Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 412
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 555
Вероятен спойлер за ФЕРМАТА

Потребител от основната тема  сподели ,че в сайта на Фермата са задраскани Линда , Павел и Боби .Най-вероятно са следващите отпаднали Frowning1 .За Павел съм бясна - той ми е в топ 3 Rage

Не гледам Фермата , но от позната разбрах, че тази Линда стига доста далече в играта.
Не твърдя, че е вярно, а само какво е достигнало до мен.

# 556
Нямам търпение за Ергена 😄 в Родос определено е интересно в момента..финал, финал

# 557
Еййй откога чакам спойлер за Ергена!!! Подшушни нещо де

# 558
Какви са спойлерите не намирам никакви тука?

# 559
  • Bayern
Какви са спойлерите не намирам никакви тука?
За кое предаване Игри на волята  или Фермата ?

# 560
Вероятно е коментирано, но не мога да намеря в момента информация - знаете ли кой е победителят в Къщата на инфлуенсърите?

# 561
  • София
Вероятно е коментирано, но не мога да намеря в момента информация - знаете ли кой е победителят в Къщата на инфлуенсърите?
Кумбата, не е 100% сигурно, но неговото име се върти още от старта. Писа се и в темата. Ако имаше повече интерес, щеше да е разкостено дали наистина е той. Мисля, че и поведението на останалите към него е като към победител.

# 562
Много хора казват че е Котарачето. Все пак има видеа в тикток, в които се снима в Египет.

# 563
Здравейте. Последно Георги ли побеждава днес?

# 564
Капитани в промото видях Рълев отново и Мартин.

# 565
Капитани в промото видях Рълев отново и Мартин.

Тпест, ако капитанската битка е елиминационна, Рълев ще има имунитет и за нея ли? Ако да, хитро решение за капитанството.

# 566
Нещо не връзва с пленяване на капитан, ако е Мартин капитана. Не вярвам той да е първия пленен особено, ако трябва да изравнят племената.

# 567
Мне. Ако това са капитаните, битката между тях няма да е елиминационна.

# 568
Те стояха най-открая, но не съм сигурна, че винаги Капитанът е в края.

Сега се сещам, че Ковид ни намекна, че Теодора не остава още много да я гледаме - мисля, мина немалко време от този негов пост, така че трябва да е скоро.

За Къщата на инфлуенсърите и аз знам за Кумбата, още юни-юли се появи като инфо и продължава да изтича от различни места.

# 569
До знамето стоят капитаните обикновено.Ето снимка.

Общи условия

Активация на акаунт