На море в Турция - тема 81

• 54 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Където морето целува небето...
Моля да се включат любителите на организираните екскурзии. Ние не сме от тях и ми е много трудно. Търся хотел за възрастна двойка, които искат да се записват на екскурзиите от хотела. Миналата година им организирах в Кушадасъ и обиколиха всичко. Сега искат на друго място, но не мога да се ориентирам къде има най-много допълнителни екскурзии, подходящи за тях. Алания ако посетят, там какво друго има, ако ги организирам в този район? Да не е всичко на един ден и после в хотела. Парите за екстрите не са проблем, но ако може да препоръчате район, в който има хубави забележителности.

# 256
  • Берлин
За мен най-благодатно за такива екскурзии е в района на Фетие. Писала съм подробно по темите, Розова маслинка също.

# 257
  • София
Аз бих ги насочила към Мармарис. Има много хубави допълнителни екскурзии- могат да видят списъка с екскурзии в сайтовете на агенциите и да преценят.

# 258
Моля да се включат любителите на организираните екскурзии. Ние не сме от тях и ми е много трудно. Търся хотел за възрастна двойка, които искат да се записват на екскурзиите от хотела. Миналата година им организирах в Кушадасъ и обиколиха всичко. Сега искат на друго място, но не мога да се ориентирам къде има най-много допълнителни екскурзии, подходящи за тях. Алания ако посетят, там какво друго има, ако ги организирам в този район? Да не е всичко на един ден и после в хотела. Парите за екстрите не са проблем, но ако може да препоръчате район, в който има хубави забележителности.

Отивате в най-близкото градче и не вярвам на главната улица да няма поне една фирма за екскурзии Simple Smile

Давам  за пример Алания. Там са десетки, като има такива с изнесени рекламни табели и каталози за всичко в околността Simple Smile
https://www.google.com/maps/@36.5464706,31.9879315,3a,26.3y,195. … !8i8192?entry=ttu

Минават, вземат те от хотела и продължават към съответната дестинация Simple Smile
И цените са определено по ниски от тези, които дават местните туроператори, които ви поемат още като пристигнете... нали има среща на следващия ден, на която да се съобщи нещо важно уж и т.н. и да наберат бройка за екскурзии... то реално нищо важно няма какво да се обсъди, застраховките са ясни, инфо за отпътуване се получава на предния ден... те такива ми ти работи Simple Smile

# 259
  • Варна
Аз бих ги насочила към Мармарис. Има много хубави допълнителни екскурзии- могат да видят списъка с екскурзии в сайтовете на агенциите и да преценят.
[/quote

ААА Мармарис - прекрасен град с много хубава енергия и наистина екскурзиите там всичките са интересни (нещо като круиз с яхта и мн. хубави гледки, търтъл бийч и хранене на гигантски костенурки, мазане с морска кал (ужасно преживяване, хаха) обиколка на района и други измишльотини, хубаво е.

# 260
Валя, в предишната тема мисля, че имаше подробно ревю на Магасарай - Сиде - основният проблем била храната. Съфорумката беше недоволна, за разлика от Мегасарай в Белек.   Потърсете - наистина беше обстойно ревюто сигурно има и друга полезна информация. 

Ние направихме резервация точно за Мегасарай  (провалената ни от миналата година). Не очакваме лукс, обичаме големи територии, но ми стана интересно защо хотелът няма предпоставки за висока цена? Между другото цената в ТА за 9 нощувки ни устройва и се надяваме да не се разочароваме.

# 261
На първа страница има мнение за Мегасарай Сиде.

# 262
Заглеждам хотелите във Фетие. Liberty fabay ми се вижда доста скъп и липсата на зеленина ме спира. Liberty likia adults only i Club Tuana са с по-добри цени. Последният уж виждам реновирани стаи, но все нещо не ми харесва. Като, че ли ако е Фетие си мисля да е съвсем близо до Олудениз. Поне нещо да видим, не сме били в този район. Дано нещо интересно да изкочи и да си заслужава! Все още сме в търсене на нещо за септември-октомври догодина.

# 263
На първа страница има мнение за Мегасарай Сиде.

https://youtu.be/q4lr0rhWE_s?si=RoR3Hey75Gw5RcwM&t=416

Лошоооо... Simple Smile

# 264

Тъй като руските туристи заемат най-голям дял от туризма в Турция, често се срещат такива новини. Относно такива новини за инфекции се срещнаха и от Long beach в Алания, даже не само от руснаци. Предполагам и от други хотели има. Винаги има риск. Никой не е застрахован.

# 265
Преди две години бяхме в Либерти Фабей. Бяхме с кола и обикаляхме доста района, но реално с такси или долмуш спокойно можете да отидете до Олудениз или телеферика на Бабадаг. Само до Саклекент ще е трудно.

Заглеждам хотелите във Фетие. Liberty fabay ми се вижда доста скъп и липсата на зеленина ме спира. Liberty likia adults only i Club Tuana са с по-добри цени. Последният уж виждам реновирани стаи, но все нещо не ми харесва. Като, че ли ако е Фетие си мисля да е съвсем близо до Олудениз. Поне нещо да видим, не сме били в този район. Дано нещо интересно да изкочи и да си заслужава! Все още сме в търсене на нещо за септември-октомври догодина.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 21:04 от kontesa Maria

# 266
  • sofia
Два пъти го гледам, не схващам кое пък толкова е лошо? Няколко руснака лепнали ротавирус,  я мръсни ръце, я са пили водица от чешмата, голяма работа. То човек рядко си идва здрав от нашето черноморие, ама това не спира хората да ходят там. Ма драма да има.

# 267
Здравейте,  търся отзив и мнение за хотел Side royal palace. Някой, ако го е посещавал или има информация,  моля да сподели!

[/quote]
Благодаря за отзива!
Доста ме разочаровахте, основно заради храната.
Ще преосмисля намеренията си за този хотел.

# 268
  • София
Моля мнение за Суено Делукс Белек. Дали има вече цени за 2024 г и към коя агенция мога да се обърна за пътуване със собствен транспорт.

# 269
Валя, в предишната тема мисля, че имаше подробно ревю на Магасарай - Сиде - основният проблем била храната. Съфорумката беше недоволна, за разлика от Мегасарай в Белек.   Потърсете - наистина беше обстойно ревюто сигурно има и друга полезна информация.  

Ние направихме резервация точно за Мегасарай  (провалената ни от миналата година). Не очакваме лукс, обичаме големи територии, но ми стана интересно защо хотелът няма предпоставки за висока цена? Между другото цената в ТА за 9 нощувки ни устройва и се надяваме да не се разочароваме.
Съжалявам, не съм уточнила, че ще сме в. Мегасарай Белек,  не съм разбрала, че сте коментирали Мегасарай Сиде. Но чух, че сега там се извършва голям ремонт и се очаква да е много по-добър!

Общи условия

Активация на акаунт