Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 519
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 300
Някой има ли спойлер какво ще е това нарушение утре, за което Ралица говори на съвета?
Има ли шанс утре по този начин Мастагарков да стане червен?

# 301
Фермата
Някой знае ли кой ще си ходи в понеделник? Може и на лично.

# 302
Възможно е да бъде изпратен някой на елиминация без гласуване. Възможно е този да вземе Мартин за секундант и в събота Мартин да загуби залога и да стане червен.
Това измислих гледайки петте стола и четирите снимки.

# 303
Някой знае ли днешната серия на коя дата е снимана?
Поне началото на август ли е?
Не знам, но ако информацията, че началото на снимките е 20ти, юни е вярна, то днешната битка трябва да е около 29ти юли.
Защото на 9 август и Крум, и Цвети са вече аут от играта.
Скрит текст:

# 304
Марто и Благо няма да станат червени. От къде идва тази простотия?

май заради това:

излиза, че е имало съвет на Гладиатори, на който Момчил не е присъствал (защото е Старейшина), и на който е бил обсъждан Момчил. Както е написано, изглежда, че на съвета са присъствали Мартин, Мастагарков и Виолета - т.е. в съответния момент са били Гладиатори
Според мен това обяснение към Момчил е на съвет на старейшините. Казват му какво са говорили гладиаторите на съвет предния ден и какво са казвали преди време Елвисът и Мастагарков, за да засилят порицанието 😂😂
Предполагам се говори за предходно обвинение на Елвиса за играта на Момчил със засилката за въртенето, където Калата повръщаше. Обвинението на Мастагарков вероятно е за играта, на която Виктория спечели държането на варела, а Момчил се подпря с крак на застопоряващата летва.
Май не стана много свързано обяснението ми, но не мисля, че Елвисът и Мастагар стават червени 😎 Днес и без това ни подготвиха с вече топлите отношения на основните актьори Мартин и Вила. Няма смисъл да ги събират на едно място. Плетат подобаващо в двете племена.

# 305
Скрит текст:
Не знам, но ако информацията, че началото на снимките е 20ти, юни е вярна, то днешната битка трябва да е около 29ти юли.
Скрит текст:
[/quote]

Цвети е лайкнала снимката на Крум от 9 август, но възможно ли е да я е лайкнала по-късно - например седмица или две по-късно? (не ползвам инстаграм и не знам технически как стоят нещата там, затова питам дали лайкването се случва на момента)

# 306
Скрит текст:
Скрит текст:

Цитат
Цвети е лайкнала снимката на Крум от 9 август, но възможно ли е да я е лайкнала по-късно - например седмица или две по-късно? (не ползвам инстаграм и не знам технически как стоят нещата там, затова питам дали лайкването се случва на момента)

Ами пише "преди 11 седмици". Откогато е и постинга, защото първият коментар на Крум също е от "11 седмици", а вероятно го е направил, когато е поствал снимката. На 9 август.

# 307
Още една снимка за евентуален спойлер за Мастагарков при Гладиатори. Явно наистина си е станал близък с тройката.   

# 308
Още една снимка за евентуален спойлер за Мастагарков при Гладиатори. Явно наистина си е станал близък с тройката.    

То, ако отидат с Мартин при Гладиаторите няма как по друг начин да се разпределят освен Благо с тройката, а Мартин със стрина и двете Р-та.
Явно стрина покрай щерката ще зарови томахавката с Мартин и ще играят заедно, което ще е нещо страшно. Scream Коалицията на злото.
Горкото агънце какво ще прави с тези хищници около себе си. Поставям и Рълев сред хищниците, че и той е една опасна хиена?!

# 309
Въх, Вила и Мартин в коалиция ще са трудни за издържане. Боже, дай ни сили!

# 310
Това ще е разВрата на сезона, ако се случи Joy

# 311
Това ще е разВрата на сезона, ако се случи Joy
Направо страхотия! Scream
Коалиция на тъмните сили!

# 312
Утре да не се окаже верен спойлера, че Пенелова е следващата излезнала ? Наказана с номинация например ? 🤔 Ама пък ако е така съмнява ме само тя да е наказана. Защото ако Цвети победи ще е с още със 100 гроша отгоре и тогава не виждам как ще отстрелят нито нея ,нито Крум ,че и двамата да отпаднат в следващите седмици. Другият вариант е някой друг да е сгазил лука и той да е изправен срещу Цвети , ама тогава спойлера за Пенелова ще се окаже фалшив и прегрешилият ще се спаси. Кой ли ще намаже утре паричките ???😉😁

# 313
Да не са открили и втори телефон Simple Smile  нали имаше  съмнения.

# 314
Аз залагам, че продукцията ще се смили над Цвети заради днешната хранилка и ще съчини някакъв обрат за номинирани 😎😎😎 Или просто ми се иска Цвети да се спаси.

Общи условия

Активация на акаунт