Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 183 028
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Крум не стига до топ 10.

# 241
Не,само това. Но беше малко като майтап сякаш,не я познавам толкова добре и не мога да преценя дали не се бъзикаше. Аз й казах,че не го гледам ,че следя Фермата и тя "аа тогава са ти кажа че Виктория е сл2дващата ,после имало уж някакъв скандал,който нямало да покажат ,но какво що,нямам идея. Аз чакам спойлери за Фермата,ама явно Иван и Андрей са си опекли питката тая година. Иван казазче има профил тук. Иванеееееее,пусни мухата поне
Казаха ми,че тя е следващата,но вие ще знаете по-добре дали има логика.
Никой не ми отговори- има ли виктория я игрите? Или са ме метнали
Има едната си тръгна другата е още в играта ....
А тези, дето не знаеш дали са те метнали за предане, което според твоите думи не следиш, няма ли да ти кажат нещо и за по-натам? Grinning

Логиката не я мисли Smirk

# 242
,после имало уж някакъв скандал,който нямало да покажат ,но какво що,нямам идея.
Да не би да става въпрос за скандала с "маменето" на Момчил, от изтеклия сценарий.
Няколко мнения по-нагоре нов потребител написа, че е възможно да променят сценария в движение, защото виждат, че Момчи е харесван от публиката.

# 243
Когато предаването е заснето преди 2 месеца нямат много как да променят сценария.

# 244
  • Sofia
Съмнявам се! Победителят е избран, на Момчи му е определено да е втори, нищо, че е много по-комплексен от Рълев.

# 245
Момчил май дори не е в топ 3.

# 246
Еми поне ще е моралният победител и любимец на публиката. Дано това е повече от физическата травма и 100 000. Мисля, че той е кадърен да изкара много повече пари, а за здравето - дано всичко е наред и няма трайни последици!

# 247
Нали ни казаха, че Момчил не отпада от контузия, защо пак се връща това на дневен ред? Може да му е попречила да спечели (финал или друга битка), но не отпада по медицински причини.

# 248
Относно отпадане от контузия и за контузията на Момчил от Ковид:

# 249
Аз откакто Игри на Волята пуснаха тези коментари във фейсбук поста им относно bg-mamma не бих вярвал на никого тук, освен на доказаните информатори с времето.

Убеден съм, че тези нови профили идващи със "сигурни" спойлери са хора на продукцията. Неслучайно сигурните хора поспряха да пишат, надявам се да не са ги изловили.

# 250
Ама и нон-стоп някой се опитва да ги разобличи тук от типа "димо, ти ли си?" и тем подобни, все едно сме на ролева игра и търсим убиеца. После се чудим защо не искат да пишат, а и да след като Игрите се закачиха с Бг Мама съвсем взе да става сухо и да идват новорегистрирани със "сигурна" информация.

# 251
Няма как да знам дали напуска заради контузията, в момента показват, че все пак е контузен и му създава дискомфорт на терена и извън него. Дори и да не напуска ЗАРАДИ нея, има вероятност да си я влачи още. Надявам се да не е така и да си е здрав. Написаното от ковид съм го видяла.

# 252
От основната тема. Мисля, че ще е интересно.
dido2k# 1 17025 окт. 2023, 11:02 ч.
D
Здарвейте от мен с едно извънредно включване:
Мисля, че е време да развенчаем един мит, който вече цяла година броди из този форум: снощната капитанска битка със секундантите НЕ е елиминационна, и никога досега не е била. Всичко тръгна от една партенка на Генчо с цел да посплаши малко сръбското слипче и неговата свита: и след това сума ти народ бяха толкова убедени, че чак стана смешно(тази година пак почнахте със същите фантасмагории). Вметка за теорията за 9-мата във финалната седмица: в сезон 2 също бяха 9 след сливането накрая.
Прекалено голям кредит давате на тази продукция, те няма как да се сетят как точно да намерят начин, че да елиминират я капитан, я секундант в такъв контекст. Още повече пък да са толкова гъвкави, че едва ли не в зависимост от победителя да решават на място дали на някой "да му падне главата". Приказките на Димо за "съдбоносни седмици" (че тя всака е такава по презумция) и "хвърчане на глави" са само за допълнителен съспенс (и рейтинг)
Досега винаги когато е имало елиминация извън стандартните номинации, тя задължително се обявява във промото на епизода: просто защото така рейтинга автоматично се вдига с поне 5 пункта. Още нещо, колкото по-високо профилен играч участва в такава елиминация, толкова по-добре дошло е за продукцията (и разбира се рейтинга).
Ако искат да запазят някой да не отпада рано, има си други начини: или игра, на която твърдо се знае победителя (с3: капитанската между Симеон и Миленка: Симеон беше играл тази игра вече, особено това с дракара) или пък се прави "неочаквана" смяна (с4 и Мирелка)
В заключение ще си позволя един малък поглед в бъдещето: не очаквайте докрая да има много извънредни елиминации, по една простичка причина: по програма всеки сезон продължава 13 седмици (само с4 беше 12 и 1 ден заради световното по футбол). Тази година имахме 4 непредвидени отпадания заради контузии/болести (и само 1 допълнителен участник). Респективно още на 6-та седмица останаха 15 човека в племената (плюс един от чистилише) и след това имаме още 6 седмици за фаза 2, където ще отпаднат максимум 8 човека (аз очаквам да са по скоро 7, т.е пак да имаме финална седмица от 9, ама да видим). Имаме 6 от стандартните номинации, и остават 1 или 2 макс от други места (капитански или недай си боже още контузии). Няма как да очакваме всяка седмица някой капитан да гърми: после няма с какво да си запълват остатъка от сезона. Пак да кажем: миналия сезон(4) беше малко по сбит заради световното, освен това участваха също 30 човека, и най-важното: за пръв път никой не отпадна заради контузия/болест/отказване.
П.С Няколко думи за рейтингите. изненадващо се оказва, че след изместването на началото от 20:00 (вместо от 21) имаме стабилизация и дори леко подобряване на рейтингите (поне според единиствения официален източник: Гарб.бг). Оказва се че основният проблем в началото е дошъл от увеличаването на продължителността на епизодите с 30 минути (миналите години бяха по 90 минути/150 за понеделник, а сега са съответно 2 и 3 часа). Та голяма част от хората не са оставали до края на епизодите (който е някъде 23:00 че и след това). В скрит текст съм качил в една снимка обобщените данни от сайта на Гарб по седмици.
Най-гледани епизоди досега са били:
1. Битката на роднините от единствения неделен епизод
2. Битката с ринговете от миналата седмица
3. Наказателната елиминация за манджата
4. Капитанската битка, когато Ива "открадна" Момчил
Скрит текст:

# 253
На Ковид спойлерите са с недомлъвки, за мен не са интересни, колкото и да го величаете в темата.
Ноусмоуки и Арапя бяха ясни и точни в техните, това бяха спойлери. А не изцепена недомлъвка, целяща да се навъртят 20 страници размишления.

# 254
Нещо друго се сетих, то се започна в основната тема, но не е коректно да се коментира там, защото знаем, че в битка 4 на 11-та седмица има 10 играчи.
В момента е седмица 8 и участниците са 15. Значи има две извънредни отпадания в близките 3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт