На море в Турция - тема 81

• 54 797
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Където морето целува небето...
Скрит текст:
Дали има някой с актуална информация от лято 2023 за цената входа за Легендите и тази за картите за бърз достъп?

Октомври като бяхме беше 45 евро, преди това 100. За бърз достъп не знам, не сме ползвали.
[/spoiler]

Актуална инфо може да намерите на страницата на легендите
https://thelandoflegendsthemepark.com/

Там може да си проиграете различни ценови варианти и да видите какво излиза.
Аз направих един опит без много да се задълбочавам и излезе за 1 човек (възрастен) на 9 ноември - 35 долара, това ми излезе.
В сайта проверих, но там е цената към днешна дата.Питах ориентировъчно за лятото, за да си направя сметка дали да запазя близък хотел и да плащам всекидневни посещения или хотел със свободен вход. Все пак в момента дава цена от 35 долара, а потребителка писа за 100 евро през лятото.

# 301
  • София
Лятото юни и септември цената беше около 85-100 долара според платформата за запазване. 85 беше през tripadvisor. Роже беше споделил агенция, която е ползвал също.

# 302
Да се запишем и ние 😁Утопия ,вила с изглед море за края на септември 2024. Остава само да сме живи и здрави.
Това е нашият избор този път, предвид цените  които са ,като побеснели

# 303
Bebe,utopia world ли? С агенция или през самия хотел запазихте?

# 304
  • София
Здравейте! Спряла съм се на няколко хотела и бих искала мнение ако сте ги посещавали това лято. Много се колебая на кой да се спра. За нас приоритет са плажа(първа линия), интересни спортни активности, аквапарк(поне 5-6 пързалки) и прилична храна.
Fame Residence - Лара
Delphin Palace - Лара
Pine Beach Белек
Kaya Белек
Royal Alhambra Palace Сиде
Club hotel Turan Prince world Сиде.
Това лято бяхме в Club Mega Saray Белек. Изкарахме много приятна почивка и търся нещо подобно. Приемам разбира се и други предложения.

# 305
  • у дома
Случайно попаднах на агенция Aries holidays. Някой дали знае за нея? Цените, които са им в сайта за 2024г са поне с 300-400 лева по-ниски в сравнение с другите агенции. Гледах собствен транспорт. Чак се учудих. Само не разбрах какви са условията при резервация.
Странно ми е и на мен, днес случайно в Аква тур цената на хотела, който следя е почти на нивото от октомври, разлика с другите ТА към 400 лв надолу... С посочената агенция не съм се занимавала, някакви отзиви?

# 306
  • София
Ние сме пътували с аква тур, съвсем нормално си беше всичко и имаха най-добра цена. Вижте и схемата за плащане, понякога в това е разликата.

# 307
  • у дома
Ние сме пътували с аква тур, съвсем нормално си беше всичко и имаха най-добра цена. Вижте и схемата за плащане, понякога в това е разликата.
Благодаря. Да, може би е точно в схемата. 50% сега, останалите 21 дни преди отпътуване.

# 308
Bebe,utopia world ли? С агенция или през самия хотел запазихте?
Да Utopia World😀 никога не съм проявявала интерес към тези хотели. Познати са ми,като имена и отзиви от темата. Отидох да резервирам за друг хотел, но там ми предложиха този. Доверих се на отзивите тук и препоръката от агенцията.

# 309
Веве, Utopia world от 2 години все го заглеждам. Бях гледала едно видео и след това много време само за него говорех. Има много хубав аквапарк и мързелива река близо до виличките, както прекрасно озеленена и огромна площ. До плажа се стига с влакче и асансьори и пеша също, отстрани се виждат бананови плантации. Хотел със страхотни гледки.
Дано да останете доволни, а аз се надявам също да го посетим някой ден!

# 310
  • Пловдив
Здравейте! Спряла съм се на няколко хотела и бих искала мнение ако сте ги посещавали това лято. Много се колебая на кой да се спра. За нас приоритет са плажа(първа линия), интересни спортни активности, аквапарк(поне 5-6 пързалки) и прилична храна.
Fame Residence - Лара
Delphin Palace - Лара
Pine Beach Белек
Kaya Белек
Това лято бяхме в Club Mega Saray Белек. Изкарахме много приятна почивка и търся нещо подобно. Приемам разбира се и други предложения.
От посочените бих заложила на Pine.Първо  голяма територия и зеленина.Второ плажа е хубав .Концепцията на хотела от това лято е още по добра.И най важното в топ 100 на най хубавите хотели в света.Много висок рейтинг.

