Радва се на първата си зима и зъбче/та/ вече ЮЛЧЕТО си има!

• 10 201
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен.
Честита месечинка на Венци! Желаем му здраве и късмет  smile3525.

Nanny, и аз най-редовно се бъркам дали съм го хранила или не. Ами то не е лесно. Сърцето ми спи и аз се движа като робот от спалнята до детската. Но чак да галя татито  до там не съм стигала Laughing.
Аз ползвам Памперс все още, но при нас нямаме от новите. Въпреки това съм доволна. До сега не са ми създавали проблеми. То и колко ли ги ползваме като бебо прави голямата работа веднъж на 2-3 дни. От картофа в началото беше се пооправил малко и акаше всеки ден, но сега пак спря. Дано не е запек, че започнах ориза /но с тиква и мноооого се харесва  newsm44/.
За гърнето мисля да поизчакам до другия месец, че все още не седим стабилно. Но ми е много интересно как задържате бебчовците толкова дълго седнали на едно място? На мен не ми се вярва дали ще успея. Но така или иначе ще искам съвети следващия месец  Twisted Evil.

# 211
Днес ще ви досаждам много, но просто имам свободно време, малката спинка  newsm44 и аз пия кафенце и пиша туй-онуй hahaha

Първо да благодаря за отговорите за събирането на урината, ще се възползвам от всички по азбучен ред hahaha

За памперсите ние сме на Памперс, но ми препоръчаха Хъджис и смятам да ги пробвам, а Либеро много през кръста удрят  ooooh!

И аз като elip ще изчакам с гърнето, защото още си имам матрьошка newsm32

За Японското чудо мама Дани може да прочете повече тук, а и всеки който има интерес, разбира сеhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=158039.0

Айде пак изчезвам до после  love001

# 212
galiq_82 : И аз ще досаждам, Данката спи вече 2 часа, да му се неначуди човек...това не се е случвало отдавна. Thinking А нощеска ще се цъкли, знам аз .Crossing Arms
Въпрос към кърмещите мами: Мажете ли с нещо/не много скъпо и ефикасно/ млекоцентралите bombs за стягане и против стрии, за да не заприличат на коледни чорапи/ без подаръците вътре/ като престанете да кърмите? newsm78
Вижте аватара на Бу, направо се изумих : http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=472
 Днес Дани опита броколи с ориз на Хип и доста му хареса, само дето като го стоплих и прибавих малко кърма стана почти като супа, ама и така го изяде. Много се втечни изведнъж, а беше доста гъсто студено. newsm78 С другите пюрета не ми се е случвало.

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 16:22 от Nanny

# 213
mim_pl Аз ползвам Либеро и съм много доволна.Дълбоки са, не извират акита -бакита, ...
Ех, Нанни, днес много ме веселиш! И моето мнение за пампите е това.

Ети, глюкоза съм виждала в магазините за плод-зеленчук, при сладката.
Пиги, предполагам идеята за пастата с този накрайник е да се почва мието и преди зъбоникненето?
Синеоче, ти си гърчавеляк, защо питаш? Виж, ако смяташ да пробваш в/у друг- не знам дали ще помогне. Нашия тати още не е свалил килцата от бременността, тезата му е: Дебел човек- добър човек.

# 214
Здравейте и от нас.
Честито на всички месечинки Tada  bigdance2
Не съм писала от няколко дни, защото моето човече е много кисело. Постоянно мрънка и не дава за 1 минута да го оставиш. А и много не иска да яде. Иначе Т няма. Предполагам че може да е от зъбки, защото постоянно лапа нещо и понякой път тка силно го тегли че знае ли се. newsm78
По темата за Т в стаята. При нас през ноща е около 20 градуса, а през деня е 22-23. Аз съм много зиморничева но гледам него да го обличам по малко за да не го изнежа.
Памперси ползвам само на Памперс и досега проблеми не сме имали и затова смятам да си останем засега с тях.
Isi_cam ние до скоро също имахме такова петно, но спяхме само по гръб. А сега през деня почти винаги спим по корем и започна да ни покарва коса.
Диета правих и аз още когато бебо беше на 3 месеца, но получих страшен кръвоизлив и едвам оцелях, тогава докторите ми забраниха да правя каквато и да е диета, но като чета вашите постижения направо се чудя дали да не почна и аз някаква. newsm12
Е това е засега от нас, че малкия пак почна да мрънка.
Тази почивка ми дойде много добре докато прочетох това онова.
Чао засега от нас bye

# 215
А забражих да поздравя всички татковци които толкова много помагат.  newsm10 smile3501 smile3501
Нашия все няма време и ние трябва да се справяме сами със всички задачи.

# 216
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Пак съм аз  Embarassed! То понеже днес и двете баби са вкъщи и аз се видях малко със свободни ръце  Grinning.
Isi kam, за отрицателно време ги "четем" вестниците. Докопа ли ги първа, никой не моЙ се информира след нея за новините по света. После целите й ръце са в мастило, сякаш тя ги е писала Joy Joy Joy.
Nanny, аз като видях аватара на Бу много се чудих к'во е това /и все още се чудя/. Лично аз се мажа с едни ампули на Lierac - Phytolastil. Обаче са си скъпъчки - 61лв. Ефект определено има. Аз една сутрин към втория месец след раждането като се погледнах в огледалото и гледам ня'ква лилава линия #Crazy, направо се уплаших - кога съм виждала аз стрии. Купих ампулите и сега все  едно нищо не е било. Никога не съм вярвала, че има такава "вълшебна" козметика.
Айде, спирам за днес.
Бай!

