Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 115
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 200
Да разкарат Мартин , няма да е наказание за половината старейшини.  Joy

# 1 201
Ето от тук започва цялата омраза към Момчил от Мартин, Мастагарков и Виолета. И тримата почват да си мрънкат как Момчил е "виновен" че тримата са в племето на Гладиаторите.

# 1 202
И двата варианта за залог не са в полза на Момчи.

# 1 203
Навън Момчил и Мартин излизат в една компания, така че едва ли е станал някакъв грандиооозен проблем чак.
Всеки играе играта различно и Мартин е най-наясно с това.

# 1 204
Най-накрая имаме снимка, която гарантира всичко на 100%.                               

# 1 205
Видяхте ли Дунев като отиваше на битката беше избръснат, като даваха двамата беше с брада, като отиде да взема грошовете беше избръснат

# 1 206
  • Sofia
Ясна е работата. Момчи губи и Мартинчо рязко почервенява. Червеният цвят много ще му отива! Все беснее и злобее, до кърваво червено. 😂

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 11:03 от Crystal_Noir

# 1 207
  • София
Много, ама много ме е яд за Крум:(

# 1 208
Крум направо изяде Дунев с парцалите, но евала и на Краси. На тия години тая битка не е лека въобще, но Крум заслужаваше повече. Сега ще стане интересно... Мартин с кого ще направи коалиция едва ли е бил сам и е стигнал 3-ти ей така. Според мен единия е Рълев. Нали са близки в реалния живот, но ще е много интересно като Марто пристигне при гладиаторите да им видим физиономиите на Виолета и Благо, аххаа.

# 1 209
  • София
Според мен Момчи ще направи целенасочено грешен залог…
Особено ако познаваш единия от участниците.
П.С Нещо такова бях писал миналата седмица, ама тогава бях забравил че Момчи беше на две поредни залагания и просто обърках седмиците.
Разбира се всичко това е просто една ... спекулация BlushBlushBlush

# 1 210
Предполагам, че Момчил познава Зори от плуването? Това с храната на този етап от играта е тъпотия.

# 1 211
  • Буркина Фасо
Крум направо изяде Дунев с парцалите, но евала и на Краси. На тия години тая битка не е лека въобще, но Крум заслужаваше повече. Сега ще стане интересно... Мартин с кого ще направи коалиция едва ли е бил сам и е стигнал 3-ти ей така. Според мен единия е Рълев. Нали са близки в реалния живот, но ще е много интересно като Марто пристигне при гладиаторите да им видим физиономиите на Виолета и Благо, аххаа.
Крум на 5 и 6 врътка искаше наказание от по 2 мин., а Дунев не.
4 мин. почивка  икато награда - преминато препятствие. това също е предимство.

# 1 212
  • софия
Най-накрая имаме снимка, която гарантира всичко на 100%.                              

Заради тоз кадър в знак на благодарност обещавам, че до понеделник вечер няма да бълвам змии и гущери по Благо.😀 Ей, голям кеф, че наистина ще набият Марто в лапите на Вили.

# 1 213
Според мен изпращат Елвиса червен, защото така ще го опазят от грошовитИ на Дунев и Момчил 😂😂😂😂 а и чрез затопляне на отношенията на главните злодеи, ще ни подготвят за коалиция в обединеното племе между Вила, Рълев, Марто и Денислава 😎😎😎😎

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 23:56 от KatyaS

# 1 214
Ковид, дали можеш да осветлиш простосмъртните какво точно е сторил Крум на боговете, че го натириха толкова семпло?
Как едни биват изпращани с почести /при все, че не бяха нищо особено/, а други - "ти загуби, пътят е натам"?
Тая избирателна тъпотия сякаш за първа година се случва или поне толкова явно.

Общи условия

Активация на акаунт