Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 455
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 390
  • BG-DE
Е, да де ама за това да ги наказват 🤔 трудно се доказва, че симулира, особено при нея 😊

# 391
Може би има нещо такова. За мен Виолета я изигра цялата тая немощ, за да загубят.

# 392
Очевидно вече червените ще са тези, които ще са на съвет. Става ми все по-интересно кой е човекът, който е направил проблем.

# 393
  • Sofia
Мисля, че Злобила симулира, с цел да паднат и да пратят Рълев, който да отстрани Цвети, вземайки й грошовете. Хем той става по-богат, хем разпадат коалицията на Крум.
След малко ще разберем дали съм права. 😊
Самоцитирам се! Познах!!!😂 А в момента Злобила се прави на умряла лисица! Дъно си Виолета, дъно!

# 394
От това, какво ще стане след рекламата излиза, че Виолета е казала нещо на Денислава, както тук имаше предположения. Дано да я изгонят или номинират, и да си ходи вкъщи.

# 395
От това, какво ще стане след рекламата излиза, че Виолета е казала нещо на Денислава, както тук имаше предположения. Дано да я изгонят или номинират, и да си ходи вкъщи.
Няма как да я изгонят. Няма да има интриги.

# 396
За жалост е почти сигурно, че е в топ 10. Ако я номинират служебно, някой друг ще изгори. Само да не пипат Мишо.

# 397
Ами ебаси помията. Вместо да я накажат, й дадоха това, заради което не си даде зор - да отиде да й вземе грошовете. Ясно как стига до топ 10. Оляха се тая година, наистина.

# 398
Един Гладиатор ще залага в кастинг битката. Дали така няма да има плен на старейшина?

# 399
Еми сбогуваме се с Цвети още утре за съжаление.

# 400
Според вас баба Вили ще отстрани Цвети?

# 401
Е, Виолета с всички контузии ще бие Цвети? Ще вземе 200 гроша? Не вярвам

# 402
95 процента гаранция имаше спойлер, че топ 7 е 5 мъже и 2 руси жени още в началото.

# 403
Има доста плуване. Виолета дори да вземе 20 наказания, Цвети пак ще е зад нея.

# 404
  • BG-DE
Не знам защо но си мисля, че Виолета утре ще си ходи, нищо чудно да е скъсала и нервите на продукцията та са решили да я разкарат 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт