Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 133
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 225
Има и такива, които не го харесваме и не виждам нищо странно. Аз лично не му подценявам качествата, предполагам и останалите.
Мисля, че днешната битка можем да я броим за победа номер 17.

# 226
Лепенката на крака на Момчил явно е след... операцията на скъсания менискус. 🤔

# 227
Да, може с монтаж да се изрежат реплики. Трудно с монтаж ще се изрежат останали в игрите хора и победи. Там и презаснемане ще си трябва. А тука какво нищим - кой на кое място е (кога отпада) или кому ще се изгради геройски или злодейски образ?
Аз не виждам вина на продукцията за контузията на Момчил, ако става дума за същата. Сам реши да скочи, сам си нарани крака. Да видим как ще се оправя в това змийско гнездо, наречено племе на старейшините, какви промени в племената и по чие решение ще настъпят. Ако някой реши да прати Мартин на Виолета, той няма какво друго да очаква, освен всячески атаки.

# 228
  • София
Това, че столгейт се отнася за развоя в племената към онзи момент, го писах преди известно време (а не към бъдещ такъв). И... ще го напиша така... Wink силно вярвам 🤪, че е точно така.

Кои са хубавците на снимката? Аз само за Рълев съм сигурна.
Ама от кой джоб ги вадите тези снимки от бъдещето? 🤣 Това финалът ли е?

Всеки може да се разходи на Попския плаж Wink
Снимката е от предпоследната седмица. Според фотографите синият е Момчил, единия червен - Рълев, а другия не могат да го разпознаят.

# 229
Бих предположила, че е червеният Мартин. 🤪

# 230
  • София
Единият трябва да е Рълев - червен, а другият Радо. Калоян и Крум отпадат по-рано. За Мартин, Мастагарков и другите сини знаем, че са си сини до края. Това според мен са още топ 8.

# 231
Тази новата снимка да не би да е от финала ? Ако е така, значи само един син и двама червени !? Аз такава битка не помня, а пък и само с трима състезатели. 🤔 Рълев ясно си личи, другият червен е заснет с тази част от тялото, която е мноооого трудна за разпознаване 😜, но със сигурност е някой висок с дълги крачуни ( може и Мартин да е, нали има слухове, че и той е станал Пич ). Най труден ми е синият, не ми мяса на Момчи много коса ми се види. Изобщо на никой от сегашните сини не ми прилича.

Ах , докато се усетя и сте ме преварили.😁

Дописвам : След второ четене, това може и да е някоя от битките преди полуфинал( като на Жорката срещу Джаф и Ралица например). И нищо чудно Рълев да е отстранил примерно някой от братята.😔 Или и двамата едновременно.😪

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 23:34 от Joy 05

# 232
Единият трябва да е Рълев - червен, а другият Радо. Калоян и Крум отпадат по-рано. За Мартин, Мастагарков и другите сини знаем, че са си сини до края. Това според мен са още топ 8.
Това откъде го знаем?! 😳

# 233
  • София
Столовете на Ковид от преди няколко седмици, показват син стол с жълто петно, син стол с лилаво петно и два чисти сини стола и срещу тях един червен стол.  Плюс това имам и информация от близък на един от участниците, която обаче не мога да споделя, защото не би било редно.  Но мога да кажа, че една част от нея съвпада с казаното от Ковид до сега.

# 234
В онзи момент сини столчета с червено ще са двоен спойлер. А и на мене знаците ми "говорят" 🤣👍 Е, понякога повече, отколкото трябва, ама това се отнася за водните знаци. 🤪🤣🤣🤣 Шегичка.
В същото време потребителката, видяла миналатата година преиграната битка, беше писала, че е видяла червен Мартин. Тъй че... не знам дали синьото няма да е новото червено. Ще видим. 🙃

# 235
Също така Мартин е станал много близък с Рълев. Възможно е да е в обединеното племе накрая, но колко пък време да са има ли тогава..

# 236
И аз не хареснам Момчил, чак се чудя каква е тази всенародна любов към него във форума. Има качества, които не отричам, но ми е от неприятните играчи.

# 237
Да си каже който пусна грешния спойлер, че Радо отпада.

# 238
Аз ви писах ,че някой от екипа на продукцията ,току що се регистрирал и пише да ни гледа сеира ,ама ние  на новорегистрираните  току така вяра им нямаме Smiling Imp

# 239
Тази година продукцията се оля с нагласянето на нещата-тази битка трябваше да е директна елиминация, но според мен като видяха кои са участниците, направиха така, че да не е. Просто не искаха да губят никой от тях.
Колкото до маменето на Мочил-започвам да си мисля, че нещото, за което ще се хванат е въпросното подпутване с крак-ако е за това- е просто нямам думи наистина за продукцията.
Ако това се случва в 11 седмица- еми то не остана никакво време Момчи да мами.
За съжаление явно се оказва вярно спойлера, че си тръгва с патерици (както бях писала в самото начало), явно както пише тук му е скъсан вече минискуса и издържда до някъде, но накарая се вижда, че контузията е много сериозна.
Остава обаче чуденето за голямата контузия на люлката на смъртта-някак ни си мисля, че се визираше контузията на Моника.
Андрей, когато гостуваше на Надкаст разказа за нещо подобно и ми се струва, че не се визираше Моника, според мен и някой друг се контузва там, освен нея.
Колкото до финалните осем, за мен без съмнение това са Рълев, Мастагарков, Мартин, Вили, Крум, Дени, Момчил и Радо.
На елиминация тази седмица за мен са Крум и Цвети и Цвети си тръгва.

Общи условия

Активация на акаунт