Добрич в радостни игри, чака сняг да завали (20)

• 18 366
  • 270
  •   1
Отговори
# 60
feel_u здравей и добре дошли дано никога вече не ни напускате по такива поводи.Оооо за болницата аз като родилка нямах добри впечатления от държанието на лекърите а пък какво остава в детското.И аз не пожалавам на никой да я посети дори.

# 61
  • Добрич
feel_u, добре сте се завърнали  Simple Smile А за болницата - нямам думи, както и другите преди мен са се изказали. Много са наперени /най-вече нискостоящите, за да не назовавам професиите им/ и се мислят за Голямата работа. Според мен, недоброто отношение е обусловено от по-голямата част от пациентите из нашите ширини.
Аз така набрах на някои от родилното, че все още не ме е пуснало. Дано има и друг път да се срещна с тях ... не, че преди съм мълчала. А съм много търпелива по принцип.

... педиатрите не се съобразяват с тази информация и дори не дават право на избор на майчетата. Аз лично не съм се съобразявала със съветите на педиатърката за хранене(и все още не се съобразявам), но това си е на лично моя отговорност.
Ако бях с 1-во дете, сигурно щях дас разчитам на педиатъра... 
Аз съм с 1-во дете и въпреки всичко не съм спазвала напътствията на педиатъра. Придържала съм се към някои от тях, в много широки граници. Други съм пренебрегвала, като съм сметнала за ненужни или ненавременни.

# 62
Здравейте...
feel_u, бързо възстановяване на Дени! Съжалявям за униженията, които си изпитала...ще излезе много нецензурно от устата ми ако употребя епитети за обстановката Twisted Evil

За козметичката- аз го разбрах, защото живеех на тази улица- Иван Вазов. Знаете ли коя е Любен Каравелов(тази покрай новия магазин(Изи ли беше?), покрай Славейков излизаща на Мл. дом)?Е Иван Вазов е успоредна на Любен Каравелов в посока кино "Добрич". Много къса в единия край скоро построиха нова сграда(до стария съд), а другия край излиза на такситата на Сирената(там има стъпала).
Мими, бъркаш малко...улицата от стария съд към Сирена-та наистина е Иван Вазов, но тя е успоредна на Кирил и Методий, а не на Л.Каравелов
Както и да е...Арчела да знае, че въпросната кооперация е на Иван Вазов... Wink

Относно кърменето, в едно съм сигурна..положителната нагласа. От много четене из форума разбрах, че няма смисъл от агитация....и макар да не касае само майката, тя най-вече взима решение да кърми или не. На тази база са и всичките спорове по темата....

И при нас вируса се заседя Twisted Evil...има и екстри...излизат зъби..явно важи неписаното правило за никненето на зъби и намаляване на имунната защита... Sad
Лека нощ!

# 63
Мими, бъркаш малко...улицата от стария съд към Сирена-та наистина е Иван Вазов, но тя е успоредна на Кирил и Методий, а не на Л.Каравелов
Да, а още по-точно на ъгъла на Иван Вазов и Ал.Константинов.

spinki, да не би да сме съседки? и на мен ми е под носа. къде живееш?

Здравейте...
 И при нас вируса се заседя Twisted Evil...има и екстри...излизат зъби..явно важи неписаното правило за никненето на зъби и намаляване на имунната защита... Sad
Лека нощ!
Мдааа, на Марти му избиват 3-4 кътника едновременно и е още хремавичък. Поне спряхме антибиотика. Две опаковки Зиртек изпи. Капки-какви ли не...Стеримар,коларгол, виброцил. От утре започваме и с Офтакуикс. За зъбите джипито ми препоръча свещички виброкол-хомеопатични. Тази вечер го намазах с едно мазило с евкалиптово масло /много хубаво мирише/ Пулмексбебе. Не съм го ползвала досега. Дано да има добър ефект.

