Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 467
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 330
Ако има такъв сценарий да ходят двама сини /един служебно номиниран и един от гласуване/, то не мисля, че това ще отмени номинацията на Цвети - просто ще са трима на елиминация и нищо чудно да има двама отпаднали от тази тройна битка.

# 331
  • София
От къде тръгна това, че двама сини ще станат червени ?

# 332
За плуването на момчил, когато взимаше нещата и на мен ми направи впечатление и явно това също ще се използва в бъдеще, където нали уж се знаело че Рълев се изправя срещу него и го побеждава. За днешната битка червените имат според мен предимтво, защото първо че са по - малко хора, жените и мъжете са по гъвкави, отколкото силни физически и ще преминават по - лесно през арката.

# 333

Имам чувството че се напълни с хора, които нарочно дават лъжлива информация, за да се отклони вниманието от верните спойлери.

# 334
Сега най вероятно отпада Виктория, жалко наистина, но не ми хареса, че се прикрепи към Мартин и Дени въпреки, че и тя е на дъното там, така че не съжалявам много. Ако Крум и Цвети си тръгват на 9-10 август те ще се застоят поне още няколко седмици,  се там в края на юли да кажем 27-28, а една седмица цикъл там е 3-4 дена. Тоест ще се позадържат, но няма да успеят да края на обединението. Явно ще има голямо нядлъгване ня двете големи коалиции особено с включването на Мастагарков и Мартин. Очакваме значи от Гладиаторите да падат бая глави преди обединението особено с спойлера че там ще падат като круши. Най-вероятните хора са: Крум, Цвети, Теди, Радо и евентуално Калоян, като екзекутура на повечето ще е Момчил заради тези 25 победи освен, ако Гладиаторите не се бият едни срещу други и така бая старейшини ще отидат в трета и последна фаза. Кой ще са първите отпаднали предстой да видим.

# 335

Имам чувството че се напълни с хора, които нарочно дават лъжлива информация, за да се отклони вниманието от верните спойлери.

тръгна от изтеклата страница от сценария за седмица 11 - по-назад в темата го има постнато няколко пъти.

# 336
Потребителка, която миналата година беше на терен и даде верен спойлер, каза, че е видяла Мартин и Мастагарков в червени екипи. Беше писала и, че на 19.08 е видяла топ 7 и Рълев не е бил там, но може да е всичко (например да е имал някакъв имунитет).
Не го отписвам спойлера за “почервеняването” на M&M, вижте, че в сценария се казва “Вчера на съвета на Гладиаторите обсъждахме Момчил. И Мартин, и Мастагарков са на мнение, че е мамил.” Май се уточнява кои гладиатори са изказали това мнение, а не е добавка, че освен Гладиаторите, и Старейшини мислят това.

Със сигурност има някаква ротация при Старейшините - най-малкото Оряшкова, Мишо и Виктория никой не ги споменава за стигащи много напред, а много са си вързали гащите и трудно и тримата ще стигнат до номинация/елиминация при тази конфигурация на силите и коалициите.

# 337
А това, че Момчил отпада от Рълев на индивидуална битка, в която Рълев му взима грошовете, откъде тръгна?

# 338
А това, че Момчил отпада от Рълев на индивидуална битка, в която Рълев му взима грошовете, откъде тръгна?
Никаква идея, но ако Момчи е в топ 5 няма такова нещо.

# 339

Не. Напълни се с хора, които не искат да прочетат няколко страници назад, а започват направо " Какви столове , коя снимка, защо зеления ще стане червен и т.н."

# 340
  • BG-DE
Те и да прочетат няма да намерят нищо, защото е изтрит отговора, заедно със скрийншота на изтеклия сценарий. Защо се трият постове в тази тема не разбирам ☹️

# 341
Има ли спойлери за Фермата: кой стига до финалите, какво има в плика в осмата седмица?
За фермата със сигурност Коко е на финал. Мисля, че и Георги, но за Коко знам със сигурност. Simple Smile

# 342
Еми да му е честита победата на Коко. Почти сигурно ще обере вота на публиката.  В игрите е приличен.  Но за мен е ужасно скучен герой 🥱

# 343
Еми да му е честита победата на Коко. Почти сигурно ще обере вота на публиката.  В игрите е приличен.  Но за мен е ужасно скучен герой 🥱
Наистина супер скучен. Не е лош, но с нищо не блести. Нансито го направи т.нар. капитан. На нито една индивидулна битка не е бил, вкл. и на тези за умение. То така до финала и аз ще добутам. 😀😀

# 344
По спомен ще кажа как тръгна, че Рълев взима грошовете на Момчил, което няма как да стане, защото Момчил е потвърден в топ 3.
Появи се някакъв новоизлюпен потребител, койтомай беше и набеден за Васил, който изложи два предполагаеми сценария, които продукцията искала да ни пробута. Нещо от типа добър/лош брат, от които единият е бил "касичка"(ще потърся после коментара, че си ги говоря малко по спомен, а когато не го счета за много важно нещо и забравям) и от там се тръгнаха едни сценарии на тема как Рълев ще бие Момчил да му вземе грошовете и така щял да избута до финала и тем подобни. За мен това бяха фантазии поради това, че Момчил трябва да е в топ 3 и съответно двете неща взаимно се иключват. Ще добавя сле малко коментара с линк и там се вижда лавината от предположения.

Общи условия

Активация на акаунт