Мляко, каша, сок или пюренца - СЕПТЕМВРИЙЧЕТО облизва си устенца!

• 13 850
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Ние пък хич не се пазим, т.е. пазим се с т.нар. "прекъснат полов акт". Ако стане, нещо, су-у-у-у-пер!
 Peace Браво на теб, много си смела.
Радвам се, че сте свалили температурата.

Ние ядохме в 5.00ч и сладко спахме до 9.05(като никога), когато съседите започнаха да пробиват нещо. Не можаха ли да изчакат един час. На всичкото отгоре цялата работа беше за 10 минути (поне засега).

Аз все още пера отделно дрешките на Мишо и ги гладя, стерилизирам шишетата и бибероните,а залъгалките от дъжд на вятър . Спи с чорапки, защото в повечето случаи забравям да ги махна.
 Ние си имаме на раменцето лилаво петънце, това трябва да е т.н. паричка.

Денис, дано не знаеш от опит, че на човек нищо не му се прави, когато има такова главоболие.
 Muckata права си, много е бърз. След вчерашната липса - браво.

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 12:10 от sladur4e*2

# 241
Добро утро, то май вече е станало добър ден  Laughing

И ние станахме съботно в 8 часа  Simple Smile, но иначе не ми спести ядене през 3 часа през ноща.
Vilitra, и при нас имаше, надявам се да е свършил вече, такъв период точно както го описваш. Не мога да си обясня на какво се дължи, но и това ще премине не се притеснявай  Hug
Мари-анка и ние с мъжа ми искаме поне три дечица. Даже като ме изписаха от родилния дом и той ми вика "Хайде давай да правим следващото". Трудно отбивам атаките - всеки ден иска да правим следващото бебе, а мен ме е страх, че ще ми е ужасно трудно с две дечица с малка разлика. Направо не знам мамите тук с по два бонбона как се справят  Crazy

Днес май ще става за разходки, а и колко задачки ми изникнаха..ще действам!
Приятен и усмихнат ден на всички

# 242
irinii Ша прам ни мускули с теб Crazy Mr. Green

Ники тая сутрин към 4ч се събуди и го чувам как си приказва нещо и си играе с ръчички Crazy,но аз не отидох при него и съм заспала,като се събудих към 5ч и той спи. Hug

Дечко предпочел сам да си играе Hug

# 243
  • София - Бургас
Добро утро!
Денят обещава да е слънчев!
Явно и днес няма да изпуснем обичайната разходка...
От вчера Кари папка безмлечна ябълкова каша, на Хумана.Много лесно се приготвя, само с вода и е определно вкусна....Кари си я хална с голямо удоволствие...Днес ще продължим следобедното ядене отново с нея....Препоръчвам и на вас да я пробвате.....
Стес, радвам се, че не съм те подвела и Рая си пие чайчето явно с голям кеф..така както и Карина!
Ирини, дано да намериш чайчето, след опита и на Стес, се убеждавам, че наистина си струва....
Е, аз отивам да погледна мрънкащата си принцеса, която явно вече огладнява....
Приятен слънчев ден!

# 244
Дойде ми музата и се включвам да предложа заглавие за нова темичка:
"Малък Сечко да е благосклонен, че септемврийче на разходки пак да водим"
"Храни се, расте и хубавее малко септемврийче, и песни вече взе да пее"

# 245
kaleia   в кашата имали глутен newsm78

# 246
Здравейте момичета!
Моите поспалани още спят и двете,а аз с чаша вече обедно кафе,успях да се добера до компютъра,тъй като напоследък мъжа ми има работа с компа и не можем да си го разделим,та сигурно ще се наложи да купуваме още един,който ще бъде мой личен Laughing!
Вчера успях пак да поситя фитнес залата за 1 час и днес се чувствам като природена,ох отивам,че Нели се събуди,после пак ще се включа  bouquet.

