Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 183 044
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 270
Пропуснала съм стола с жълто значи. В такъв случай

ТОП 5 СА:
РЪЛЕВ, МАСТАГАРКОВ, ДУНЕВ, МАРТИН И МОМЧИЛ.

# 271
Някой знае ли днешната серия на коя дата е снимана?
Поне началото на август ли е?

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 13:48 от Гарганела

# 272
Мдааа. А от разни източници, за които предстои да се види доколко са достоверни, тази седмица отпада Виктория и неизвестно точно кога Марто и Благо ще станат червени. А гладиаторите (предполагам сегашните) ще падат като круши.

# 273
Марто и Благо няма да станат червени. От къде идва тази простотия?

# 274
  • BG-DE
Ако не се лъжа, имаше някаква снимка, на която бяха с червени екипи.

# 275
Марто и Благо няма да станат червени. От къде идва тази простотия?

май заради това:

излиза, че е имало съвет на Гладиатори, на който Момчил не е присъствал (защото е Старейшина), и на който е бил обсъждан Момчил. Както е написано, изглежда, че на съвета са присъствали Мартин, Мастагарков и Виолета - т.е. в съответния момент са били Гладиатори

# 276
По мое мнение беше време да има отново размени, защото този сезон това е заложено като основен замисъл. Ако след обединението и приключване с Чистилището няма размени, то се губи цялата идея на сезона.
Ако (поставям под въпрос спойлера) Мартин и Мастагарков станат червени, то дано Мастагарков успее да се организира с някоя от коалициите там и не играе с Мартин повече.

# 277
Според мен тези размени не са заложени в сценария, а са израз на безсилие от страна на продуцентите. Които в даден момент осъзнаха каква греда са ударили със само дамски и само мъжки отбор и почнаха да менкат играчите по отбори и дестинации, като изоглавени.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 16:23 от sineva 1

# 278
Надявам се наистина да стават гладиатори, че иначе много неграмотна продукция 🤣🌹

# 279
Не са чак толкова неграмотни, хващала съм им едно правилно употребено кого, което даже си беше спойлер, защото чуденката беше "кой кого...". 🤣
Доводи за това, че "червеното може да стане новото синьо":
1) Да, сценарият от 11. седмица ("дадоха примери", "разказаха истории" на съвета на Гладиаторите - свидетелското минало свършено време срещу минало неопределно време - "давали са примери", "разказвали са истории"... някога си).
2) Потребителка е видяла Мартин в червено. Май и Мастагарков, но не ми се рови назад.

За Момчил. Да, явно не отпада по медицински причини, но той и в момента е контузен. И за съжаление, е оперирал скъсан менискус, дали заради проблем в ИВ, или след това, не знам.

Joy 05, ❤️!
Ковид може да не пише, но това не означава, че не чете... ако ме разбирате (изчерпаха ми се жокерите 🤪). 😎

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 17:38 от Bilyana14.

# 280
  • España
Пак ли на столове играем ….?! 😂
Не мога да повярвам….през няколко страници рефренът се повтаря ….
Няколко пъти си написах предположенията , сега , освен да добавя , че шеста е Виолета по мои разсъждения ( най-предно класиралата  се жена отпада преди  “големите 5” , според запознатите 😉) .

# 281
Мартин може и наистина да мине към гладиаторите, защото се е сближил много с Рълев. Имат доста постове заедно и казва, че му е най-близък след предаването. Ако обединеното племе е само за 2-3 седмици, това е малко вероятно да се случи.

# 282
Някой знае ли днешната серия на коя дата е снимана?
Поне началото на август ли е?

На 09.08 засякохме Димо на бензиностанция в Царево, беше облечен с цикламена риза и жълто шалче. Не съм гледала след обединението, но мисля че с такова ансамбълче не е бил.
Макар че по спомен имаше подобно по назад в игрите, но по всички сметки беше на доста ранен етап.
Напълно е възможно и да си е бил и с лични дрехи.

# 283
Нещо обаче се бият нещата. Ако има двама сини в топ 5, които не са сменяли племето, и един, който е бил в Чистилището, и няма жена в топ 5, то няма как Мартин и Мастагарков да са минали към Гладиаторите.

P.S. Не познах за Радо, за което си пиша минус.

# 284
Момчил май дори не е в топ 3.
Недомлъвки е за тези, които не могат да помислят малко с тая главица дето се крепи на раменете.

Bilyana14. съмнявам се, че те разбраха, но аз се радвам, че ти си ме разбрала Wink Хубаво е хората да не са коне с капаци и да приемат само смелена информация, а да си напрягат малко мозъчните клетки от време на време.

И да има хора от екипа тук, получих разни интересни лични ... Но спокс "вируса" трудно ще го "излекуват" тук съм си Wink

Общи условия

Активация на акаунт