На море в Турция - тема 81

• 53 787
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Никога не бих изнасяла храна извън ресторанта, това си е мега селско изпълнение, без извинение. Предполага се, че си там за да се нахраниш на място, а не да ядеш навън на аванта.

На почти всички места, където сме били, е имало табели, че е забранено изнасянето на храна.

# 481
Благодаря

# 482
  • Варна
23-30.11.2023
50% отстъпка на билетите за Легендите.

# 483
  • София
Като сте се заговорили на тази тема.
В Глория в ресторантите има табелки на места, че ако желаеш да вземеш храна за стаята си, просто да информираш персонала за съдействие 🙂 Но там има и безплатен рум сервис по стаите вечер, така че не е нещо нечувано да се храниш в стаята.
Иначе аз съм взимала от разните закуски/соленки или банан на детето просто защото редовно отказва да се храни на закуска, а след половин час почва да мърмори, че е гладно. Всички го правят и това няма нищо общо с кражбите на храна и алкохол.

# 484
Единствените реални кражби на храна, на които съм била свидетел, са били от персонала. Момчето на барбекюто подаваше един огромен пакет с печанаци на един сервитьор, който с ловко и отработено движение го скриваше под мишница с една табла и изчезваше навън. Но и тях не бих могла да ги съдя, защото подозирам на какъв хал са.

# 485
  • София
Здравейте, ходихме 2017г. в Ефталия вилидж - Алания, хотела беше супер добър, храната също, огромен аквапарк, плажът не/камъни в морето, може би не навсякъде и черен пясък/,
моля за отзиви от тази година за там.

# 486
  • Където морето целува небето...
23-30.11.2023
50% отстъпка на билетите за Легендите.
Имате ли представа дали могат да се презаверяват билетите при лошо време?

# 487
Здравейте, пак съм аз, онази с дете 1 и дете 2. Дали случайно някой е бил миналата година в Cesars Side и може да изкаже мнение? Благодаря предварително!

# 488
Здравейте имам дилема Делфин Делукс или Делфин Платинум. Моля за съвет

# 489
# 490
Здравейте имам дилема Делфин Делукс или Делфин Платинум. Моля за съвет
Споделете с деца ли сте, колко са големи, обичат ли водни пързалки и колко важен Ви е вносния алкохол. Общо взето тези неща ще предопределят "победителя".

# 491
С дете на 13 година алкохол не пием така че не ми е важно.Ще ходим 26.04 тока че незнам дали ще става за пързалки

# 492
Плюсът в този случай на Платинум е че има външен басейн с подгрев, който според времето работи до 01.05. Територията му е два пъти по-голяма и е малко по-луксозен в общите части.
При дадените обстоятелства ние бихме се спрели на Платинум.

# 493
Здравейте, ходихме 2017г. в Ефталия вилидж - Алания, хотела беше супер добър, храната също, огромен аквапарк, плажът не/камъни в морето, може би не навсякъде и черен пясък/,

Последно бяхме в Ефталия Марин (били сме реално само в Марин и Океан,защото Вилидж не ми харесва грам) след ковид нивото падна страхотно много. Дори минибара в Океан е платен след първото зареждане. Аквапарка предполагам си е все така забавен и атрактивен но толкова...

# 494

Последно бяхме в Ефталия Марин (били сме реално само в Марин и Океан,защото Вилидж не ми харесва грам) след ковид нивото падна страхотно много. Дори минибара в Океан е платен след първото зареждане. Аквапарка предполагам си е все така забавен и атрактивен но толкова...
От кога е пратен мини бара в Океан? Миналата година бяхме в Марин и се пълнеше до краен предел.
Като цяло изкарахме добре. Храната е с ниско качество, това е единствения  минус за нас.

Общи условия

Активация на акаунт