На море в Турция - тема 81

• 54 729
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Балчик
Здравейте! Ние сме група от 4 семейства без деца и търсим спокойна почивка с добра храна и обслужване. Плажа да уточня не е водещия критерий ( живеем на морето и плаж си имаме ). Досега сме били основно в клубни хотели с голяма територия и добре озеленени – Pine beach в Belek, , Swandor topkapi Lara, Letoonia Fethie, Von Resort Side. Търсим хотел с добро обслужване, чист, с добра храна и вносен алкохол/ мъжете държат да има /. За сега сме в колебание между Paloma Grida Belek и Kamelya Fulya Side. Искаше ни се Megasaray club Belek, но ни е над ценовия диапазон. Имаме още малко време за размисъл, но ако някой може да ме посъветва ще съм ви много благодарна.

# 271
Здравейте! Ние сме група от 4 семейства без деца и търсим спокойна почивка с добра храна и обслужване. Плажа да уточня не е водещия критерий ( живеем на морето и плаж си имаме ). Досега сме били основно в клубни хотели с голяма територия и добре озеленени – Pine beach в Belek, , Swandor topkapi Lara, Letoonia Fethie, Von Resort Side. Търсим хотел с добро обслужване, чист, с добра храна и вносен алкохол/ мъжете държат да има /. За сега сме в колебание между Paloma Grida Belek и Kamelya Fulya Side. Искаше ни се Megasaray club Belek, но ни е над ценовия диапазон. Имаме още малко време за размисъл, но ако някой може да ме посъветва ще съм ви много благодарна.

Ние си избрахме Mylome Luxury. На добра цена е и сме със същите критерии (само дето не е клубен и е с компактна територия). Нали бяхме заедно в Topkapi 😜

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 09:40 от Daniela_Nikolova78

# 272
  • Където морето целува небето...
Голяма група от наши познати хванаха вирус сега през октомври в  Алания. Две от децата стигнаха до турска болница. И малки и големи не пропуснаха да се заразят. Риск има винаги. Единствено остава да се надяваме, че няма да се случи с нас и с нашата почивка и да си правим сигурни медицински застраховки.

# 273
  • Германия
Аз пък как се изкушавам да резервирам пак Ефталиите, Океан или новия Блу. Излиза ми много изгодно с 3 деца и плащаш само 50€ сега, другата част на място при пристигане. Обаче дали ще намеря изгодни билети и никак не обичаме да повтаряме хотел.

# 274
  • София
Голяма група от наши познати хванаха вирус сега през октомври в  Алания. Две от децата стигнаха до турска болница. И малки и големи не пропуснаха да се заразят. Риск има винаги. Единствено остава да се надяваме, че няма да се случи с нас и с нашата почивка и да си правим сигурни медицински застраховки.
Нас винаги ни хваща вирус. Като се замисля сега в мегасарай беше най- зле, хващало ни е и във Вон и то няколко пъти. Само в кулинан белек се разминахме.

# 275
  • Варна
Да ви кажа новината, дано да не е фейк, обаче гледам, че в сайта stayforlong са обявили Black Friday -25% днес,  така пише (аз работя с френската му версия). Има и още по-големи намаления - напр. -38%.
Нова съм в ровенето в този сайт и не им знам още маркетинговите му трикове (кое е лъжа, кое е зарибявка), но се надявам  намаленията да са реални.
 Така например по молба на една позната - намерих оферта за края на май - в случая за 2 възрастни и 3 невръстни деца за хотел J'adore Deluxe Hotel & Spa в Манавгат (мисля, че съм чувала да го коментират като хубав този хотел във форума) - представете си ол инклузив с цена 1 116 € Total , като се плаща сега невъзвръщаем аванс 45 евро и на 11 май цялата останала цена, а има и опция за анулиране до същата дата. Според мен е супер добра находка.
Та мисълта ми е - който ще пътува с кола - ако желае да се порови може да си открие изгодна оферта днес на Черен петък ха ха..
За Navy -  дето си търси квартира (казано по нашенски) излизат мнооого оферти за апартхотели (с името apart-hotel) a също виждам и оферти за gest hous (това, което турците наричат pansyon).
За да стане по-ясно какво аз виждам  - пускам линк с резултата от моето търсене
https://www.stayforlong.fr/tr/city/manavgat?adults=2&affiliate=s … C%20Turquie&zone=

# 276
  • София
Да, масово се хващат вируси в тези огромни хотели сред децата. Много е неприятно. Имаше дете с варицела в нашия полет на връщане. Няма гаранция, добра застраховка и хигиена.

