На море в Турция - тема 81

• 54 770
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте. Изключително боса съм в туризма и не знам нищо. Иска ми се да отидем с децата на море в Турция, но не знам в кой хотел, коя агенция, как се случват нещата и тн. Изискванията са стая за 2 възрастни и 2 деца/5 и 10г/, да има водни пързалки, на първа линия с хубав плаж и олинклузив. Бюджета ни е около 3000лв за 5 нощувки. Дали ще има нещо добро? За транспорта също не знам дали да е с кола или ако има нещо със самолет и аз не знам. Моля помагайте

# 286
Да допълня - получих потвърждение от Камелия, че всичко е наред с резервацията. Много съм доволна! До сега не знам защо не бях проверявала stayforlong. Но не за всички хотели е ОК. Примерно, доста от тези, които следих са на същата или дори по-висока цена от това, което ми се предлагаше в нашата агенция, дори и след това black friday намаление.
Сега започвам да следя цените на Пегасус от София. Тази година мъжът ми не иска да шофира в Истанбул и ще летим от тук. Към момента са безумно високи - около 3000лв. За 2 възрастни + бебе и дете на 3г. И то без багаж.

# 287
  • София
Да допълня - получих потвърждение от Камелия, че всичко е наред с резервацията. Много съм доволна! До сега не знам защо не бях проверявала stayforlong. Но не за всички хотели е ОК. Примерно, доста от тези, които следих са на същата или дори по-висока цена от това, което ми се предлагаше в нашата агенция, дори и след това black friday намаление.
Сега започвам да следя цените на Пегасус от София. Тази година мъжът ми не иска да шофира в Истанбул и ще летим от тук. Към момента са безумно високи - около 3000лв. За 2 възрастни + бебе и дете на 3г. И то без багаж.
Следи и сън експрес. Цените им към днешна дата са доста по-евтини от тези на Пегасус.
Двупосочен билет София Анталия София/отиване и  връщане/ за 1 човек е 210€. А при Пегасус само отиването ти е 270€

# 288
Роже, благодаря! Надявах се да се включиш със съвет като най-опитен от пишещите в темата.

# 289
Тези цени валидни ли са и за БГ граждани?   

Да ви кажа новината, дано да не е фейк, обаче гледам, че в сайта stayforlong са обявили Black Friday -25% днес,  така пише (аз работя с френската му версия). Има и още по-големи намаления - напр. -38%.
Нова съм в ровенето в този сайт и не им знам още маркетинговите му трикове (кое е лъжа, кое е зарибявка), но се надявам  намаленията да са реални.
 Така например по молба на една позната - намерих оферта за края на май - в случая за 2 възрастни и 3 невръстни деца за хотел J'adore Deluxe Hotel & Spa в Манавгат (мисля, че съм чувала да го коментират като хубав този хотел във форума) - представете си ол инклузив с цена 1 116 € Total , като се плаща сега невъзвръщаем аванс 45 евро и на 11 май цялата останала цена, а има и опция за анулиране до същата дата. Според мен е супер добра находка.
Та мисълта ми е - който ще пътува с кола - ако желае да се порови може да си открие изгодна оферта днес на Черен петък ха ха..
За Navy -  дето си търси квартира (казано по нашенски) излизат мнооого оферти за апартхотели (с името apart-hotel) a също виждам и оферти за gest hous (това, което турците наричат pansyon).
За да стане по-ясно какво аз виждам  - пускам линк с резултата от моето търсене
https://www.stayforlong.fr/tr/city/manavgat?adults=2&affiliate=s … tr&countryCode=tr®ion=&searchTerm=Manavgat%2C%20Manavgat%2C%20Antalya%2C%20Turquie&term=Manavgat%2C%20Manavgat%2C%20Antalya%2C%20Turquie&zone=

# 290
Prinx, аз вчера резервирах през италианската версия, след което писах на хотела и ми потвърдиха, че всичко е наред.

