Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 234
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 930
Хайде сега, ако някой може да потвърди, че Алекса губи битката утре, ще съм много доволна Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 931
Хайде сега, ако някой може да потвърди, че Алекса губи битката утре, ще съм много доволна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ай сакън Smiling Imp Недейте  сега с лошото Wink

# 932
В очилата на медика се вижда оранжевият екип

# 933
Страхотни сте в разкриването.
Сега остава да разберем, Момчи дали губи облога. Останалите ще го хапнат за закуска, ако  останат без храна. Дали ще има право да изпрати някой при червените? Мартин, Вили и Мастагарков отново заедно  Simple Smile

# 934
Страхотни сте в разкриването.
Сега остава да разберем, Момчи дали губи облога. Останалите ще го хапнат за закуска, ако  останат без храна. Дали ще има право да изпрати някой при червените? Мартин, Вили и Мастагарков отново заедно  Simple Smile
Съмнявам се да заложи против Алекса. Мисля си, че дори и тези, които не харесват Алекса, не биха заложили срещу него на арената.

# 935
И аз не го  харесвам Алекса, но в такъв момент бих заложила за него.

# 936
  • Sofia
Аз ли не виждам добре, но гледайки отражението ми се струва че пребитият е в червен екип?

# 937
No name77 благодаря ,за финалната  7 Hands Plus1

Вече сме към края на сезона ,знаем кои са последните 7 ,последните 3 и победителят също. nosmoky95  и  Arapya  няма ли да ни информирате какво следва от тук нататък ,той финалът ясен .

# 938
Аз мисля, че повече спойлери не ни трябват. Трябва да има и малко напрежение Grinning.

# 939
  • BG-DE
Няма го постът на No name 77 🥴 някой ще споделили финалните 7-ца и 3-ка?

# 940
Няма го постът на No name 77 🥴 някой ще споделили финалните 7-ца и 3-ка?
1.Рълев, 2 Момчил, 3 Мартин, 4. Мастагарков, 5 Дунев, 6. Денислава, 7 Виолета

# 941
Седмица - Вили, Дени, Дунев, Мастагарков, Мартин, Момчил, Рълев.

# 942
  • BG-DE
Мале-е и двете кокошки вътре 😳 направо ми секна ентусиазма да гледам, аз Виолета се надявах тия дни да си ходи, а то тя финалистка била😡

# 943
В момента са 12. До седмицата остават 5 човека да отпаднат. Предполагаме, че следващата седица ще бъде Крум.
Остават Мишо, Виктория, Теодора, Оряшкова.
Един от тях ще отпадне преди десетката и "онзи лист сценарий".
Ами почти всичко знаем.

# 944
Мале-е и двете кокошки вътре 😳 направо ми секна ентусиазма да гледам, аз Виолета се надявах тия дни да си ходи, а то тя финалистка била😡
А уж контузена! Rolling Eyes
Куцук, куцук ще докуца до финала! Rage

Общи условия

Активация на акаунт