Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 492
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 315
Не си спомням точно , но в предишните теми някой беше качил снимка на Момчи в морето,на играта с Амазонките и сглобената лодка. На кдъра е как Момчи с плуване взима части и ги носи на лодката ,а правилата бяха да се плува с лодката до понтона и така да се събират.Та под снимката беше писал “запомнете този момент ,ще има значение за напред в игрите” или нещо в този смисъл.

# 316
Според мен маменето на Момчил ще е по-натам,защото не виждам как точно сега Мастагарков ще се обърне срещу него.
Явно продукцията нарочно не ни показва кадри със заобикалянето на правилата от страна на Момчил и ще го върне като някаква ретроспекция за по-голям съспенс.
Оставам обаче на мнение, че на съвета днес Ралица ще визира нещо друго.
Относно днешната битка си мисля, че сините падат-те са с един човек повече, а от предишни участници се знае, че това, колко хора са, е от огромно значение за тази битка.
Значи все пак нарушението е при сините.
И аз вече съм сигурна, че едното мамене на Момчи е потбутването с крак, но за битката с Вики не мисля, че това ,че се е подпирал с крака си в гредата е против правилата на играта.
Продължавам да не доумявам защо и как Мастагарков ще се обърне срещу него.

# 317
Не си спомням точно , но в предишните теми някой беше качил снимка на Момчи в морето,на играта с Амазонките и сглобената лодка. На кдъра е как Момчи с плуване взима части и ги носи на лодката ,а правилата бяха да се плува с лодката до понтона и така да се събират.Та под снимката беше писал “запомнете този момент ,ще има значение за напред в игрите” или нещо в този смисъл.
Ако е това , ще е поредната тъпотия на продукцията - защо още тогава не направиха забележката ами сега след сума ти време ??? В колумбийския формат винаги има човек, който следи за това както и за безопасността !!!

# 318
След показното миене на зъби от Вики със спечелените паста и четка за зъби ми хрумна нещо безумно. Дали не е възможно някои съотборници да са й ползвали четката (изключително нехигиенично, но знам ли ги в онези условия на реката какво им се е дощяло 😂😂😂😂) и това да е порицанието и предстоящото наказание. Не си представям какво друго могат да съгрешат. Това с криенето на храна едва ли ще повторят.

# 319
  • София
Четката - едва ли, но пастата и с пръст да са се мили, е възможно.

# 320
Четката - едва ли, но пастата и с пръст да са се мили, е възможно.
По-скоро това, да

# 321
И аз вече съм сигурна, че едното мамене на Момчи е потбутването с крак, но за битката с Вики не мисля, че това ,че се е подпирал с крака си в гредата е против правилата на играта.
Продължавам да не доумявам защо и как Мастагарков ще се обърне срещу него.
Това с подбутването на крака отлично го помня. Тогава Мастагарков направи забележка на Момчи. Но понеже съм нащрек за евентуални нарушения на Момчи следях и в следващия кадър и тримата - Пенелова, Благо и Момчи си подбутваха крака към летвата. Значи няма как да е нарушение за Момчи щом и тримата го правеха.
Колкото за Благо, не пращи от много мозък, така че не бих се изненадала. От глупост прави повечето неща, води се по нечий акъл.
По отношение на нарушаване на правилата, всички го правят дори и самата продукция.
Ако има нарушение по време на битките продукцията трябва да се намеси. Има много хора на терен, които са там точно затова. А не подир дъжд качулка да се казва. На въртележката, когато Джанъма каза на Момчи, че си е помагал с крак, същата игра се игра от Изгубените и всички си помагаха с крак, но на никой не се направи забележка

# 322
  • София
Единственото нарушение на Момчил досега е това с хващането с двете ръце на въжето. Да, беше нечестно, но и не го направил скришно. Така че трябваше да го дисквалифицират от играта. Това е, както на изометрията започват да приклякат, вдигат пети и им се прави последно предупреждение. Никой обаче не е обвинен в измама заради това. Казват му да слиза от съоръжението и толкова.

# 323
  • Варна
Не е спойлер, разсъждавам. Довечера трябва да паднат сините, че Мартин има да разговаря с децата, а ние да се умиляваме. Гледаме, ревем, колко мило и...номинират Пенелова, Цвета я бие и тя е чао.

# 324
Все си мисля, че в една наистина честна игра между двете, победител би трябвало да е Виктория. Ама с тая продукция Joy

# 325
Не можем да кажем кое е било нарушение и кое не, защото правила не сме чули и не сме видели. Захващането на въжето при битката с Пенелова беше инстинкт. Отделно там пропорцията на килограмите в кофата беше не много равностойно. Нещо повече трябва да оцапат някого. Плуването покрай лодката е равностойно на изваждането на торбичките от водата, след като лодката се обърна. Някаква друга гадост трябва да е на този етап.

# 326
  • BG-DE
Ако е някакво нарушение допуснато в битка не би ли трябвало да се санкционира веднага играчът/племето, а не след като мине време 🤔 ама с тази продукция май наистина нищо не е изключено.

# 327
Предвид похватите на Мартин и Виолета, аз очаквам скоро да нарочат Момчил за отпадане. Но има един проблем той е  доста силен, това ще е причината да измислят друго. Дори и да е нарушил правила това ще бъде силно изопачено от хиените. Видяхме Мартин как се държа при битката с Калоян, обвини го че нарочно е лягал и е мамил. Което беше много далеч от истината.

# 328
Това са само мои разсъждения.
Мисля, че ще отменят служебно номинацията на Цвети и ще изпратят двама от сините "нарушители" да се борят за оставане в игрите. Това им оправя бройката на останалите сини и поизравнява силите на племената.
Виктория ( ако отпада) ще трябва да се е изправила срещу някой по - силен от Цвети.

# 329
Това са само мои разсъждения.
Мисля, че ще отменят служебно номинацията на Цвети и ще изпратят двама от сините "нарушители" да се борят за оставане в игрите. Това им оправя бройката на останалите сини и поизравнява силите на племената.
Виктория ( ако отпада) ще трябва да се е изправила срещу някой по - силен от Цвети.

Това ми звучи най-логично предвид тазгодишния сценарий. Нито червеното е червено, нито синьото синьо. Цветът е такъв,  какъвто е рекла продукцията. Дано ако е това е замисъла, да са Благо и Дунев. Дунев да е чао, пък Благо да го пратят при червените. Ще стане яко.

Общи условия

Активация на акаунт