат нагоре и не му изграждат навик да се пази само.После тичат по доктори с разбито носле .Каза ни:"Природата ви е дарила със здраво дете, не го увреждайте!То само ще реши кога да проходи."Мисля , че има логика, тези пособия са облекчение за родителите според мен, все ще издържа още толкова и без тях. Всеки сам си преценява кое е най-добро за неговото дете... Peace
st.g: Радвай се, че още нямате зъбки, как ме хапе моя калпазан ако знаеш... ooooh!
Заспахме... newsm46 Ще се пробвам и аз да подремна. До скоро! Flowers Rose

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 14:24 от Nanny

# 184
Честити 7 месеца на Венци !
Какво ли да ти пожелая... Нали е твоя младостта, а нищо по-добро не зная от нея и от радостта. Бъди добър, бъди щастлив, върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива смеха на твоята уста! [/color]

Момичета много внимавайте с диетите аз от 26 дена съм на диета отслабнах с 8 килограма но няма да ви кажа вчера какъв кръвоизлив получих моя мислеше да ми вика линейка дори се скарахме защото преди години правех същата диета и получих анемия която си е до днес и той не ми дава да правя каквито и да е диети но нали съм си магаре не слушам да видим докъде ще стигна Mr. Green
eti_31 ти не се кахъри за ДЪРТИТЕ то има и млади такива да не ти казвам че когато бях бременна с Марти и много ме болеше жлъчката защото го носех горе и той ми я притискаше и когато отидох на лекар имаше много хора и свекърва ми влезе да помоли лекарката да ме приеме защото умирах от болка и тя разбира се ме прие имаше реплика от една ЖЕНА "и ние сме били бременни трябва да си чака реда" честно да ви кажа ако ми го беше казал мъж че трябва да си чакам реда щях да го приема но ЖЕНА не можах а да не разправям какви разправии имах в работата идвах си с главоболие в къщи когато започнеше плащането защото нямахме право да им се караме
Момичета аз да ви питам не мога да го разбера моя синковец вечер след баня и храна си заспива нормално в 23 часа се събужда и започва да пее после заспива към 24 часа и към 2 часа започва пак да пее и като види че няма публика заспива вчера се събуди и в 6 сутринта и пак започна да пее но аз изключих нощната лампа и той се укроти направо не знам какво му става no Thinking
отивам че пак се разпя време е за сокче

# 185
забравих да ви питам има ли още на някое бебче да не му е пораснала косичка отзад на тила ние имаме едно голо петно мисля да питам и педито като отидем  дали е защото повече лежим  newsm78 Thinking

# 186
Я и тук се говори за диети Flutter, аз от вчера съм на Японско чудо и да видим какво ще се получи newsm78

plambg тези 2 кг. за колко време ги свали, че аз нещо нямам търпение и искам всичко да става бързо, а какъв е твоят олекотен режим. При мен проблема е, че или е много или е нищо Embarassed

За обличането Дени вкъщи е по боди, ританки и жилетчица, но по-често само по боди и ританки. Искам да ви кажа, че ние тази година се стоплихме. Купихме си камина и вкъщи е рай. В хола където сме по цял ден е около 24, а в спалнята-детска 22. Супер е просто с една камина топлим цялото жилище Laughing

За играчките имаме много любими, но май най си обича едно плюшено прасенце на което му яде муцунката hahaha

Днес ходихме да й взимат кръв и тя изобщо не плака, но лаборантката беше много мила и Дени даже й се смя през цялото време, а с урината не ми се мисли какво ще правим. Сложих й колектора, но всичко е отвън - сега пак е с него, че да видим. Давайте съвети ако не стане какво да правя newsm78

ЦЕЛУВКИ ПАК

# 187
Хей здравейте!
Честита месечина на малкия Венци. Да расте здравичък, веселичък, да папка, да спинка и да слушка мама и тати  Hug.

Ние сега спинкаме и мама пие спокойно кафенце пред компютъра.  Поръчах си дъждобран за количката и много се кефих, но .... като ми го донесоха днес се  #Crazy представете си 10лв дъждобрана и 7,50 куриер ааааааа гадняри много ме е яд  #2gunfire #Cussing out
Е ще го преживея, но не е честно  #Cussing out

И аз от днес съм на японското чудо, но да видим до къде ще я докарам newsm78. Надявам се да успея, поне за 1 седмица. Praynig

isi_kam На нас също не ние съвсем израснала косичката отзад, но Криси спи само на гръб и сигурно затова.

