На море в Турция - тема 81

• 53 759
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Германия
Ние се върнахме преди 3 седмици от Марин, храната беше зле, както писах малката се разболя от салмонела. Минибарът де зареждаше, на плаж ходехме само пред Аква, там няма камъни. Аз не съм сигурна дали бих се върнала там, в нито една от Ефталиите.

# 496
Моля, ако някой знае дали Делфин ботани и Делфин Платиниум споделят обща територията и басейни да ми разкаже по подробно. И има ли подгряващ външен басейн защото мисля да сме от 26.04

# 497
  • Резерват "Северозапад"
Тази година септември месец бяхме в Ботаник хотел.
Да, територията на двата хотела се ползва от всички гости, независимо къде си отседнал.
Основнито хранене е в ресторанта на Платинум-а.
Прекрасни хотели с уникално поддържана градина. Храната е без забележки.
Плажът е големият минус  - камънак и бързо става дълбоко, но на нас не ни пречеше.
Анимация, аквапарк и детски забавления не ни интересуваха и не мога да дам мнение.

# 498
Ботаник и Ботаник Платинум делят една територия. Рецепция, ресторанти, барове и т.н. са в Платинум, но се ползват и от гостите на двата хотела. Анимацията е чудесна, вероятно по него време Ендер (мениджър анимация) ще се е върнал и забавленията са гарантирани. Хигиена, храна, обслужване са на много добро ниво, ние нямахме забележки. Има много голяма вероятност ако резервирате Ботаник да Ви изместят в Платинум ако има места и без да се наложи доплащане.
Подгряваният басейн е втория в ляво след като излезете от Платинум. Подгрева работи до 01.05. по преценка на управата.

# 499

Минавам само да споделя! Изпратено ми е на е-майла!
Дано да е валидно за всички желаещи да купят билети за Легендите!

# 500
  • София
Аз да си повдигна питането, ако слумайно някой има скорошни впечатления за Rixos Tekirova?

# 501
Здравейте, ходихме 2017г. в Ефталия вилидж - Алания, хотела беше супер добър, храната също, огромен аквапарк, плажът не/камъни в морето, може би не навсякъде и черен пясък/,
моля за отзиви от тази година за там.

За съжаление има малко коментари от българи за Eftalia Village, даже не се сещам да съм чела в последната година. Май повечето отзиви са за Ocean или Marin.
Щом предишния път сте ходили през 2017 г., сте били точно след реновацията и видът му е бил много добър. Сега със сигурност ще е позахабен. Иначе веригата Ефталия от години поддържа ниво, което е съвсем добро предвид цената. Но все пак ви съветвам да прочетете отзиви в чужди сайтове, защото коментарите от това лято са за леко влошено качество на обслужването и храната. Не съм чела за някакви фрапиращи проблеми, но някои хора се оплакват, че не е толкова добре, колкото е било в предишни години.

П.П. Тръгнах да пиша без да съм прочела коментарите след питането за хотела. В последствие видях, че има отговори от личен опит и моя коментар става малко нелеп, ама ще ме изтърпите Simple Smile

За кражбите от хотелите - май навсякъде ги има. Сега нали пак е актуален сериала Приятели, та се сетих, че в една серия Рос и Чандлър взимаха някакви неща, май батерии за дистанционно, ако помня правилно Simple Smile
Аз много исках да си взема от чехлите за след баня на Гюрал. Не че не мога да си купя в Джъмбо, но гюралските са уникални - пухкави, меки и дебели Simple Smile Килерът на камериерките беше през една врата от нашата стая и понякога седеше отворен. Все гледах с копнеж към купчините чехли Grinning Обаче ме беше шубе, защото имаше камери, да не стана за резил на дърти години. Ама ако нямаше не знам дали бих им устояла Joy Един от дните заваля доста силен дъжд, всички тичаха като луди от басейните към стаите и тогава камериерките минаха и раздадоха на всички допълнителни чехли. Ей, така ме зарадва тоя летен дъжд Joy Естествено донесох си ги в България и още си имам, даже едните ги пазя неразопаковани JoyJoyJoy

