Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 74

• 34 533
  • 736
  •   2
Отговори
# 555
Долче, как ги докарваш само на вид- не знам! 😍 Аз свястна кето палачинка веднъж не улучих, трагични са моите!

# 556
Нани, не са шега работа това антибиотиците. Така с друга рецепта не е хубаво.
Но и аз това си мислех. Бактерии всякакви. Ще питам гастрото.
Но и четох, че много хора ги имат, но не им правят драма. Може би не и в началото, знам ли.
Ще се стягам де, чакай малко да помине дупенцето, че горкото не знае какво иска в тоя живот
Скрит текст:
неговата майка

Долче, прекрасно изглежда. И много идейно да се спретне такава торта. Хм... пак в главата ми идват порочни мисли.
Тиквата си е приницпно сладка.
Даже се чудя едно такова нещо, ама от бананови палачинки, с някакъв тиквен крем. Пък може и друг.
Хм...

Видях го видеото на момъка за вакуума. Да си призная видеото ме подразни. По начина по който обяснява с фрази от рода на:коремът бил адски грозен... хили се на неподходящи места... абе нерви ме. Може и да е много ефикасно упражнението, но ако някой да му го редактира няма да е зле.
Шарпи, искам съвет за косопад и аз!
Днес изнасяхме стари уреди и падна голямо чистене. Чака ме и още един рунд след монтиране на нова врата и едно крило на гардероба за прибиране на чанти, след което се надявам да сложа всичко в ред.
Засега сварих броколите. Довечера ще го пъхна във фурната. После ще давам отчет.
И мен ме издразни. Преди това видео попаднах на едно друго за червата. Нищо съществено. Лигльо е малко, абе много. И в другото видео използваше някакви епитети от които доста хора биха се отвърнали. Не е интересен, но явно мисли, че е. Като дърт пенсионер. Нещо което се казва с 5 думи, го казва в пет минути.
Не може да обясни едно упражнение за 2 минути, а клипа е 15 минути. Едвам изтраях, ама в името на задните ми части и бели дробове бая търпя.
В предишното видео имаше и линк към безплатна негова книга, която свалих. Ама искаше мейл. Сега очаквам бомбардировки на пощата.
Изтрих я. Метнах едно око, съвети от преди 20 години. Протеини лоши като цяло, не яж пържени картофи, не пий кола и едва ли не бъди суровоядец.
Но за упражнението ще го правя за да видя.
Днес се замислих, че може би едно такова упражнение не би имало веднагически ефект. Но може би след няколко часа.

# 557
Бриа, разменям торта за скариди!😋😍
Нани, ох, с много практика с обикновените палачинки май (обикновени с години не ми се получаваха)!🤣
Елора, не беше много сладка тиквата. Но на мен ми беше добре така.😉 За Хеликобактер и аз съм чела подобни неща. Явно количеството е важно и къде точно се намира, за да прави поразии...🤔
Идейно е да се направи едно парче торта, защото после няма изкушения (за тези, които не могат да минат само с едно парче). А е и лесно, бързо.🤩

# 558
Здравейте
Днес голяма почивка
Кафе в леглото закуска глезотии накуп 😃
Тайс Много обичам ресторант който държи на подредба и чинии и въобще да се храниш на покривка😃
С тези патладжани чак ме зарибихте. Аз много не ги ям дразнат ми жлъчката а са баш сега в сезон.
Данилу Аз си поръчах от Амазон едни таблетки за коса ще се сетя как се казваха много ми помогнаха малко са скъпите ама вършат работа .
Елора
Аз тоз хич го не изтраях. 5 часа обяснява. Държи химикала и аха да нарисува аха да не. Малко кат в Индийски сериал 🤣
Вечерята днес ще е яйца
Кой ги искал сварени, кой само на очи, кой объркани , па с шунка па без 😃

# 559
Абе даже си помислих дали да не го насоля малко.
Все още си го мисля.

Ама май измислих палачинковата торта.
На мц ще е.
Значи банановите палачинки - яйца, хуск, банан, канела.
Крема от заквасена сметана с малко брашно от рошков.
Какво ще кажете?
Grinning

# 560
Шарпи, искам съвет за косопад и аз!
Дани, малко по-късно ще ти пиша на лично, да не оспамвам темата.
Ние тъкмо се прибрахме. Днес супер слънчев есенно-изборен ден в Пловдив. С кеф маахме кълки из града. Прекрасни есенни гледки, шарени листенца навсякъде.
На обяд бяхме у сестра ми. Видя ми се още отслабнала и тя потвърди. Станала е 55 кила и каза, че така се застопорява вече. Наистина и споре дмен не и трябва повече надолу. Съвсем друг човек вече виждам - енергичен, пластичен, без задъхване, с повече самочувствие. Хареса ми много гледката Purple Heart Тотал свалени килограми при нея са 28. За ходенето у тях направих един импровизиран сладкиш с ябълки, който се получи много вкусен. Съставките са ябълки, овесени трици, яйца, 1 л. еритритол, малко кокосово масло и канела.  Не го препоръчвам на свалящите килограми, защото ще им стопира процеса.
Скрит текст:
За вечеря преди малко изкарах тавата от фурната - пиле с карфиол и гъби пачи крак.

