Да ви питам вашите бебчовци с какво спинкат Цвети спи с ританки и по-дебеличко боди, има пижамки но са и малко големички и засега не ги ползвам, по-удобно ми е с ританките така няма как да остане с боси крачета
. В нази връзка през нощта в къщи е около 20 градуса и я завивам с одеалце и олекотена завивка, тя е кротичка и не се отвива но напоследък ми прави впечатление че сутрин е изпотеничка не много но е така загрята и гръбчето и вратлето са и влажни предполагам че е нормално но тя преди въобще не се потеше чак съм се чудила как не се поти това бебе. Чудя се дали е възможно тази промяна да е защото пие повече течности знам че 1 от признаците за рахит е потенето но си мисля че за да се притеснявам трябва да е доста обилно.Мамита как се наемате за провите такива кулинарни подвизи
аз ако няма друг в къщи да гледа бебка не подхвещем нищо което да ми отнеме повече от 30-40 минути, така се получава че през седмицата готвя нещо набързо и само когато татито ни почива подхващам нещо по-сериозно и се концентрирам върху основното ядене.
Не иска нищо да го притеснява.

какво да правя с Криси. Какво ли може да му е?

аз май няма да мога да се включа
От 6м не съм спала непробудно повече от 3 ч.
Нашата програма през нощта е абсолютно същата, а през деня наистина е много спокоен. Избиха му две зъбета, други ли са на път... 

Доставиха ни я с куриер. 
Ама не ми се ще да го оставям че бара навсякъде,къса цветята.Горките