# 188
  Здравейте пак! Hug
Забравих да ви питам...Онзи ден видях едно комплектче с детска четка за зъби + още две подобия на четка , но мисля , че бяха гумени/ те се използвали в началото/. newsm78 Знаете ли нещо за тях, практични ли са?
isi_kam : Данката рядко спи по гръб и може би затова си има и косичка отзад. Peace
Мама Дани: Уф, и аз все се каня да купя дъждобран, крайно време е... smile3538
Пиги: Мисля , че ти беше споменала за някаква паста. Каква е и как се мият зъбки на бебе с паста въобще/сигурно е безвредна , но все пак/? На нас зъбките са ни вече около 2мм.
maira: И на нас така ни изписа youngnutrition-a като станахме на 6м., може би защото сайта не е бг и има часова разлика. newsm78

# 189
Честита месечинка на Венци!  bouquet  bouquet  bouquet

Просто върховен надпис съм сътворила смях се много!Та Честита месечинка на ВЕНЦИ де! Crazy

Галя пробвай с гърнето става,миеш дупето слагаш я и даваш да пие вода,държиш я така и викаш айде мамо пишшш и ставаааа! Peace Laughing

Дани много бе ама сега като почнат пролетните дъждове ще сте ОК с дъждобрана! Grinning

Иси аз пък като бях към 8 месец се  бях наредила пред очния за проверка за зрението,и една бабка се пререди даже,после аз влезнах а тя беше в тъмната стаичка,както и да е стана така че и мен ме пратиха в тъмната стаичка та се засякохме и тя много ми се заизвинява защото не ме била видяла с якето че имам корем Shocked  а се била зарекла на бременни да отстъпва че едно време на нея не и отстъпвали!Та такива работи не виждат някои и си блеят и си мислят свои неща та не се сещат! Peace

На Юлия нещо и се белее горе в мое дясно дали ще е зъб и то горе за първи newsm78

# 190
аз съм пак  Embarassed и аз веднъж да се похваля ето го моя тъжен кроки не знам какъв му е вкуса ,но голямо благодаря на герито Hugмоето злоядо синче толкова много го хареса че това е втория кроки и иска крокодил за закуска  Shocked

# 191
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честити месечинки на празнувалите вчера, както и на днес порастващия Венци!! Всички да са живи и здрави!
Dew, по въпроса за бабите и яслите, аз съм за бабите. На мен може би ще ми се наложи да се върна на работа в началото на лятото и се радвам, че мама живее при нас и ще може да гледа бебка. Време за социални контакти има и след 2 год. възраст.
Nan, оправяте ли се с Дая? Относно повишаването на тон – случва ми се, обаче на секундата се разкайвам и се опитвам веднага да замажа положението с някоя усмивка или гъделичкане. Но наистина понякога ми идва в повече сърденето и капризнеченето.
Nanny, как е Даниелчо? Успокои ли се за ушенцето? Има детска паста за зъби – Nenedent baby – без флуор/немска/. В една от темите за флуора се споменаваше и някаква хомеопатична паста – Mildfresh – без флуор и мента.
Narina, Eli, честити придобивки на дечицата!
Isi kam, щом пее, а не плаче, значи му е добре на детето и е щастливо. Поуморявайте го с игри малко повече вечер, за да спинка по-дълго без да се пробужда!
Galiq 82, за събирането на урина може да пробваш следното /то с колекторчетата работата все се прецаква/: вземете си стерилно контейнерче от аптеката, дай на бебка да пие вода, сокче или мляко, след 5-10 минутки се “почуква” леко с пръст в областта под коремчето /в такт секунда – почукване/. За целта трябва да си имаш  помощник – единият държи детето над легенче, а другият “дебне” с контейнерчето отдолу. Не е лесно, но вероятността да се замърси урината е по-малка.
Eti 31, права си да се ядосваш на наглостта на някои възрастни хора-наистина си мислят, че света се върти около тях. А относно плащането на сметката за ток, толкова съм бясна, че категорично отказах аз да се занимавам с това. От дълго време го плащам по електронен път, а сега ще ме карат да се редя по опашки...как да стане с бебето. И един компютър ми обслужва цял квартал. А пощенският ни клон е толкова малък, че вътре повече от 10 човека не могат да влязат. Миналата седмица трябваше да взляза да си взема един запис, ами вярвате ли ми че не ме пуснаха да вляза, всеки чакал за нещо... #Cussing out...това е пълно безумие !!!
И ние пълзим назад, то нали зат’ва и се кътурнахме от леглото. Сега се опитваме от време на време да стоим подпрени на колене и лакти  Grinning.
Вкъщи поддържаме температура около 20-25 градуса, в зависимост от това в коя стая сме. Аз лично съм изкарвала и по цял ден по пижама, иначе съм по къс ръкав, а Вяра обикновено е  по боди с дълъг ръкав и дънки или ританки или чорапогащник и рокля отгоре.
Такива пакети и подаръци от Памперс не съм получавала – те ме усещат хората, че много-много не им тача продуктите... Wink
Нашите повторни изследвания на урина още не са готови.
Стана доста дълго, ще ме прощавате  Embarassed.
Лек ден на всички!

# 192
Ето момичета, почерпете се за здравето на Венци:

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 13:02 от eti_31

# 193
Иййййй, Ети, ти ли майстора на тези кученца? Супер, да ти е жив и здрав момъка!  bouquet

за проходилките, бънджитата и т.н.
newsm10
има ли още на някое бебче да не му е пораснала косичка отзад на тила
Ели има такова петно, едва сега има някакви наболи косъмчета.
За диетите... имам своя /и не само/ потвърдена теория, но тъй като нямам проблем с кг, не знам дали бихте ми повярвали? newsm78

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 16:15 от prascho

# 194
Ох, скапания нет ми беше повторил постинга.

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 16:13 от prascho

Общи условия

Активация на акаунт