# 247
Момичета, влизам набързо за да се похваля , че тази нощ в 4 часа ми се роди племенник Тома, нормално раждане без екстри , в Шейново.  baby_neutral   Бебчо тежи 3200 и е 50см. Мама и бебе са добре. Всичко стана много бързо, сестра ми тръгна 2 през ноща, към 4 бебчо се е родил ... Тази сутрин ходихме, но видяхме само мама, бебето го бяха взели ...
За срещата -  за сега съм "вързана" в Дружба с Филип и по-големия ми племенник, който е на година и 8 месеца. Може би понеделник, в един от МОЛовте ????  Между 2 и 5 ми е най-удобно... Освен ако в понеделник  не ни е изписването. За сега не знаем с точност. Ирини, колко дни лежахте със Спаси, 3 или 5? Как се процедира тук?

# 248
МаriaF, честито! Да ви е жив и здрав Тома smile3525. При нормално раждане тук родилките ги държат по 3 дни.

# 249
Моля ви да споделите как въвеждате безмлечните каши(по каква схема).
Аз реших да давам следобед оризова каша с кърма;
1-ви ден -1 ч.л. каша
2-ри ден -2 ч.л. каша и т.н.
Въпроса ми е до какво количество каша може да се достигне.На опаковката пише 6-7 с.л. ,но ми се струва множко.

# 250
  • София - Бургас
Здравейте, отново! Heart Eyes
DVV , кашата е немлечна, без варене, 13 витамина, калций, желязо и йод.Не съдържа гултен, без захар, оцветители и консерванти.
Приготвя се само с вода!И въпреки това е много вкусна.Карина си я хапна до дъно.
cazo , аз каша не съм захранвала лъжичка по лъжичка, тъй като тя така или иначе е безмлечна и се прави с вода.Освен това денят преди да дам кашата Карина изяде цяло плодово пюренце с ябълка.А кашата е именно ябълкова!И така вчера за пръв път и приготвих именно дозата за 5 месечна възраст, точно по указанията!Днес малко по - късно - ПАК!

# 251
МарияФ, честит ти племенник! Да е жив и здрав, да радва всички с лудории и детски игри  Simple Smile

# 252
МарияФ, честит ти племенник!
kaleia благодаря Hug

# 253
марияФ, честит племенник!!!Да е жив и здрав, и много да слуша мама, че с това малко братче - горко й  Wink Ако всичко с бебчо е добре /н екара тежка жълтеница /, би трябвало д ая изпишат на 72рия час - 3тия ден, защото 72 часа след раждането се поставя последната преди изписването на бебчо ваксина. Аз понеделник не мога за среща...
Вилитра, описаното от теб ме навежса на следните предположения:
1. Отит - ако когато пипнеш ушенцето на детенцето то реагира, като на болка.
2. Зъби - ако са подути венците, има температура или му е подсечено дупенцето, в комбинация сдърпането на ушето.
3. Ревлив период - но все пак е добре да с прегледа ухото.
Каквото и да е - дано бързо отминат поне симптомите...
Бебе Дунди, изчакай с второто - ще се разберем по едно и също време  Wink
Калея, аз вчера писах, че си закупихме чайчето. Много е вкусно, но проблемът ни не е в него, а във факта, че Спаси безуспешно се мъчи да изяде и биберона и накрайника на чашката, но през ум не му минава да всмукне. Всеки ден го мъчим иосвен за чесалка, за друго не ползва шишетата... Sad Как ще пропие течности различни от кърма,просто не знам...

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 20:37 от irinii

# 254
  • София
МарияФ, честит племенник и от мен Simple Smile
Поне ще са с малка разлика децата ви и ще си играят. Моят хубавец си умира за деца, но в квартала са все по-големи.Е, имаме едно другарче, с което са родени на една и съща дата дори, не те не излизат много(ние с Хриси сме хаймани) и се засичаме по консултациите. Днес го водихме на гости при едни приятели. те имат дъщеря на 1.5 и той такова приказване и гукане му удари....отсега е сладкодумен с жените JoyАко знаете как си е надрал лицето-нищо не помага, ръкавиците ги маха...Все едно е петниста хиена
 Да ви питам за кашите нещо-имаме и на Милупа и на Слънчо бананови и се чудя с коя да започнем? И зеленчуковите пюрета на Хип със сметана кога могат да се дават?
Ирини, кое чайче търсите-не можах да се ориентирам?

Общи условия

Активация на акаунт