Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №23

• 45 748
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Мими, смъкването ти как се води, пролапс ли, че съм си записала тук нещо.

# 601
Мими, смъкването ти как се води, пролапс ли, че съм си записала тук нещо.
Дааа, пролапс на матката, толкова е напреднало, че вече шийката се подава извън влагалището. Който гинеколог ме види се хваща за главата и казва веднага операция.

# 602
Камъкът е страхотно решение. Неговото приложение и ефективност  обаче има нужда : първо от проучване на това на какъв да е според състава  си, на коя фирма и накрая много стриктно да се прилага.
Писала съм и преди по повода. Синът ми е изключително потлив тийн, висок мъж, който вечно му е горещо и е мокър. Преди три години трябваше да намеря решение различно от дезодорант и много ефективно за да не мирише на кон. Тук, в бг мама, има няколко теми които ми бяха много полезни, обсъждаше се какъв трябва да е кристала като химичен състав и продуктите предлагани на пазара начина на използване . Повечето продукти на бг пазара се критикуваха, тези които бяха хвалени бяха скъпи и за мен с доставка. Тогава направих едно масово проучване и се спрях на продукт от амазон. Де. Мисля че беше швейцарски. Поръчах го и О, чудо. Синът ми спря да мирише. Не да се поти разбира се. От три години ползва камъка абсолютно стриктно и няма проблем. Казвам го защото закупих такъв  и на дъщеря ми и като гледам как й върви разхода разбирам защо не е доволна от него. Тя е в чужбина и аз нямам възможност да я следя как го ползва, но синковеца го наблюдавам понеже се къпя след него. Всеки ден, след къпане, на влажни подмишници се търка по минута-две всяка подмишница. Това средство е удивително ефективно, напълно безопасно и изключително иконимично. Ако нямате подбрани продукт (100 % естествен на реномиран производител) и не го ползвате както трябва, ежедневно няма да сте доволни. Но това няма да е защото средството е лошо, а по някакви други причини. Камъка е успешно и безопасно, ефективно средство. Звуча като реклама но не съм синковеца свършва трето камък за три години. Неговите са от големите камъни. Слагала съм снимки, писала съм, извинение за повторението.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 17:58 от _re_ge

# 603
Да, определено стриктното прилагане веднага след къпане по има смисъл, въпреки, че зоната под мишниците колкото и да е измита има остатъчна микробна среда. Аз не бих го ползвала отново - никога!

# 604
Да, определено стриктното прилагане веднага след къпане по има смисъл, въпреки, че зоната под мишниците колкото и да е измита има остатъчна микробна среда. Аз не бих го ползвала отново - никога!

не виждам кое може да се слага на неизмита потна и мръсна кожа и да има ефект, дори дезодорант или парфюм да е. По принцип, след 24 часа камъка става напълно компрометиран и ако не се изкъпете ще миришете все едно че не сте го ползвали. Той е ограничително средство, а не вълшебство.
напълно стерилната среда е утопия дори за болниците.  добрата хигиена е баланс между стремеж и реалност Simple Smile Доста продукти на декоративната козметика са много нестерилни но жените все пак продължават да ги ползват

# 605
Стерилна среда и болница са напълно изключващи се понятия, сума хора си заминаха от вечните вътреболнични инфекции!
Но, казвам пак дори непосредствено измита подмишницата запазва бактерии, то ясно, че всеки маже на изкъпано, не на потна среда!

# 606
  • Бургас
Според мен в  болницата има най-малко хигиена.Два пъти съм била  - при раждането и сега при емболизацията, може и да нямам  обективно мнение, но не видях някаква специална хигиена, дори по-малко от необходимия минимум по мое мнение и двата пъти.В едно добре поддържано СПА може и да по-дезинфекцирано.

# 607
Права си Галдучо! Болниците са развъдник...

# 608
Това, което искаше да каже реге е, че си има алгоритъм с който камъкът действа (след непосредствено измиване със сапун и добро разтъркване). И аз имам същия опит при дъщерята.
Защото ако трябва да сме честни, за себе си аз се къпя вечер и сутрин направо слагам ролон или друго, не е непосредствено след къпане. Много хора правят така нзависимо какво средство използват.
Когато пробвах камъка по описания начин при мен пак се прокрадваше лека миризма. Предполагам, че аз съм със много силно обоняние и това е причината да не бях удовлетворена.

# 609
Това, което искаше да каже реге е, че си има алгоритъм с който камъкът действа (след непосредствено измиване със сапун и добро разтъркване). И аз имам същия опит при дъщерята.
Защото ако трябва да сме честни, за себе си аз се къпя вечер и сутрин направо слагам ролон или друго, не е непосредствено след къпане. Много хора правят така нзависимо какво средство използват.
Когато пробвах камъка по описания начин при мен пак се прокрадваше лека миризма. Предполагам, че аз съм със много силно обоняние и това е причината да не бях удовлетворена.

Не знам камъка за какво служи, но опитвали ли сте спрейчето Одорекс на Биотрейд против изпотяване. Ползвам го от години и нямам проблем с изпотени подмишници.

# 610
Слънце, и аз правя така, къпя се вечер и сутринта слагам. Но при камъка това не е добре. За това го изхвърлих, на мъжа ми му подариха и него хвърлих!

# 611
  • Враца
По спомен Одорекс съдържа алуминиеви соли, които според някои проучвания могат да причинят доста проблеми, аз затова се отказах и минах на растителни заместители на алуминиевите соли - това използвам и наистина няма проблеми с изпотяване и гъбички.

# 612

Не знам камъка за какво служи, но опитвали ли сте спрейчето Одорекс на Биотрейд против изпотяване. Ползвам го от години и нямам проблем с изпотени подмишници.
Говорим за съвсем различни продукти. Одорекс спира потенето, а това е вредно. Освен това не е препоръчителен за дълготрайна употреба, за деца абсурд.

# 613
1. Камъкът е средство за превенция на използване на продукти с алуминий. ако не беше той щях да търся друго.
2. Изпробвали сме всякакви безалуминиеви продукти от всякакви ценови и маркови категории - то масла то обещания - сред няколко часа от тях няма ефект . Вероятно е все пак до потливост и миризма на потта
3. Само човек който има потлив тийн може да разбере какво явление е това - миризмата е много силна , не само обилна потливостта. Постоянно използване на алуминиеви продукти в тази възраст мен лично много ме притесняваше и аз търсех варианти.
4. Синът ми обезкосмява мишниците за по-добър ефект. Ползва камъка направо в банята, след къпане, докато е още мокър, в душ кабината. Едва тогава излиза и се бърше. Сутринта става след спане и не мирише. ПАрфюмира с е и на училище. вечер от училище веднага в банята и така в кръг. Имало е случай когато не може да се изкъпе вечерта и така завърта повече от 24 часа. тогава вече си мирише като един некъпан потен човек.
5. Опитвала съм камъка от интерес , при мен има съшия ефект, ако бях от хората със силно миришеща пот вероятно и аз щях да го ползвам толкова често като него. Странно е че се прибира от училище и гърба му е  мокър но не мирише. Трябва малко време за да се свикне с това.

# 614
Мими, ако не се лъжа се беше ориентирала към Плевен. Подкрепям решението ти.

Общи условия

Активация на акаунт