Отново верен помощник в кухнята ми беше новото чопърче.
Скрит текст:
Дара, одеве мернах по телевизията шеф Силвена Роу. Ох, тези нейни очи... веднага се сетих за теб. Мисля, че имате еднакви очи Blue Heart

# 561
И аз имах/ам хрликобактер. Голяма борба падна, що антибиотици изпих и няма утрепване. Схемите на антибиотиците  бяха три, всички изпих за 1-2 години, не наведнъж.
Най-накрая отивам при поредния гастро и искам да ми направят гастроскопия, да вземат проба и да тестват на кой антибиотик ще реагира. Занесох пробата където трябва /не го правят навсякъде/ и след няколко дни казват няма бактерия Dizzy Face  При което аз се опулвам и казвам не може да бъде. Разказвам на професорката, която се занимава с изследванията, през какво съм минала и тя казва ако искаш и един дихателен тест ще направим за всеки случай. Правим го, дори без да го плащам че ме взе присърце, и той се оказва отрицателен.
А правих всичко това, защото си имах всички екстри - болки в стомаха, гадене и т.н., не се търпеше.
Та това беше преди 2 години. Сега не знам дали имам, понякога имам същите стомашни драми.
Доколкото знам всички я имаме, но на някои не създава проблеми. Според някои лекари не е нужно да се лекува ако не пречи.

# 562
sladko, а първоначалните тестове предполагам са били положителни?
Затова и са ти дали хаповете.
А после пак си правила и уж пак положителна, ама не съвсем.
Много тъпо. Натъпкала си се с антибиотик, а не си имала нужда.

# 563
Тестовете винаги са били положителни. Не съм ги пила напразно, но много трудно се мори това. А и лекарите първо изписват торбата с лекарства. Според мен първо трябва да се повери на кой антибиотик е резистентна бактерията, но става трудно.
Аз всичко пих, защото постоянно ми беше лошо. А как съм я уморила идея нямам. След последната схема на лечение казах, че няма да пия повече лекарства и пих 1-2 месеца клеева тинктура на гладно сутрин. Не се тествах тогава.
След всички илачи не спрях да имам проблем със стомаха 😀. Но откак бях отрицателна не съм се занимавала с нея.

# 564
sladko, значи проблема ще да е някъде другаде.
Има хора от стрес ги боли корема.
А клеевата тинктура на гладно за какво я дават? Че уж трепе бактерии ли?

# 565
Вероятно някъде съм го прочела за клеевата тинктура, но не мога да кажа , че тя е помогнала. Просто реших, че повече лекарства, от които няма смисъл, няма да пия.
А проблема какъв е не знам, няколко гастро обиколих. Откриха ми и рефлукс и някакво леко прегъване на стомаха, което вероятно ми е от бременностите /големи бебета и малко качени кг./

# 566
Аз преди 2-3 години оперирах миомата.
След това получих възпаление в болницата и бях пет дни на три вида антибиотика три пъти на ден.
Но това с червенините остана. Излязох, пропуших и пак се зачервих като домат.
Може би има значение вида антибиотик.

# 567
Хора надъхайте ме, че се отчаях! Трети ден съм в кето режима ами много ми е зоооор. Яде ми се шоколадов кекс ужасно много. Знам, че в началото е най-трудно. А и нямам кг за сваляне, чувствам се супер, 52 кг съм...но инсулина говори друго. А и ме гони адски глад, честно.  Непрекъснато мисля за ядене и готвя, ще откачааа. Вчера правих крем супа от тиква. Сутринта яйца със спанак и рукола, за вечеря кето пилешка супа, и все ми се яде въглехидрат. Дайте малко сили моля ви!

# 568

Бъркани яйца с шунка вечеря за мен 🍽🍷
Шарпи браво на сестра ти. Ти беше казала че е хванала нашия режим. Тя по-бързо и от нас сваля кг-те, за има няма месез/два  искрено завид 😃

# 569
Nikol, нямаш никаква сериозна мръвка, която да те засити. Пиле и яйца. Нищо работа.
А иначе за сладкото, в Кето Бг има готов микс за брауни, можеш да го пробваш. Със еритриол е. Шоколадите им също са доста прилични.
Не е лесно в началото, но ако стиснеш зъби, след 1-2 седмици апетита ще се регулира.

Общи условия

Активация на акаунт