# 291
Здравейте отново!
Заглеждам хотели за мен и дъщеря ми (на 11 г) за последната седмица на Юни 2024. Вече съм писала на лично с някои потребители,но все още ми е трудно да реша. Последно съм сортирала тези и ще се радвам на помощ кой да избера. Мисля да пътуваме самоорганизирано със самолет, освен ако няма някоя супер оферта с БГ агенция.
https://www.booking.com/hotel/tr/megasaray-westbeach-antalya.en- … ucfs=1&#hotelTmpl

https://www.booking.com/hotel/tr/selin-antalya.en-gb.html?aid=30 … ucfs=1&#hotelTmpl

https://www.booking.com/hotel/tr/crystal-flora-beach-resort.en-g … ucfs=1&#hotelTmpl

https://www.booking.com/hotel/tr/club-golden-beach.en-gb.html?la … results#hotelTmpl

# 292
  • Пловдив
Мислим , размишляваме ,но ще заложим отново на Нирвана Космополитан .
Тази година останахме много доволни от там . Това ,което виждам в момента и като цени и като мнение за другите хотели нищо не ни впечатлява.

# 293
Здравейте, може ли да се направи сравнение на хотел Атлантик в Кушадасъ и Ефталия Океан например? Загледах Атлантик заради аквапарка, но с деца не сме ходили в Кушадасъ.
Посещавали сме и двата, Атлантик ни беше първия хотел в Турция преди 10 години и все още нямаше аквапарк.
Океана бяхме преди 3 години. Двата хотела са много различни като концепция. Атлантик са няколко сгради на по 3 или 4 етажа, прилежащи алей и 2 неголеми басейна. Плюс е сега аквапарка, който като съм гледал на снимки ще е по интересен за по-малки деца до 8 годишна възраст.
Океана е голяма хотелска част с огромен басейн + още три басейна с пързалки, като има за всички възрасти от малки деца до големи възрастни и това всичко в самата територия на хотела. Отделно долу на острова има огромна територия с още няколко басейна и аквапарк пак за всички възрасти.

По мое мнение Океана е по-добрия избор. Да не говорим, че и цената която има е много добра за това което предлага.

# 294
  • В.Търново
Морето пред Ефталиите колко е дълбоко?

# 295
Здравейте отново!
Заглеждам хотели за мен и дъщеря ми (на 11 г) за последната седмица на Юни 2024. Вече съм писала на лично с някои потребители,но все още ми е трудно да реша. Последно съм сортирала тези и ще се радвам на помощ кой да избера. Мисля да пътуваме самоорганизирано със самолет, освен ако няма някоя супер оферта с БГ агенция.

Доста са различни хотелите, на които сте се спрели - има с хубав плаж и с такъв изцяло от камънак, с голяма територия и съвсем компактен, с много на брой ролби и такъв без водни атракции, холидей вилидж и висока сграда... Много е трудно да се сравнят без да е ясно на какво обезателно държите и кое е без значение.

Иначе като ниво Селин ми се струва най-добре. Ако цените на четирите хотела са близки, според мен в Камелия като комплекс ще получите най-добра услуга за парите си. Ако имат по-съществено разлика, а те обикновено имат, тогава въпросът става още по-спорен.

# 296
Случайно попаднах на агенция Aries holidays. Някой дали знае за нея? Цените, които са им в сайта за 2024г са поне с 300-400 лева по-ниски в сравнение с другите агенции. Гледах собствен транспорт. Чак се учудих. Само не разбрах какви са условията при резервация.

# 297
  • Където морето целува небето...
Дали има някой с актуална информация от лято 2023 за цената входа за Легендите и тази за картите за бърз достъп?

# 298
Дали има някой с актуална информация от лято 2023 за цената входа за Легендите и тази за картите за бърз достъп?

Октомври като бяхме беше 45 евро, преди това 100. За бърз достъп не знам, не сме ползвали.

# 299
  • Варна

Октомври като бяхме беше 45 евро, преди това 100. За бърз достъп не знам, не сме ползвали.

Актуална инфо може да намерите на страницата на легендите
https://thelandoflegendsthemepark.com/

Там може да си проиграете различни ценови варианти и да видите какво излиза.
Аз направих един опит без много да се задълбочавам и излезе за 1 човек (възрастен) на 9 ноември - 35 долара, това ми излезе.

Общи условия

Активация на акаунт