Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 360
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 720
Е,не гледате ли?
Димо вече го съобщи.

# 721
  • BG-DE
Ако днес Мастагарков избере да стане червен, което вече малко ме съмнява, единствения шанс Крум да отпадне скоро е ако има елиминация на секундант или пък някак да го пленят 🤔

# 722
Интересно дали Мартин е гледал епизода с падането на частта и настъпването от Денислава, както каза епизода

# 723
Ако Крум отпада тази седмица са 5-7

# 724
  • BG-DE
Като гледам, до момента направо невъзможно ми се вижда Мастагара да бие 😂

# 725
Възможно ли е Виолета да отпадне тази седмица? Rolling Eyes

От ИГ спойлерите би трябвало да е Крум. Но ако Мастагарков заиграе с Калоян и Крум и той е капитан, не виждам как Крум изобщо ще е номиниран.
Не. Виолета със сигурност е сред последните 10 в средата на 11та седмица. Спойлер - страница от сценарий. Спойлер, че Мастагарков е заиграл с Крум и Калоян няма, само предположения.

# 726
  • BG-DE
Да, точно така, бяха базирани на някаква обща снимка след края на Игрите, ако не се лъжа. Някакво спойлерче за номинационните тази седмица дали има😊

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 22:08 от Menerva

# 727
Ралица  утре май към Гладиаторите гледаше.Момчил с инженерната си мисъл със сигурност е направил бая заплетен лабиринта.

# 728
Дойдоха червените екипи за Гладиаторите, Теодора може да си ходи Trollface
И знам, че чакаме Крум плътно след Цвети, ама логически се връзва по-добре да е Теодора с предимството на Мастагарков и презумпцията ни, че той играе с Крум и Калоян.

И на мен ми се видя червеното знаме в очилата на Ралица.

# 729
Много е вероятно на елиминации да са двама червени, или Дунев да отстрани Крум ?

# 730
Крум ли се пада да си тръгне след елиминационната в петък? (Поствал е на 9 август в ИГ.)

# 731
Крум се пада ,така писаха ама как ще си тръгне е въпроса?Дали ако го изберат за секундант ?Или Благо да се съюзи с Вили и така да номинират Крум /което не ми се вярва/.

# 732
Крум ли се пада да си тръгне след елиминационната в петък? (Поствал е на 9 август в ИГ.)
Ако тази седмица Гладиаторите пак загубят и двете номинационни със сигурност отпада Крум

# 733
При две загуби на първия съвет изплющяват Рълев, на втория - Крум. Нали са все джентълмени. Simple Smile Предполагам.

# 734
  • BG-DE
Ако Крум отпада тази седмица то значи Мастагарков е заиграл с Рълев и Виолета.

Общи условия

Активация на акаунт