На море в Турция - тема 81

• 53 746
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета!
Моля, ударете едно рамо 😁
Колебаем се между
Delphin Be Grand,
Titanic Lara,
Bellis Deluxe
Досега сме били в Титаник Белек, Ниравана Долче Вита.
Компания без деца.
Кой хотел ще ми препоръчате като най-добър и като ниво доближаващо се до хотелите, в които сме били?
Отворена съм и за други предложения 😊
Bellis е фаворит от изброените, следва го Delphin BE Grand като не става съвсем ясно кой Титаник в Лара се има предвид. Иначе Rixos, Ela exellence, Susesi Luxury са много добри алтернативи.
Много благодаря. Titanic Deluxe Lara имах предвид.
Като цяло сме се насочили към Delphin BE Grand, (малко ме притеснява да не е лудница, въпреки че гледам началото на Октомври, не би трябвало да е толкова пълно с деца) ще резервирам през Дестиния, там все още няма качени цени за Bellis. Ще погледна и другите хотели. А за Titanic Deluxe Lara какво ти е мнението?

# 511
Здравейте, ходихме 2017г. в Ефталия вилидж - Алания, хотела беше супер добър, храната също, огромен аквапарк, плажът не/камъни в морето, може би не навсякъде и черен пясък/,
моля за отзиви от тази година за там.

Последно бяхме в Ефталия Марин (били сме реално само в Марин и Океан,защото Вилидж не ми харесва грам) след ковид нивото падна страхотно много. Дори минибара в Океан е платен след първото зареждане. Аквапарка предполагам си е все така забавен и атрактивен но толкова...
От кога е пратен мини бара в Океан? Миналата година бяхме в Марин и се пълнеше до краен предел.
Като цяло изкарахме добре. Храната е с ниско качество, това е единствения  минус за нас.
От тази година мисля...за храната в Марин нямам думи последният път😐 писала съм отзив на първата страница е...

# 512
petia_parkova благодаря!
По принцип гледаме за м. Октомври и се надявах да не е чак такава лудница в Be Grand. 🙄
Ще погледна и другите хотели. Concorde много ми хареса, обаче разликата  в цената е 1000лв +
Днес по-късно ще се включа за Нирвана и Титаник -Белек.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 04:09 от milena12345

# 513
  • Където морето целува небето...
78€ за 3 възрастни и 1 дете.
Някой дали купи билети за land of legends? Излизат ми някакви абсурдни цени от 900$ за двама възрастни и дете и то без fast track? Може би нещо бъркам
Това за кой месец е с тази цена?

На някой може да му е полезен отговорът им на въпросът ми за канселиране на билетите. :
Hello, If you buy theme park tickets from our website, you can easily change the date of the tickets by filling out the contact form on our website if you change the date within the same month.
For example, if you change from May to June, then you will request a refund of the ticket and buy it at the full price in June.

# 514
  • София
Благодаря, Mamma Suzanna, много полезно

Чакам и с нетърпение отзива за Титаник Белек- мисля че в крайна сметка се колебая между него и Рикос Текирова 🤨

# 515
  • София
Благодаря, Mamma Suzanna, много полезно

Чакам и с нетърпение отзива за Титаник Белек- мисля че в крайна сметка се колебая между него и Рикос Текирова 🤨
Хубаво колебание!!! Дай боже всекиму да се колебае между Риксос и Титаник- две от водещите хотелски вериги в Турция!

# 516
  • Пловдив
Покрай последните постове за Ленд оф леджъндс май и аз се зарибих да го посетим, при все,че този път ще сме с личния ни автомобил Simple Smile И с тези намаления, за които споменавате...
Не можах да намеря обаче  по-подробна информация на 1ва страница...
Може ли да разясните какви са точно тези тематични паркове? За всеки поотденло ли се взима билет или общо за вход?
Видях,че има някакъв билет за цял ден и отделно някаква карта...

# 517
  • София
Покрай последните постове за Ленд оф леджъндс май и аз се зарибих да го посетим, при все,че този път ще сме с личния ни автомобил Simple Smile И с тези намаления, за които споменавате...
Не можах да намеря обаче  по-подробна информация на 1ва страница...
Може ли да разясните какви са точно тези тематични паркове? За всеки поотденло ли се взима билет или общо за вход?
Видях,че има някакъв билет за цял ден и отделно някаква карта...
Seengirl , на 1 ва страница има цели три мои поста за парка. Предполагам, че не си успяла да ги откриеш, защото са най-отдолу в отзивите за хотелите в Белек.
Ето линкове към тях, за да можеш горе долу да добиеш представа за какво става дума!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1121885.msg38873735#msg38873735

https://www.bg-mamma.com/?topic=1121885.msg38874180#msg38874180

https://www.bg-mamma.com/?topic=1130098.msg39089218#msg39089218

# 518
  • Пловдив
Роже, много благодаря! Уж гледах обстойно, но явно съм пропуснала...
От това,което  прочетох бих се възползвала сега покрай намаленията, инъче по-скоро не...
Трябва да видя и на картата колко близо е до Кирман Белазур, където ще сме. Евентуално някоя вечер за вечерното шоу Simple Smile

