Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 432
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 375
Столовете са актуални към момента на пускането им.

# 376
Както и да въртя и суча, за мен снимките на този етап са около 7-8 август и щом Крум и Цвети имат активност в Инстаграм на 11-ти, като нищо тя отпада в петък, а той - другата седмица на Капитанска.
Логически това и не противоречи със сюжета, който виждаме в момента.
Снимките в момента са в последната календарна седмица на юли, което не пречи, Цвети да си отпадне в петък, а Крум - другата седмица.
Някак от въздуха дойде, че ще отпада Виктория. Пък и не разбрах защо считаме, че съветът довечера е син, като повечето от червените са настървени повече за лесни пари, отколкото за победа.
По отношение на това кой почервенял - самата продукция даде наклон да се мисли в тази посока със залога в съботния епизод. А кой ще е наистина, ако има такъв - логично е да се предположи, че ще е най-недолюбваният.
Вероятно имаш право. Ще видим за датата на снимките, когато мине битката на Зорница. Качвала се е от морето и от Попския плаж в периода 12-16 август, мисля, че точно тогава си е снимала и битката.

Също така си мисля, че не Георги, а Стратимир ще играе в събота. Жорката е такъв кеф да го гледаш как плува, едва ли ще му дадат битка, каквато ще играе и Цвети.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 18:02 от Clouded

# 377
Контузените към момента не са ли само Мастагарков и Момчил?

# 378
Столовете са актуални към момента на пускането им.
Благодаря, че го написа, защото ми омръзна да намеквам, че е така! 👍

# 379
Контузените към момента не са ли само Мастагарков и Момчил?
Да, но не вярвам чак така да са се издънили от Нова. Може и да е подвеждащо.

# 380
  • София
Точната дума, която от Нова ползват е "контузии", не "контузени". Може пък някой да се контузи точно на тази битка. Инак най-логично е да се помисли че с този Тарзан, рамото на Мастагарков няма да му позволи да го мине.
Мен в тази статия ми направи впечатление нещо друго, когато говорят за нарушението на правилата:
веднъж казват:
"Нарушителите ще бъдат изобличени от водещата Ралица Паскалева по време на съвета на племето, което загуби днешната номинационна битка."
А после продължават със:
"Каква ще е високата цена, която ще трябва да плати нарушителят?"
Веднъж е множествено число, а после става единствено...

Да, но не вярвам чак така да са се издънили от Нова. Може и да е подвеждащо.
Нова редовно си ни пускат Easter eggs за това което ще се случва нататък, и по промота, и по уж невинни реплики.
последното беше от Ралица снощи, че ако станете 6, боговете (на ИВ) да са ви на помощ...

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 18:08 от dido2k

# 381
Точната дума, която от Нова ползват е "контузии", не "контузени". Може пък някой да се контузи точно на тази битка. Инак най-логично е да се помисли че с този Тарзан, рамото на Мастагарков няма да му позволи да го мине.
Мен в тази статия ми направи впечатление нещо друго, когато говорят за нарушението на правилата:
веднъж казват:
"Нарушителите ще бъдат изобличени от водещата Ралица Паскалева по време на съвета на племето, което загуби днешната номинационна битка."
А после продължават със:
Веднъж е множествено число, а после става единствено...

Може в началото да е имало повече от един нарушител, а в последствие да са наказали само един или е написано по този начин, за да принесе драматизъм и да предизвика интерес в читателя.

# 382
  • София
Може в началото да е имало повече от един нарушител, а в последствие да са наказали само един или е написано по този начин, за да принесе драматизъм и да предизвика интерес в читателя.
Според водещата към този момент теория, която циркулира насам-натам (Виктория), би трябвало да има поне 2 нарушителя, макар че за мен лично, това няма как да се класифицира като "грандиозно нарушение". Както се казва: ако наистина излезе това, да им .... на правилата

# 383
  • софия

А после продължават със:
Е, добре, де, хипотетично, ако въпросното племе не беше загубило днес, кога щяха да ги изобличават "нарушителите"? Ами ако три седмици подред не отидат на съвет, кога ще се плаща тая "висока цена"? JoyJoy: Joy

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 19:57 от freespirit

# 384
За съжаление не разполагм със спойлери в смисъл на "a description of an important plot development in a television show, film, or book which if previously known may reduce surprise or suspense for a first-time viewer or reader."- "Описание на важно развитие на сюжета в телевизионно предаване, филм или книга, което, ако е известно, може да намали изненадата или напрежението за зрител или читател за първи път." Влизам тук, защото ми изглежда като място, което поне по название трябва да съдържа такава информация. Но не. Ето защо съм разочарована. Това си е просто още една тема за ИВ.

Не се отчайвайте, съвсем скоро ще се превърне в другата тема за Ергенът 🌹

# 385
  • София
Е, добре, де, хипотетично, ако въпросното племе не беше загубило днес, кога щяха да ги изобличават "нарушителите"? Ами ако три седмици подред не отидат на съвет, кога ще се плаща тая "висока цена"? JoyJoy: Joy
Е как,
ще извадят след някоя битка пак подносите със някакви боклуци и пред строя ще им набиват канчетата. Няма да им се за сефте Joy
Май също така ако не се лъжа в минал сезон бяха правили някакъв извънреден съвет. За нещо такова (rating booster) все ще измислят начин да си го вкарат

# 386
Според мен спойлерът за Линда сега на следващия дуел ще излезе верен.

# 387
Забелязах един коментар в фб и помислих. Сега дето Виолета подсказа на Дени, кой е номиниран дали това е наказанието.

# 388
  • BG-DE
И аз това си помислих 😊

# 389
  • Sofia
Мисля, че Злобила симулира, с цел да паднат и да пратят Рълев, който да отстрани Цвети, вземайки й грошовете. Хем той става по-богат, хем разпадат коалицията на Крум.
След малко ще разберем дали съм права. 😊

Общи условия

Активация на акаунт