# 277
  • София
Да ви кажа новината, дано да не е фейк, обаче гледам, че в сайта stayforlong са обявили Black Friday -25% днес,  така пише (аз работя с френската му версия). Има и още по-големи намаления - напр. -38%.
Нова съм в ровенето в този сайт и не им знам още маркетинговите му трикове (кое е лъжа, кое е зарибявка), но се надявам  намаленията да са реални.
 Така например по молба на една позната - намерих оферта за края на май - в случая за 2 възрастни и 3 невръстни деца за хотел J'adore Deluxe Hotel & Spa в Манавгат (мисля, че съм чувала да го коментират като хубав този хотел във форума) - представете си ол инклузив с цена 1 116 € Total , като се плаща сега невъзвръщаем аванс 45 евро и на 11 май цялата останала цена, а има и опция за анулиране до същата дата. Според мен е супер добра находка.
Та мисълта ми е - който ще пътува с кола - ако желае да се порови може да си открие изгодна оферта днес на Черен петък ха ха..
За Navy -  дето си търси квартира (казано по нашенски) излизат мнооого оферти за апартхотели (с името apart-hotel) a също виждам и оферти за gest hous (това, което турците наричат pansyon).
За да стане по-ясно какво аз виждам  - пускам линк с резултата от моето търсене
https://www.stayforlong.fr/tr/city/manavgat?adults=2&affiliate=s … tr&countryCode=tr®ion=&searchTerm=Manavgat%2C%20Manavgat%2C%20Antalya%2C%20Turquie&term=Manavgat%2C%20Manavgat%2C%20Antalya%2C%20Turquie&zone=

Джадорето ми го препоръчваха от една от големите агенции, не ми хареса, че е в царевичака. Доколкото ми го хвалеха бил с нов мениджмънт, на мой познат познат, на шурата шурелинката, даже май е или българин или изселник и наблягал на младежка концепция. Колко е истина не знам, така ме баламосаха миналата година за Батихан, че мениджъра бил българин и щели да събарят старата сграда, и на нейно място от нулата да правят нова. Еми не се случи, та и за Джадоре не знам доколко може да се вярва, по принцип аз съм си малко скептичен негативист. Докато не пипна, не вярвам.

# 278
  • В.Търново
Аз пък как се изкушавам да резервирам пак Ефталиите, Океан или новия Блу. Излиза ми много изгодно с 3 деца и плащаш само 50€ сега, другата част на място при пристигане. Обаче дали ще намеря изгодни билети и никак не обичаме да повтаряме хотел.
Чрез коя агенция?

# 279
Мира Мира, много благодаря за включването! Благодарение на твоята информация резервирах и нашата почивка току що с 400 лв надолу от това, което ми предлагаше нашата агенция.
До сега не съм ползвала сайта, но се надявам всичко да е наред. Чрез италианската версия го направих - Камелия Айшен за края на септември  за 2 възрастни с 2 деца 2170лв.
Благодаря много!

# 280
  • Германия
Чрез коя агенция?
Директно от сайта на Ефталия, без да избирам хотел задавам датите и колко човека и ми показва впкой хотел каква стая и за колко пари.
https://eftaliahotels.com/

# 281
Мира Мира, много благодаря за включването! Благодарение на твоята информация резервирах и нашата почивка току що с 400 лв надолу от това, което ми предлагаше нашата агенция.
До сега не съм ползвала сайта, но се надявам всичко да е наред. Чрез италианската версия го направих - Камелия Айшен за края на септември  за 2 възрастни с 2 деца 2170лв.
Благодаря много!

Винаги търсете потвърждение от хотела!
За точният тип стая и за това, че в тази цена са ВСИЧКИ такси и туристическото ДДС и т.н.
Допълнително трябва да си направите туристическа застраховка за престоя ви там Simple Smile

Че като гледам... това да не пипнеш вирус или натравяне в Турция може да се окаже събитие след време ...
В Хайдарпаша 7-14 октомври никой от нашата компания не се оплака, не се и чу за проблем наоколо Simple Smile

# 282
Благодаря за съвета! Вече писах мейл, надявам се да ми потвърдят, че всичко е наред. Иначе съм наясно с всички застраховки, резервирала съм и друг път само хотел чрез чужди сайтове, просто не и този.

# 283
  • София
За всички, които имат намерение да резервират за своята почивка през следващата година хотел от една от най-популярните, добри като качество, обслужване и цени хотелски вериги в Анталия Alva Donna е добре да знаят, че трите хотела от веригата в Белек, Кемер и Сиде от 1 ноември преминаха  към нов бранд хотелска верига - Dobedan
Добедан ще е по-високо ниво, но усилено се говори, че основния пазар към когото ще бъде насочена веригата ще е Иран, а не както досега към рускоговорящите туристи. Може би нивото ще е по-високо, но всеки да прецени дали от културологична гледна точка ще му е комфортна почивката.

# 284
Здравейте, може ли да се направи сравнение на хотел Атлантик в Кушадасъ и Ефталия Океан например? Загледах Атлантик заради аквапарка, но с деца не сме ходили в Кушадасъ.

Общи условия

Активация на акаунт