Честит Рожден ден на didi_demi!
Много здраве и щастие! 
  bouquet

feel_u,дано по-бързо оздравеете и никога да не ви се налага да попадате пак в болница. Предадоха ли ти поздравите?

Съгласна съм с мама Блу относно кърменето. Мога само да добавя, че няма полза от прекалената агитация и парадиране с това, кой колко време /че и години  Crazy/ е кърмил. 

# 64
  • гр.Добрич
Tea аз живея точно срещу училище Слаейков на "Кирил и Методий" а ти къде си?
За това кремче Пулмексбебе и на мен наскоро ми го хвалиха за мазане на крачетата при температура май. Забелязвам, че лекарите все едно и също лекарство изписват на всички деца.

# 65
  • Емаесесаесесапипиа
Добре дошла на feel_uHug
Големи страхотии си преживяла! Дано всичко лошо да е зад гърба ви и от тук да вървите с бързи темпове само към подобрение! Пиши как се оправяте и ви стискаме палци!
Дано никому не се налага да стига до болница!

Точице, кажи кой е тоя доктор, дето препоръчва захранване след 5тия месец? Аз такъв още не съм виждала тук. Между впрочем някой да е чувал нещо за д-р. Накев? Отзиви някакви? Знам, че има частна практика на годишен абонамент. Днес й се ядосах на личната, когато ми отказа да дойде на домашно посещение. А и тримата са проблемни. Големите кашлят, без температура или хрема, но много упорито, а малката е с някакъв ужасен обрив по цялото лице, който съвсем не се маха. Не ми се искаше да ги водя в комплект в поликниника, да не ги разболея съвсем, аи  да искам да ги заведа сама не бих могла. Понякога се чудя за какво са тия часове за домашните посещения изобщо?

Това за козметика добре че го обяснихте, че и аз се чудех къде има. Все пак освен тази жена на друго място няма ли? Все си мислех, че в хотелите Добруджа и България няма как да няма. Поне на времето имаше, а и по стандарт се изисква.

# 66
Добро утро!

Изловихте ме- сгрешила съм с името на улицата- Кирил и Методий е.

Лек ден!

# 67
Добро утро!Козметик има още на Караджата до детската кухня казва се Златина ходила съм на педикюр там и бях доволна а сестра ми на козметик.

# 68
добро утро
аз съм при накиев пиши ми на лични ако искаш

# 69
Добро ви  снежно утро Grinning

Между впрочем някой да е чувал нещо за д-р. Накев? Отзиви някакви? Знам, че има частна практика на годишен абонамент. 
Лични впечатления нямам, но имам близки и познати, чиито деца са при него...Отзивчив и внимателен е.Няма да откаже дом.посещения дори и да е 23часа..има много пациенти. Дори имам чувството, че една част в града са пациенти на Накев, останалите на Карпузов Wink
а малката е с някакъв ужасен обрив по цялото лице, който съвсем не се маха. 
Фапуа, това да не е бебешкото акне...с бяло връхче ли са? Радена имаше такива като се роди около ушите най-вече..

За зъбите джипито ми препоръча свещички виброкол-хомеопатични.Тази вечер го намазах с едно мазило с евкалиптово масло /много хубаво мирише/ Пулмексбебе. Не съм го ползвала досега. Дано да има добър ефект.
Аз я мажа с това мазило по гърдичките и гърба...изпотява и има отхрачващ ефект. И за краченца четох, че се ползва...а ти както си го написала излиза, че мажеш зъбите??? Crazyверно ли или не съм разбрала?