# 311
  • София
Fame Residence - Лара
Delphin Palace - Лара
Pine Beach Белек
Kaya Белек
От посочените бих заложила на Pine.Първо  голяма територия и зеленина.Второ плажа е хубав .Концепцията на хотела от това лято е още по добра.И най важното в топ 100 на най хубавите хотели в света.Много висок рейтинг.
Славейче, къде мога да видя тая класация?

# 312
Скрит текст:
Дали има някой с актуална информация от лято 2023 за цената входа за Легендите и тази за картите за бърз достъп?

Октомври като бяхме беше 45 евро, преди това 100. За бърз достъп не знам, не сме ползвали.
[/spoiler]

Актуална инфо може да намерите на страницата на легендите
https://thelandoflegendsthemepark.com/

Там може да си проиграете различни ценови варианти и да видите какво излиза.
Аз направих един опит без много да се задълбочавам и излезе за 1 човек (възрастен) на 9 ноември - 35 долара, това ми излезе.
В сайта проверих, но там е цената към днешна дата.Питах ориентировъчно за лятото, за да си направя сметка дали да запазя близък хотел и да плащам всекидневни посещения или хотел със свободен вход. Все пак в момента дава цена от 35 долара, а потребителка писа за 100 евро през лятото.
Лятото цената варираше от 75 до 110-120 евро.
През турски турагент, с включен трансфер за 3.07 ние мисля платихме по 90 евро. Посрещащата агенция каланот я предлагаше за 110 евро.
Бързо преминаване беше 30 евро на човек, за атракционите извън Аква парка не ви е нужно. Към посочената дата нямаше навалици, опашки и струпвания. За Аква парка имаше на надуваемите пояси с които се возиш по някви тунелчета и горе на най високата пързалка, там където имитира камъни.
Имайте на предвид че един ден не е достатъчен за да се качиш и опиташ всичко. Ние- двама възрастни с две деца на 11 и на 7 успяхме да минем всички атракциони от към лунапарка, тунелите на Маша и мечока (невероятни са), делфин шоуто, мокрото 5Д, някаквакво друго 3-5Д (много яко беше), през изкуствените басейни минахме само за по снимка, на Аква парка почти нищо не сме ползвали, основно араби и иранци имаше, тук там руска реч, немци и англичани нямаше или поне не срещнахме. Заговорихме се с румънци и едно сръбско семейство. На цирка също не успяхме. Не сме се моткали, даже бих казала, че от нетърпение бързахме да видим всичко. По назад в темата съм писала малко по-подробно отзив. Тази година пак ще сме в Белек и се чудя дали да взимам билети отново да ходим. Като че ли ми се иска да ходим до водопадите на Анталия или на екскурзията която Анталия, с качване на лифта над града. Някой ходил ли е на този лифт?
Заслужава ли си? И въобще коя екскурзия бихте препоръчали в района на Анталия?

# 313
Веве, Utopia world от 2 години все го заглеждам. Бях гледала едно видео и след това много време само за него говорех. Има много хубав аквапарк и мързелива река близо до виличките, както прекрасно озеленена и огромна площ. До плажа се стига с влакче и асансьори и пеша също, отстрани се виждат бананови плантации. Хотел със страхотни гледки.
Дано да останете доволни, а аз се надявам също да го посетим някой ден!
Предполагам,че ще си прекараме добре. Отиваме две семейства,приятелите ни ще почиват за първи път в Турция и се надявам да съм направила добър избор с хотела. Разбира се не очаквам чудеса за тези пари, но токова е положението. На фона на повечето хотели,които прегледах ценово този ми се прозвуча супер добре.

А вие къде ще сте ?

# 314
Веве, края на май сме в Mylome Алания. За септември още избираме, защото не знаем колко човека ще сме, но много ми се иска нещо в Кемер. Мисля да изчакам.

Общи условия

Активация на акаунт