Отношения с обвързан колега

• 17 700
  • 351
  •   1
Отговори
# 30
  • Plovdiv
Охх такива истории са ми любими. Той е много влюбен с мен, но е малко женен с деца. Нито е толкова влюбен, нито ще остави жена си и децата си, нито ти ще го оставиш. Нали искаше да сме честни. Мъже, които изневеряват не го правят нито за първи, нито за последен път.

# 31
Този, дори да се разведе, няма да спре да хойка, напротив, още повече ще почне. Научи ли се едно куче да яде лайна...
Помисли си хубаво, трябва ли ти хойкащ мъж с две деца.
Познавам един такъв, заряза първата си жена с две малки деца, едното бебе, и той за първи път изневеряваше. И беше много влюбен във втората което не му попречи да изчука всичко, което може, винаги имаше една постоянна любовница и разни временни. Целия град знаеше, включително и втората му съпруга, която си му беше казала, че много добре знае, че той никога, ама никога не е бил само с нея, накрая и тя се разведе
Той самият се хвалеше, че като бил млад, за един ден изчукал 5 жени плюс законната.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 12:35 от Прекрасная Василиса

# 32
  • Дубай
Авторке , на 23 си, животът е пред теб... Този мъж не заслужава вниманието и уважението нито на жена си, нито твоето.
Смени работата, започни да излизаш и контактуваш с нови хора и задължително си намери необвързан, свестен мъж. Клин, клин избива! Просто е!

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 19:39 от I.V

# 33
Значи не си отишла на психолог в кофтия период от живота си, но си отишла, защото се пукаш с женен с деца. Доообре, иде зима.

# 34
Приемам всеки коментар като градивна критика, никъде не съм казвала, че съм невинна, напълно и съзнателно съм постъпила по този нелеп начин и сега изтърпявам последствията от грешките си. Искам да уточня, че не желая да бъда с този човек, нито желая той да разваля семейството си и никога не бих го пожелала. Преди месец започнах да пиша в нещо като Дневник и там изразявам своите емоции и наистина поне за момент ми става по-леко (прочетох подобен коментар). Не мога да сменя работата в момента, защото е това, което винаги съм искала и съм учила и ми харесва заплащането, близо е до дома ми и е доста трудно в днешно време да намериш нормален и разбран работодател,  а моят е точно такъв. Да, прави сте, винаги може да се намери друга работа, но в конкретния момент просто не искам да се махна от мястото, на което толкова се доказвах(в случай, че някой се присмее, че съм се доказвала на колегата, не, с него дори не сме на едно и също място, нито сме свързани като отдели). Въпросът ми беше как по-леко да премина през тази ситуация в емоционален план, аз съм прекратила отношенията и дори разговорите с този човек от няколко седмици. Трудно ми е като го виждам, но вярвам, че и това ще мине. И не, децата им не са малки, нито породени. И не, не смятам, че са заедно заради тях или че не спят в едно легло, това са абсурди. Имало е моменти, в които аз самата съм го карала да се прибере навреме, а той е отказвал, въпреки че жена му му се е обадила и е казала, че има нужда. Това всъщност беше връхната точка и момента, който в някаква степен ме отврати от него. Не казвам, че съм светица, осъзнавам, че вината ми е точно толкова колкото и неговата.

# 35
  • София
Време трябва, но в такива условия не знам колко ще го протакаш....
Ако се залюби и с друга колежка, та съвсем ще цъфнеш.

# 36
  • София
По-леко ще мине като си продължиш живота. Започни да излизаш с други мъже за да видиш, че този нито е единствен, нито е толкова специален. Ще видиш какво е да си на първо място, да не се криеш, да не се чувстваш виновна, да не си все на изчакване, да имаш бъдеще. Допадне ли ти някой, не отлагай излишно секса. Сексът е важен за жените, започнеш ли да го правиш с друг (който ти харесва), бързо ще го забравиш.

# 37
 Тифани, забрави "ти си моята истинска сродна душа", "защо не те срещнах по-рано".

# 38
Всеки път когато прочета такава тема се чудя, кой възпита тези жени без самочувствия и без желание да бъдат обичани в този живот.

Хич не си представям какво точно си си мислела. Та то е от ясно по -ясно. Били си споделяли, ами човека като няма пари и желание за психоаналитик си търси отдушник.
Не искаш ли някой да те обича истински, ти да бъдеш центъра на вселената му, да не се налага да избираш заради него? Защото той наистина иска да бъдеш щастлива.
Този специално не е такъв и нищо хубаво не ти желае, бил се влюбил - трънки Simple Smile у дома има задължения и отговорности при теб няма нищо такова.

Тръгни на психолог, за да те обича някой истински трябва сама да се обикнеш. Толкова малко ли заслужаваш?

# 39
Напускането според мен е задължително, колкото и да е златна работата. След такава афера репутационните щети за жената са големи, особено ако е младичка и хубавка. Ще започнат да се пробват всякакви знайни и незнайни колеги, и ако поддаде - ще се говори, ако не поддаде - пак ще се говори. На работното място всичко се знае и коментира, ако някой си мисли, че има "тайна" връзка, да знае, че е в голяма заблуда. Различни отдели, различни етажи - не, милички, хората не са слепи, винаги си личи кой кого. Та да не се чуди авторката, ако друг котаранчо започне да се навърта около нея.

# 40
Защо да напуска работа? Ако е добър работник?Каква е гаранцията че няма да стои 6м.,няма да настане криза,да се хване нещо ниско платено.Да си съсипва бъдещето заради един неуравновесен и безотговорен човек.Много е лошо това.Личния живот може да е пълна каша,а да е супер работник.Дори и да напусне има 1 м.предизвестие,пак ще го гледа.
Авторке,млада си не знаеш колко са подли мъжете.Ще те употреби и захвърли.За собствените му деца не му пука ,та за теб ли?Накрая да не се окажеш зарязана,самотна ,безработна майка а оня при жена си щастлив.

# 41
Това шефът ти ли е?
Ако не е, оплачи се шефа, че колегата те е прелъстил, като ти е обещавал да се разведе и да те вземе, но сега се дърпа. С копие до жена му.
Той сам ще напусне.

# 42
Ама от какво да се оплаче, тя го обича.

# 43
Авторке,млада си не знаеш колко са подли мъжете.Ще те употреби и захвърли.

Колко да са подли? Пробвал се е, минал му е номера. Не я е принуждавал, не я е насилвал. Пълнолетна жена е влязла в осъзнат и желан контакт с обвързан мъж. Хайде не така с малкото и наивно девойче. Жените малоумни ли са, какво, та като зареди някой льольо мили думички, да не могат да устоят и краката им сами да се разтварят? Авторката много добре е знаела в какво се впуска, заграждането е било дълго, с месеци, можела е да се дръпне във всеки един момент. Но не е поискала, било и е хубаво, впуснала се е в авантюрата. Колкото той я е "употребявал", толкова и тя него. Сексът е игра за двама.
Ако се чувства прецакана по някакъв начин, това е защото е направила погрешни преценки и е имала нереални очаквания. Мъжът си е играл неговата игра. И нищо не и дължи.

# 44
Трудно ми е като го виждам, но вярвам, че и това ще мине.
В какъв смисъл ти е трудно?

Общи условия

Активация на акаунт