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 09:13 от mama_Blue

# 70
  • Добрич
Добро снежно утро и от мен.
Значи ето за Лилито-ул.Ивам Вазов 9;тел.832670../0888479584.Ами незнам за други козметички,аз лично много държа на професионализъм,да не изпитвам дори и лека болка/дори като ходя на маникюр/ и от нея съм изключително доволна,използва таласокозметика.Ако има някой конкретен въпрос да пита.Цялостно почистване на лице с маски и всичко останало е 20лв или 20 и нещо ,някъде там
За Накев,май наистина половината са при него ,другите при Карпузата PeaceАз имам доста познати при него ,които са напът да се откажат.Впечатленията са ми ,че хойка само по адреси,има няма нужда всяка седмица ти идва 'на гости'/то хубаво да се наглежда детето/,таксата си вдигна,вече е около400лв,много му е трудно да поставя диагнози,абе де да знам и аз щях да се запиша и при него ,но като чувам все по някоя простотия се отказах.Изключително съм доволна от Карпузов,за вдигане на тел,ми е вдигал и в 2ч и в 3ч по всяко време и за детето и за мен,звъни ми и сам дори Laughing
feel_u,дано по-бързо оздравеете и да непопадате в болница.

# 71
Добро утро
феел ю добре сте се завърнали от гадната болница.Дано не ви се налага да влизате пак.
За д-р Накев ние също сме при него аз лично съм доволна от него.Нито веднъж не е отказал на обаждане.Той много си държи на пациентите.А за трудното поставяне на диагнози не е вярно.И за честите посещения също,само когато бебчето е много малко до 1,втория месец ходи всяка седмица,иначе като поодрасне малко си ходи на 10,20 дни.Той също е за късното захранване.Ние почти бяхме на 6 месеца като ни каза да захранваме,до тогава дори и сок не даваше да даваме.Относно захранването аз много го слушах,защото бях чула,че Карпузов пък е направил грешка с едно дете преди време и детето сега е алергично към глутена.А за таксата при Накев е различна сега ние като караме 2-ра годинка ни е по ниска.
За козметички аз пък ходех в един салон до нас много съм доволна ама като незнам как се казва улицата.Намира се точно където преди беше ЕКОНТ куриерските услуги на нея улица,сега даже до козметичния салон които се казва"Тони"направиха друг офис за куриерски услуги.Много добре ви го обясних нямам думи направо.А Сисолитке до вас даже по-близо се намира.Които знае къде беше Еконт ще го намери и салона.
ами това беше от мен лек ден на всички

# 72
spinki, аз също съм на КиМ. на лични ще ти пиша

mama Blue, виброкол - хомеопатичните свещички са за зъбите. С Пулмекс бебе мажа гръбчето и гърдичките- за носа, защото още продължава хремата, макар и понамаляла вече. Знаеш ли дали може да се използва при висока температура? Аз не посмях преди десетина дни когато беше вдигнал 38-39,защото мисля,че действа загряващо.

# 73
С Пулмекс бебе мажа гръбчето и гърдичките- за носа, защото още продължава хремата, макар и понамаляла вече. Знаеш ли дали може да се използва при висока температура? Аз не посмях преди десетина дни когато беше вдигнал 38-39,защото мисля,че действа загряващо.
ами аз я мажа вечер...и като имаше Т също..с идеята, че като се изпоти ще свали и Т...имаше ефект...

# 74
  • Добрич
Здравейте и от мен!
Фийл ю радвам се, че сте излязли от болницата Grinning Там наистина е гадничко!На никого не пожелавам да влиза там, разбира се може само по хубави поводи например раждане!Ами аз май други хубави поводи да влезеш в болница не знам newsm78
Благодаря на мама Блу и на мама Теа , че са написали за тези свещички виброкол и кремчето пулмекс бебе, че май ще се наложи да ги използвам за малкият юнак!

А за лекарите: децата са при д-р Венетко Великов! А з съм доволна от него! Винаги идва, когато го извикаш! Когато е малко бебчо идва може би на 2 седмици да го вижда, особенно нашият случай с Алекс идваше всяка седмица, тъй като мисля, че знаете че се роди мнооого малък, но сееегаааа е много голям Grinning

Хайде за днес толкова, ако имам време пак ще се включа, че от снощи ме чакат една камара чинии и чаши 1dishes

Общи условия

Активация на акаунт