Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 322
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 855
  • софия
И малко от финала.
1 Рълев,  2 Момчи , 3 Марто, 4 Мастагарков, 5 Дунев, 6 Дени, 7 Виолета
Ий, тази Вили, бе, чак до 7 е стигнала. Баси кучето, браво.
За 5 ми се щеше Крум, ама....

# 856
  • Sofia
И малко от финала.
Аууу и двете ли кози са там? Другото го знаех, но за тези двечките съм изненадана. Много, много неприятно при това! 🙄🙄

# 857
  • Дубай
Дунев, Мартин, Дени, Вила... Ей тия хич ми не са за там. Имаше доста по стойностни играчи и претенденти. Кой ли ме пита мен де?!

# 858
Още не разбирам как Мартин успя да пробие да финал.... а трябваше да е вън. Ех тая продукция.

# 859
И малко от финала.
Ий, тази Вили, бе, чак до 7 е стигнала. Баси кучето, браво.
За 5 ми се щеше Крум, ама....
Не стигнала, а бутната Joy
Пълно дъно. Все си мисля, че няма на къде повече надолу и всяка следваща година ме опровергават

# 860
  • Дубай
Още не разбирам как Мартин успя да пробие да финал.... а трябваше да е вън. Ех тая продукция.
Веднага ти отговорям, с връзки, баце.

# 861
Та този топ 7 си е нагледен показател за смешния сезон, който гледаме, ако някой си мисли, че досега гледахме пародия. То най-голямата пародия тепърва предстои.

# 862
Трима любимци в топ четири, не е лошо всъщност Grinning

# 863
  • софия
Трима любимци в топ четири, не е лошо всъщност Grinning
Ох, аз съм с двама само Grinning
Исках Малката булка да ми е третия, ама още не ми се получава... Grinning

# 864
А следващата седмица ли Мартин става червен? Очаквам отново да подсилят изнемощялото племе на Гладиаторите с пленен капитан Grinning

# 865
И малко от финала.
Леле, леле и двете кикимори се добрали до финалите. Frowning1
А Марто ТРЕТИ!!!!! Rage За сметка на много по-можещи и подготвени от него. Той дори вече беше отпаднал, но го върнаха да прави панаири и скандали.
Момчи е втори, защото е контузен иначе никакъв шанс Ръльо да го бие на многокомпонентна битка, каквато е финалната.

# 866
Скрит текст:
И малко от финала.
Леле, леле и двете кикимори се добрали до финалите. Frowning1
А Марто ТРЕТИ!!!!! Rage За сметка на много по-можещи и подготвени от него. Той дори вече беше отпаднал, но го върнаха да прави панаири и скандали.
Момчи е втори, защото е контузен иначе никакъв шанс Ръльо да го бие на многокомпонентна битка, каквато е финалната.
Ще им дадат да минат едни халки 10 пъти и Момчил ще издъхне, като стой, та гледай, докато Рълев ще набира скорост Grinning

Ако има да тичат, да се промъкват, да прескачат греди и тераси, Рълев също ще го задмине, защото е доста по-пъргав и издръжлив. На някои пъзели също може да е по-добре подготвен.

Момчил е по-тежък и по-силен иначе и ако има нещо за пренасяне или пък плуване, ще победи той Simple Smile

И още отсега да кажа - на полуфиналната битка сигурно е имало змейки и затова Мастагарков е след Мартин Smirk

# 867
Накратко битките ще ги нагласят, както отърва на протежетата им Frowning1
Сефте Rage
Този филм го гледаме вече няколко сезона.

# 868
Някой писал ли е нещо за Ергена? Май са свършили тези дни снимките.

# 869
А следващата седмица ли Мартин става червен? Очаквам отново да подсилят изнемощялото племе на Гладиаторите с пленен капитан Grinning
Ако утре Момчи спечели като секундант, а в събота загуби залога на кастинг битката и трябва да прати някой от сините при червените, като нищо това ще е Марто.

Общи условия

Активация на акаунт