Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 487
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 495
Гледам Надкаста от днес и според Неделчо и Туджаров, които са в контакт с Виолета и Денислава, както знаете, твърдят, че първото нещо, което Виолета е направила след излизането е да отиде на ортопед и гарантират, че е контузена.
И как е играла, щом е била контузена? А как е стигнала до топ 8 ли беше?
Много ясно, че така ще кажат.

# 496
Не ми било ортопед, най ми било физиотерапевт. Wink

Неделчо обаче как скастри Туджаров да не казва нищо повече, защото ще изръси спойлер. 🤔

# 497
  • софия
Не ми било ортопед, най ми било физиотерапевт. Wink

Неделчо обаче как скастри Туджаров да не казва нищо повече, защото ще изръси спойлер. 🤔
Оффф, този спойлер звучеше ли ти сякаш Вили отпада довечера?
Зарадвай ме малко, брат Hug Grinning

# 498
Не мога, за съжаление... брат. 🤣🤣🤣

# 499
  • София
Гледам Надкаста от днес и според Неделчо и Туджаров, които са в контакт с Виолета и Денислава, както знаете, твърдят, че първото нещо, което Виолета е направила след излизането е да отиде на ортопед и гарантират, че е контузена.
Точно тези двамата, особено Неделчо, безкрайно ми опротивяха, когато систематично четкаха имиджа на Мудева. Зрителите били такива и онакива и хейтът към горката девойка не бил заслужен. Оттам насетне каквото и да кажат, все тая. Изключително неприятно впечатление прави, когато от екран бълваш на талази личните си пристрастия.

Неделчо особено, ако четеш още, смешен си, брат. Кой ви гледа двучасовите логореи, в които само за собствените си сезони говорите, не знам. Скролнах 2 епизода, еми не става. Ако един ден поканите, знаете кой, може пак да се прежаля да гледам. Наздраве!

# 500
Здравейте. И тази година ,както миналата,групата за спойлери е 99.99% за ИВ. Някой знае ли защо така? Не вярвам чак пък толкова да няма интерес за нея.
И още нещо- скоро бях писала ,че мой познат ми каза,че следващата е Виктория. Познал ли е ,или ме е пуснал по пързалката. Да знам дали да му вярвам друг път. Благодаря

# 501
Ако имаш предвид, че няма спойлери за “Фермата”, аз мислех да я гледам и тази година, но след 30-40 минути от пилотния епизод се отказах. Нивото падна много от първия сезон, който гледах (сезон 5) и само ставаше по-зле с всеки следващ сезон.

# 502
Здравейте. И тази година ,както миналата,групата за спойлери е 99.99% за ИВ. Някой знае ли защо така? Не вярвам чак пък толкова да няма интерес за нея.
И още нещо- скоро бях писала ,че мой познат ми каза,че следващата е Виктория. Познал ли е ,или ме е пуснал по пързалката. Да знам дали да му вярвам друг път. Благодаря
Следваща след кой ??? Е все е някоя следваща, може другата или по- другата седмица.😉😁

# 503
Днес (най-накрая) изгледах епизода от вторник и за нещо друго се замислих...В един НадкасТ Туджаров беше споменал, че няма нищо, което е излъчено случайно. В епизода от вторник тече разговор между Крум, Цвети и Калоян и последният подхваща темата за... Мастагарков. Бил сам в другото племе и би играл с тях в обединеното племе. А може би това ще  стане по-рано. Интересното в случая е, че Мастагарков може да е не само новият коалиционен партньор на Крум, а новият коалиционен партньор на Крум с два допълнителни гласа на следващ съвет. 😎

# 504
Напомням, че това е тема за спойлери и дискусии около (евентуални) такива, а не втора тема за ИВ, където да си изказваме пристрастията към героите и коментарните шоута за предаването.
Въртете го, сучете го, Цвети напуска довечера. Изглежда има голямо предимство, но водата я спира.
Утре вероятно залозите ще отведат Мартин или Мастагарков в племето на Гладиаторите.
Чакаме скоро капитанска елиминационна и двойна елиминация, за да пасне бройката.
Крум също отпада съвсем скоро.

Виктория няма да напусне тази седмица и спойлерът - с конкретиката, че е “следващата”, е грешен. Все някога ще се окаже верен Wink

# 505
Clouded а така Hands Clap

# 506
Не Крум, а Рълев ще залага на кастинг битката утре.

# 507
Как ще попадне Мастагарков сега, като Рълев ще залага.

# 508
  • BG-DE
Ами може на сергията да е само Мастагара 😂 да няма друг избор, в този сезон всичко е възможно 😂😂😂

# 509
Според мен, ще бъдат двама на кастинг битката - по един от племе.
Ако приемем, че от Старейшините представител ще е капитана и двамата заложат на различни претенденти, то е напълно възможно загубилия да отива в другото племе 🤷🏻♀
Така ги виждам нещата - Мастагарков губи и става част от Гладиаторите.
Как ще попадне Мастагарков сега, като Рълев ще залага.

Общи условия

Активация на акаунт