А на един инфотур, в някой от Делфините в Лара ни казаха, че въвеждат висока цена за загубена гривна. Май беше 300 евро (може и да греша). И взели такива крути мерки, защото като им свърши почивката на руснаците, после продават гривната на сънародниците си, които имат апартаменти в блоковете зад хотелите в Лара и така могат да си ползват услугите в хотела неограничено.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 14:42 от Мaрги

# 502
  • В.Търново
Споделете, като за първо море в Турция как е Батихан като вариант, храната, плажа? Благодаря!

# 503
Споделете, като за първо море в Турция как е Батихан като вариант, храната, плажа? Благодаря!
Ако искаш да почиваш в хотел където много често има сватби,сюнети и подобни мероприятия.На мен лично не ми хареса хотела.

# 504
Здравейте, момичета!
Моля, ударете едно рамо 😁
Колебаем се между
Delphin Be Grand,
Titanic Lara,
Bellis Deluxe
Досега сме били в Титаник Белек, Ниравана Долче Вита.
Компания без деца.
Кой хотел ще ми препоръчате като най-добър и като ниво доближаващо се до хотелите, в които сме били?
Отворена съм и за други предложения 😊

# 505
  • София
Някой дали купи билети за land of legends? Излизат ми някакви абсурдни цени от 900$ за двама възрастни и дете и то без fast track? Може би нещо бъркам

# 506
Здравейте, момичета!
Колебаем се между
Delphin Be Grand,
Titanic Lara,
Bellis Deluxe
Компания без деца.
Кой хотел ще ми препоръчате като най-добър и като ниво доближаващо се до хотелите, в които сме били?
Bellis е фаворит от изброените, следва го Delphin BE Grand като не става съвсем ясно кой Титаник в Лара се има предвид. Иначе Rixos, Ela exellence, Susesi Luxury са много добри алтернативи.

# 507
Ако сте с компания без деца бих пропуснала Делфина - много басейни, аквапарк, лунапарк и си е постоянна лудница (ние дори с 2 деца го пропускаме заради лудницата). Титаника в Белек е с по-добро ниво на обслужване от този в Лара (големина на стаи и т.н.) - не знам кога сте почивали там, но тази година имаше подобрения на площадката в Белек. За Белис не мога да дам мнение. Конкорд Делукс в Лара имаше реновация миналата година и като гледам за 2-ма възрастни е не лоша цената спрямо останалите хотели от списъка ВИ, no зависи и кои дати сте избрали за почивка (ако искате вижте клипчето. Има много интересен бира бар - https://www.youtube.com/watch?v=YNCyZ_PxNpU&t=96s. )
Може да погледнете Суено делукс и Сусеси в Белек, които също се радват на добри отзиви.
Лично според мен в Белек хотелите държат по-високо ниво от тези в Лара.

Ако е удобно може ли да споделите някакво кратко сравнение между Долче вита и Титаник Белек (дори да е от типа този е по-добър). Почивали сме в Нирваната в Лара и Титаник Белек и от втория останахме по-очаровани, но по  нирваните в Кемер

Здравейте, момичета!
Колебаем се между
Delphin Be Grand,
Titanic Lara,
Bellis Deluxe
Компания без деца.

# 508
  • Варна
Някой дали купи билети за land of legends? Излизат ми някакви абсурдни цени от 900$ за двама възрастни и дете и то без fast track? Може би нещо бъркам

Купих преди малко. Имаше някакъв проблем явно и даваше опция само за Legendary Card , която е 350Е на човек.
Предполагам натовареност, защото и за плащането първо ми даде грешка с 3Д верифицирането и втория път мина.
Вземах стандартен All Day ticket за 25Е на възрастен и 20Е на дете. (274лв ми задържаха за 4 възрастни и 2 деца).

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 23:10 от eli70o0

# 509
  • Германия
78€ за 3 възрастни и 1 дете.

Общи условия

Активация на акаунт