# 519
  • София
Seengirl, имай предвид обаче, че тези отзиви са отпреди 4 години, когато Легендите бяха в самото начало на своето съществуване и вечерният спектакъл беше абсолютно всяка вечер през лятото.
Беше наистина уникално красив и не се спестяваше и секунда от него. Тази година отново ходихме заради малкия, но поне за мен, защото вече го бях гледал беше пълно разочарование, нищо общо с това, което беше. Беше горе долу на принципа: без пари толкова. Пълна самодейност, за разлика от професионалното представление преди години.

# 520
  • Варна
И аз влизам с едно бързо питане, най - вече към Роже. За двама възрасни за Нова година Sueno deluxe Belek или Titanic deluxe golf Belek?

# 521
  • Пловдив
Роже, много благодаря! Уж гледах обстойно, но явно съм пропуснала...
От това,което  прочетох бих се възползвала сега покрай намаленията, инъче по-скоро не...
Трябва да видя и на картата колко близо е до Кирман Белазур, където ще сме. Евентуално някоя вечер за вечерното шоу Simple Smile

Легендите са доста далече от Кирман Белазур.Ако сте със собствен транспорт добре ,но с бусчета се пътува доста и вечер е ужас.Може да не успеете да се качите.

# 522
  • София
И аз влизам с едно бързо питане, най - вече към Роже. За двама възрасни за Нова година Sueno deluxe Belek или Titanic deluxe golf Belek?
fani34 ,  много труден въпрос и отговора може да е само един: който и да избереш няма да сбъркаш.
Бил съм на Нова година и в двата хотела и ако трябва пак да отида в един от двата бих избрал Титаник Белек!
Основно заради невероятния СПА център и уникалния външен отопляем басейн. Макар Суено да ми е голяма слабост / три години поред бяхме все в Суено на почивка/ основно заради лукса на Делукса и уникалната природа на Суено Голф.
И за да не се повтарям защо бих направил такъв избор ето и двата ми отзива за Новогодишната почивка в Титаник Белек:
 https://www.bg-mamma.com/?topic=942082.msg34329594#msg34329594
и Новогодишната почивка в Суено Делукс Белек:
https://www.bg-mamma.com/?topic=987866.msg36115298#msg36115298

# 523
Аз пък се колебая между Титаник Делукс Лара, Дефин Дива и Нирвана Космополитън.
Сякаш една идея повече клоня към Титаник.
Без деца сме и по тази причина Делфина май ми е на опашката.
Не знам. Побутване ми е нужно.

# 524
Здравейте, момичета!
Моля, ударете едно рамо 😁
Колебаем се между
Delphin Be Grand,
Titanic Lara,
Bellis Deluxe
Досега сме били в Титаник Белек, Ниравана Долче Вита.
Компания без деца.
Кой хотел ще ми препоръчате като най-добър и като ниво доближаващо се до хотелите, в които сме били?
Отворена съм и за други предложения 😊
Bellis е фаворит от изброените, следва го Delphin BE Grand като не става съвсем ясно кой Титаник в Лара се има предвид. Иначе Rixos, Ela exellence, Susesi Luxury са много добри алтернативи.
Много благодаря. Titanic Deluxe Lara имах предвид.
Като цяло сме се насочили към Delphin BE Grand, (малко ме притеснява да не е лудница, въпреки че гледам началото на Октомври, не би трябвало да е толкова пълно с деца) ще резервирам през Дестиния, там все още няма качени цени за Bellis. Ще погледна и другите хотели. А за Titanic Deluxe Lara какво ти е мнението?
Няколко семейства приятели бяха в различни години и периоди в Титаник Делукс. Общото отрицателно мнение е храната.
Тази година бяхме в края на септември в Лара и си има деца, особено под училищна възраст. Моята подредба за Вашите хотели е Bellis, Delphin, Titanic. А уж сме фенове на веригата Delphin 😄
Аз пък се колебая между Титаник Делукс Лара, Дефин Дива и Нирвана Космополитън.
Сякаш една идея повече клоня към Титаник.
Без деца сме и по тази причина Делфина май ми е на опашката.
Не знам. Побутване ми е нужно.
Въпреки, че много хора намират Nirvana за странен, за MALL, даже за скандален и какво ли не, в тази тройка е мой фаворит и определено, 100% в следващите години ще изкараме една почивка там.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 21:15 от Bamby18

Общи условия

Активация на акаунт