Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 286
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Темата само за спойлери за игри на волята ли е?
Не, ако имаш друг, можеш да го споделиш. Който, каквото има, споделя.

# 586
Не е баш спойлер, но все повече започвам да твърдя, че Ниа Косара и Неделчо са гаджета.

# 587
Е то, отдавна се говори.

# 588
За синия си се самоубеждавам, че е Момчил, защото съм за него:

За червения: Мартин има татуировки на гърба, не е той, май, не помня колко надолу му бяха, дали биха се виждали на тази снимка?! Това отзад на дясното коляно дали е татуировка? Или е само петно или сянка? А, или бинт? Да не е Мастагарков?

# 589
Така увеличено синият ми прилича на Мишо.

# 590
  • Пловдив
На мен също ми прилича на Мишо. Доста четох може да съм пропуснала нещо но Мишо никъде не се споменава. Нито за топ 10 нито пък за отпадане.

# 591
На мен също ми прилича на Мишо. Доста четох може да съм пропуснала нещо но Мишо никъде не се споменава. Нито за топ 10 нито пък за отпадане.
При столовете го няма. Освен ако не приемем синият стол с лилаво за Мишо. Но пък Ковид каза, че цветовете на столовета са си за онзи момент, а Мишо тогава беше лилав.

# 592
Тази битка може да е за някакъв имунитет или елиминация. Ако са с кърпи, значи е в обединеното племе, но изобщо нямаме инфо как ще се случват нещата там.
На мен Синият също ми прилича на Мишо.

@Ковид, подсказка, нещо Trollface дори не за тая конкретна снимка.

# 593
Знае ли се нещо за Фермата? Интересува ме Лили,Кенан и Сергей кога излизат ,дали ще е скоро?

# 594
  • София
Не е Мишо, но и зеления може да си каже мнението Simple Smile
И тази снимка имам от същия ден, но е още по-неясна, ех...

# 595
И за мен е Мишо и това е игра за продължаване преди полуфинал. Не мисля, че е финал. А на полуфинал знаем ,че са пет човека. Момчи няма кога да си пусне толкова много коса.😉😁. А червеният със сигурност е някой от дългите  : Мастагара , Мартин, Калоян или Радо.

# 596
Знае ли се нещо за Фермата? Интересува ме Лили, Кенан и Сергей кога излизат, дали ще е скоро?
Не знам, но силно се надявам да е възможно най-скоро. Nerd Ако има начин тримцата да се хванат за ръчички и вкупом да напуснат.
За съжаление за Сергей чух, че стига много далеч и скоро няма да отпадне. Дословно това, което чух, че "стига до края".  Дали това значи до финала не знам, но ще ни мъчи дълго с присъствието си. Frowning1

# 597
С такава помощ от продукцията, нормално. 😕

# 598
Знае ли се нещо за Фермата? Интересува ме Лили, Кенан и Сергей кога излизат, дали ще е скоро?
Не знам, но силно се надявам да е възможно най-скоро. Nerd Ако има начин тримцата да се хванат за ръчички и вкупом да напуснат.
За съжаление за Сергей чух, че стига много далеч и скоро няма да отпадне. Дословно това, което чух, че "стига до края".  Дали това значи до финала не знам, но ще ни мъчи дълго с присъствието си. Frowning1
Дано това което прочетох тук някъде не е вярно,че го гласят за победител:rage:

# 599
  • София
Ф

И да стигне финал Сергей, няма шансове, нито е харесван, нито е достатъчно силен на арената. Трябва останалите съвсем да са се сринали като образи, че да е той.

Общи условия

Активация на акаунт