Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 457
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 360
А това, че Момчил отпада от Рълев на индивидуална битка, в която Рълев му взима грошовете, откъде тръгна?
И тук си имаме новорегистриран. 😎

Аз чакам диванна информация. 👀

# 361
По спомен ще кажа как тръгна, че Рълев взима грошовете на Момчил, което няма как да стане, защото Момчил е потвърден в топ 3.
Моля следващото да НЕ се приема за спойлер:
Чисто теоретично на капитанска битка с пленяване е възможно победителя заедно със пленяването на другия капитан, да получи като награда всички притежания на победения: справка в с3 Андрей плени Мани и й взе грошовете (май бяха 50)

С тази продукция, за жалост, всичко е възможно да се нагласи спрямо ситуацията.
dido2k, моля те, включвай се по-често в тази тема. Твоите постове са изключително полезни. Не успявам да изчитам другата и основно от тук се информирам.
А относно хората от продукцията, вместо да пишат грешни спойлери или да разследват кой ни дава информация, крайно време е (вече 5 години) да си вземат бележки относно мнението на зрителите. Трябва да се спре с нагласяването на игрите и побутването на определени играчи! Пък сюжетната линия нека си остане.
За мен, тази година, Момчил е абсолютният победител!

# 362

Аз чакам диванна информация. 👀

Най вярната.

# 363
От къде тръгна това, че двама сини ще станат червени ?
Имам чувството че се напълни с хора, които нарочно дават лъжлива информация, за да се отклони вниманието от верните спойлери.
Не. Напълни се с хора, които не искат да прочетат няколко страници назад, а започват направо " Какви столове , коя снимка, защо зеления ще стане червен и т.н."
Така си е, но се случи защото освен хората, които дават спойлери има много коментари от такива, като нас, които пускат мнения, предположения или просто коментират спойлерите и за да видиш някой истински спойлер трябва да четеш десетки страници изписани с общи приказки.
Слава Богу винаги се намира някой отзивчив потребител, която да даде инфо, вместо да губиш време. Simple Smile
От друга страна темата така е по-интересна и жива, вместо да има само няколко коментара със спойлери.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 17:21 от sineva 1

# 364
Ралица казва в промото "днес станахме свидетели", т.е. нарушението не е от минали битки.
Относно Момчил и сценария.. от сега изпитвам нежелание да гледам този сюжет. Явно от продукцията ще направят всичко възможно да харесаме победителя Рълев, което разбира се  е свързано с очернянето на Момчил.  Не е трудно за екипа да предвидят, че Момчил ще бъде най-харесваният участник и в хода на засенмане да се подготвят, в случай че не спечели. След това преценят кое да се излъчи и кое не, за да не стане като със Слипа. Жалко.

# 365
  • София
Аз снимката със столовете я знам. Там имаше един червен стол. Според вас, М и М стават червени, то тогава кои са оригиналните сини които остават в топ 5?
Аз видях син с малко бордо, но нямаше червено, нито син стол с червено. Ако сте прави, то М и М си тръгват по-рано, остава Виктория и Дунев в топ 5. Не ми се вярва да е така.

За сценария, не е ли възможно М и М да са изказали мнение, което да е обявено на арената и да е зададен въпрос към гладиаторите.
Пише, ли че това действие е на съвет на гладиаторите ?
Тя, Ралица ги затапва и преди битките, не пречи и в края на битка  която да е 25 та победа на Момчил, да го каже.
Ако не се лъжа, в същия сценарий имаше реплики и на Димо. Кога двамата са заедно на съвет? Те са заедно само на арената.

Ако М и М станат червени, кои ще отидат при сините и защо накрая остават предимно сини? Червеното племе ще се напълни с мъже и е логично, те да по-силното племе и от тях да останат повече.

# 366
Както и да въртя и суча, за мен снимките на този етап са около 7-8 август и щом Крум и Цвети имат активност в Инстаграм на 11-ти, като нищо тя отпада в петък, а той - другата седмица на Капитанска.
Логически това и не противоречи със сюжета, който виждаме в момента.

# 367
Както и да въртя и суча, за мен снимките на този етап са около 7-8 август и щом Крум и Цвети имат активност в Инстаграм на 11-ти, като нищо тя отпада в петък, а той - другата седмица на Капитанска.
Амин 😂😂😂

# 368
Само че не виждам как Крум ще стане капитан.Просто няма шанс Виолета да го допусне.Даже Цвети да отпадне и да останат двама,не се знае при евентуална капитанска победа какво лично предимство би получил.Злодеида мисли няколко хода напред

# 369
Логично е, защото Цвети ако отпадне, остават 4 срещу 2 и това капитанство просто е в Крум защото се очаква следващата седмица вече капитанската да е елиминационна.

# 370
Снимките в момента са в последната календарна седмица на юли, което не пречи, Цвети да си отпадне в петък, а Крум - другата седмица.
Някак от въздуха дойде, че ще отпада Виктория. Пък и не разбрах защо считаме, че съветът довечера е син, като повечето от червените са настървени повече за лесни пари, отколкото за победа.
По отношение на това кой почервенял - самата продукция даде наклон да се мисли в тази посока със залога в съботния епизод. А кой ще е наистина, ако има такъв - логично е да се предположи, че ще е най-недолюбваният.

# 371
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
В това прословуто листче си пише, че са на арената

# 372
Снимките в момента са в последната календарна седмица на юли, което не пречи, Цвети да си отпадне в петък, а Крум - другата седмица.
Някак от въздуха дойде, че ще отпада Виктория. Пък и не разбрах защо считаме, че съветът довечера е син, като повечето от червените са настървени повече за лесни пари, отколкото за победа.
По отношение на това кой почервенял - самата продукция даде наклон да се мисли в тази посока със залога в съботния епизод. А кой ще е наистина, ако има такъв - логично е да се предположи, че ще е най-недолюбваният.
В ЧакалКаста Жорката каза, че май той е тази седмица. Наблюдавайки как се държи, не мисля, че е паднал.

# 373
Гледах Чакалкаст, където гости бяха Пух и Гената. Гената каза, че всеки ден има хора, които му пишат, за да изкажат възмущението си от продукцията. Самият той не смята да влиза в Ол старс, защото вижда, че се подиграват както си искат с участниците. Каза, че нямало нищо общо с това, което е видял той като отношение на продукцията и реализация на предаването.

# 374
  • София
Дали Нова не ни дадоха сами спойлер за довечера?
Това е от сайта им:
"Днешната номинационна битка ще изпита колко добре могат да работят в синхрон Старейшините и Гладиаторите. Воините ще трябва да преминават през трасетата на Арената завързани един за друг. Племето, което спечели битката, ще се измъкне от съвет. Ключова роля за провала на едни от тях ще изиграят контузиите."

Общи условия

Активация на акаунт