Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 758
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, имам питане към тези от вас, които слагат Пролутекс. Чела съм във форума, че е болезнен, и като ми обясняваха за поставянето му ме предупредиха, че боли, ама кога и колко е нормално да боли? Аз вкарах разтвора много бавно и не усетих никаква болка, обаче малко след това започна да ме боли и още е така (сложих си го сутринта в 10). И някак около мястото, където се убодох е бяло петно. При някой друг било ли е така или да звъня утре в болницата?

2402
Не  боли чак толкова и след 10-15 мин отшумява
А за това че  ви се вижда бяло петно си питайте лекаря
На  вас къде ви е правен трансфера

# 661
2402, кога ти беше трансфера? Суперски резултат да имаш! Flowers Four Leaf Clover
Каква ти е терапията?

Аз слагах при последния трансфер прогестан декс 25 и ми се образуваха доста бучки под кожата, но другото беше добре.

Ивчони, успех на теста Flowers Four Leaf Clover Да ни се похвалиш после.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 18:20 от Фрида

# 662
Благодаря за отговорите! Още не съм стигнала до трансфер, назначиха ми го като подготовка за биопсии. Надявам се в началото на годината да стигнем до трансфер, че от половин година почти го чакам...

# 663
  • гр. София
2402,
Бяло петно не е ставало при мен никога.
Болки понякога имам, друг път не, сякаш зависи как вкарвам иглата, но за 2 седмици и нещо още не съм хванала цаката как да не ме боли.

# 664
При мен бяха изключително болезнени, ставаха и бучки много често. Особено първите инжекции ме болеше през целия ден след поставянето, само да ми се допре дрехата и усещах дискомфорт.

Момичета, имам питане към тези от вас, които слагат Пролутекс. Чела съм във форума, че е болезнен, и като ми обясняваха за поставянето му ме предупредиха, че боли, ама кога и колко е нормално да боли? Аз вкарах разтвора много бавно и не усетих никаква болка, обаче малко след това започна да ме боли и още е така (сложих си го сутринта в 10). И някак около мястото, където се убодох е бяло петно. При някой друг било ли е така или да звъня утре в болницата?

# 665
2402,
Бяло петно не е ставало при мен никога.
Болки понякога имам, друг път не, сякаш зависи как вкарвам иглата, но за 2 седмици и нещо още не съм хванала цаката как да не ме боли.
2 седмици!
Явно вече си си направила тест
Дано да е положителен
Стискам палци
Амин

# 666
Здравейте мили дами! За 10 път сигурно започвам да пиша и след това спирам, но ще го напиша вече защото сама е много трудно да се боря с това чакане! За първи път минавам през инвотро процедура и точно тази финална права е най-трудното за мен нещо от целият процес. Та проблемът в моят случай съм аз и моите така силно нагънати и запушени маточни тръби. Направени са ми всички видове изследвания и всичко е в норма освен тромбофилията  като имам PAI мотация. Имах ЗЕТ на 24/11 като ми върнаха само един бластоцист ( искаше ми се два но доки каза,че заради годините ми и това,че ми е за първи път няма как). Тъпча се с утрогестан,естрофем аспирин и отделно се боцкам с фраксипарин и про Литекс. Тестът ми е определен за 06/12,но на втори Декември се връщам в Англия, където за съжаление живея. МИСЛЯ да отида на 2/12 с огромен страх защото освен леки пробождания в яйчниците от време на време и болки  в гърдите други симптоми нямам. (На 4 и 5 ден направих пиклив тест Престо,който беше -).Може ли да ме посъветвате има ли смисъл да пускам кръвен на 02/12 като се пада 8 ден след трансфера, или да изчакам до 06/12 и да търся начин да го правя в Англия?
Много благодаря предварително и успех на всички!🌸

# 667
Тошев, да, на 8-ми ден на 5-дневен бластоцист на мен винаги ми е показвал, дори и да е бледа черта, щом я има, значи е положителен. То може и направо кръвен да пуснеш, че от пикливите само високо чувствителен ще ти покаже.
2402, мен от Пролутекса много ме сърбеше и болеше като синини и втвърдявания. Само като се докоснех до някой шкаф или дори дрехи като си слагах и ме болеше. Иначе при самото боцкане не.

# 668
  • гр. София
732_85,
Благодаря ти! Heart Да, положителен е тестът и затова и продължавам терапията засега.

Toshev P,
Според мен също на 8-ми ден ще отчете, така че страх не страх, направи тогава. Но пък 4-5 ден особено за пикливи е твърде рано, нормално да са били -.
Стискам палци за + Flowers Four Leaf Clover

# 669
Пролутекса трябва да е леко затоплен преди слагане.
Предния трансфер го слагах около месец и само първата седмица ме болеше. Сега втория трансфер един път не ме боли един път боли… много е неприятно ама какво ли не търпим.

# 670
732_85,
Благодаря ти! Heart Да, положителен е тестът и затова и продължавам терапията засега.

Toshev P,
Според мен също на 8-ми ден ще отчете, така че страх не страх, направи тогава. Но пък 4-5 ден особено за пикливи е твърде рано, нормално да са били -.
Стискам палци за + Flowers Four Leaf Clover

Me, Myself & I
На кой ден си направи тест
Ти от нетърпеливите ли беше🙂
За 3дневни  горе долу до кога да устискам😁🤫

# 671
Me, myself and I, благодаря🤍

# 672
  • гр. София
732_85,
И аз съм с 3-дневни. Hug
На 10-ти ден направих пиклив тест (бледа черта), на 11-ти ден първо пиклив (пак бледа черта), после кръвен (резултат 517). А официалния тест за пред докторката чак на 14-ти ден (резултат 2502).
Така че според мен най-най-рано на 10-ти ден за 3-дневни или по-добре 11-ти.
Стискам силно палци и при теб да е положителен! Flowers Four Leaf Clover

# 673
Мирише ми на двечки 🫶🫶🫶
732_85,
И аз съм с 3-дневни. Hug
На 10-ти ден направих пиклив тест (бледа черта), на 11-ти ден първо пиклив (пак бледа черта), после кръвен (резултат 517). А официалния тест за пред докторката чак на 14-ти ден (резултат 2502).
Така че според мен най-най-рано на 10-ти ден за 3-дневни или по-добре 11-ти.
Стискам силно палци и при теб да е положителен! Flowers Four Leaf Clover

# 674
Дами исках да ви попитам дали имате група в някоя Социална мрежа Viber, WhatsApp. Освен тук в официалния сайт?

Общи условия

Активация на акаунт