# 217
писах, писах и пак проблемиииииииии  smile3514 smile3514 smile3514

честити 7 месеца на ВЕНЦИ  smile3525
да е жив и здрав и винаги усмихант!!!

у нас Т през деня е около 20 градуса, а Гери е облечена като мен: един кат на краченцата+чорапки, а горе тънко боди и горнище. вдигаме градуса за баня до около 22-24, а през нощта е около 18. никога не е била потна или пък със студени крачета или ръчички.

на мене диети не ми трябват  newsm44 в момента, незнайно как, съм по-слаба от периода преди бремеността. но за сметка на това май ще трябва да поспортувам  newsm39

любимите играчки са ни гумените, които свирят. и аз изкарвам по няколко и през определено време ги подменям с други.

от известно време само татито къпе Гери /добре, че взехме термометър  Joy/. но май само в това се изразява неговата помощ. от време на време си играят, но не повече от 30 минути. един път до сега отидоха на гости при неговите родители без мен и като че ли ще трябва по-често да ги пращам там.

ползваме пелени на Памперс, доволна съм за сега, но не съм получила плик с пеленка  newsm78

ох, всичко ми изхвърча от главата.

# 218
исках още да кажа, че нямаме зъбче  Thinking
темичката ще свърши без наше зъбче...  tooth ама то и зима още няма...

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 17:22 от dew

# 219
  • Варна
исках още да кажа, че нямаме зъбче  Thinking
темичката ще свърши без наше зъбче...  tooth ама то и зима още няма...
и ние така ooooh!
Ние сме с Памперс и съм доволна.пробвах няколко пъти други,но с Памперса ни е най-добре
Аз пак имам питанка Embarassed
Някой има ли тйкъв модел кошара
http://www.chipolino.com/catalog.phplang=bg&year=2006&ca … ry=124&type=1
ние сме с такава и си мисля че е крайно време да сваля малкия долу да спи,че голямо връткане пада и ме е страх да не падне.Че питанката ми е ако някоя от вас има такава кошара и си е свалила мъника долу,сложила ли е и обиколник newsm78.С тези дупки отстрани ми се струва че много ще се праши върте Thinking,а ние сме и с персийски килим и още повече.
Май много объркано стана Blush
Ели,НАН къде изчезнахте Hug

# 220
Честити 7 месеца на Венци!

и ние ще завършим темата без зъбче - уж има бели точки, има като резки, а нищо още... Sad

Jorjito, не ти се отваря линка. Нашето креватче също е с регулиране на височината, но на Ясмин и пречи през нощта спалния чувал и не може да се обръща  Laughing А пък през деня не я държа там така че засега няма смисъл да го свалям надолу.

Dew, моля моля при нас имаше зима - 1/2 ден с 1 см сняг и после още цяяял един ден с 0.5см сняг  Mr. Green

За стрии (по точно против де Mr. Green ) се мажа с едно олио на Frei - то по принцип е за бременни, ама само то не ми мирише. Другите мазила засега стоят в шкафа. Така се мажа  и не се мия всеки път преди кърменето. Мисля, че има лек ефект - омазнява доста добре, а и една-две лилави стрии ми се бяха появили от едната страна  Sad и сега се заличиха доста  Peace

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 17:51 от maira

# 221
# 222
Jorjito, отвори се сега Peace  Според мен няма нужда от обиколници защото е меко? Може би само по ъглите да не се удря на железата - някакви възглавници да сложиш (ако вече нямаш обиколник де).

btw, тая дума обиколник и на български е смешна - на немски пък това чудо се води в превод - гнезденце и се чудих сума ти време какво ще е туй  Crazy

# 223
jorjito: Сега се отваря,но не мога да ти дам съвет.Ние сме с дървено,ама то като има решетки май ще е същата работа. newsm78 Още не сме го смъкнали на долното ниво, за сега май няма опасност от изтърсване. Praynig
pepi111 Като бях бременна си мазах корема с мазило на  Lierac, но бързо свърши и минах на други после...А ампулите сигурно са ефикасни, но ще трябва да убедя мъжо, че ще има зашеметяващи резултати преди да предприема такъв харч. bombs  JoyКолко ампули струват 61лв. и за колко време стигат?
 Този тест правили ли сте го? http://sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=740&L1=8& … mp;L3=0&Page=  Joy
maira : Това олио на Frei не съм го чувала, скъпо ли е?

# 224
  • somewhere over the rainbow
Mомичета, гледахте ли случая за полиомиелитната ваксина по Милен Цветков? Който го е гледал, да каже какво мисли, който не е - пу не разказвам аз Mr. Green
Еее, не мой ви изчете човек ooooh! тц, тц....

Общи условия

Активация на акаунт