Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 183 030
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 255
Може да има тройна битка на една от елиминационните в петък, където да отпаднат двама и една капитанска с отпадане.

# 256
Аз пък си харесвам Ковид (потребителя, не болеста 😜 ), единственият ни неотказващ се от нас източник .🫶😁 И трошичките му са идеално подбрани и ми задействат чарковете в главата. Той ни е подкарал по метода на изключване. Знаем вече цветово кои няма да са на финал, и кои ще са, 😉 че руса жена на полуфинал няма, че Момчи играе до последно с контузия и че Рълев печели.  Харесвах и nosmoky95 , ама той изчезна. А  и Arapya много рядко се включва. Разчитам на диванчето и на Ковид аз. На Bilyana 14 за прекрасният разбор по снимков материал. И приветствам всички други включващи се с каквото и да е инфо от познати и фризьори.😁

# 257
Не съм виждала скоро пост от Ковид, може да съм го изпуснала. Спойлери не сме имали май от 2 седмици. Само предполагаме кое как и защо се случва.

Препоръчвам епизода на Чакалкаст с участието на Гената и Аспарух. Много хубави неща казва Гената, безпогрешен в мненията си както винаги.

# 258
  • София
Знаем топ пет, знаем победителят. Ковид и преди е писал, че няма да ни каже всичко. Достатъчно ни каза, оттук насетне сме ние да предполагаме и спекулираме как се стига дотам.

# 259
Някой от нашите редовно заподозрени няма ли да каже кой на елиминационната тази седмица ?!

# 260
  • BG-DE
А, кои са в топ5, че съм пропуснала?

# 261
Ковид качи снимка на столове
- 1 червен стол, който е Иван Рълев
- 1 син стол, зацапан с малко лилаво, който следва да е Марто Елвиса
- 3 сини стола, които нямат никакви други цветове, според коментарите ни са Дунев, Мастагарков и по пътя на тази логика Виктория Пенелова, която от ден едно в играта си е само синя.

# 262
И как ще е Виктория, като имаше спойлер, че най-напред стигналата жена е шеста и то със зор.

# 263
+1 син с жълто стол, който предполага Момчил

# 264
  • BG-DE
И според мен няма как Виктория да стигне до топ5, всъщност сигурен спойлер явно пак няма, а отново са догадки 😊

# 265
Имам спомен, че накой от сигурните ни източници каза, че нямало жени в топ 5. Май да беше Арапя.
На 6то място е най-добре класиралата се жена според Арапя:
https://bg-mam.ma/p/1593417/47093292
Ето ги и пак столовете;
https://bg-mam.ma/p/1593417/47023884

# 266
  • София
Рълев, Момчил, Мартин, Дунев и Мастагарков. Първите трима бяха сигурни отдавна, за другите двама се колебаехме дали няма и жена, но последва спойлер, че жена стига до шесто място, така че се формира горната петица. Нямаме потвърждение, но това са ни изводите.

# 267
И според мен няма как Виктория да стигне до топ5, всъщност сигурен спойлер явно пак няма, а отново са догадки 😊
Не, няма я Виктория в спойлера. Simple Smile))
Чисто сините столове бяха само два - Дунев и Мастагарков

# 268
Тук се появи спойлер, че с много мъки жена достига до топ 6 и заради други спойлери си заключих, че това е Виолета. Може и да бъркам обаче, защото позабравих каква беше историята.

А имаше и спойлери, че на Цвети ѝ предстои да отпадне скоро, докато Теди малко преди обединението.

Пишеше се нещо, че и новата Вики и Оряшкова ще бъдат сред първите отпаднали при Старейшините, но така и не стана ясно в какъв ред.

Заради ИГ спойлерите обаче си мисля, че е ред на Крум да отпадне тази или следващата седмица.

Също така - познавайки вкусовете на продукция, още отсега съм се заредила с носни кърпички за елиминационните битки, които предстоят между Радо и Мишо и Виолета и Дени Grinning

# 269
Е то по метода на изключването, други не останаха. Сините са три жени и пет мъже. Жена няма да е, последната оцеляла е шеста. Оряшкова излиза след Крум, Пенелова уж и тя скоро. Мишо няма как да е, защото неговият стол абсурд да е син. И 2 + 2 е равно на 4. Очеизвадно е, кои са на полуфинал. Мен са ми е по- интересни останалите трима в осмицата. Жената почти сигурно е Виолета и малка вероятност да е Дени. Ама другите двама са мистерия.😉😁 Все си мисля, че и Калоян може да го докара до там. Жорката големи хвалби му хвърля в подкаста. А и все още се надявам за Радо, ама тази последна снимка ме разколеба дали не е Мишо другия.

Общи условия

Активация на акаунт