Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 810
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Не, никакви симптоми нямам, мисля, че още е рано. Но аз и с предната бременност нямах по това време, чак към 7 гс.

Свеж трансфер правихме, съответно заради стимулацията коремът ми е ужасно подут все още. Confused

# 586
Момичета, на 22.11 ми беше трансфера на 2 шестдневни днес не издържах и това е резултата….

# 587
Здравейте, момичета.

Записвам се при чакащите със свеж ембриотрансфер вчера на едно 5-дневно емрионче. Тест на 06.12. Дано празничната дата да е на късмет Simple Smile

Имах извадени 9 яйцеклетки и всички се оплодиха, 6 са стигнали до 5-тия ден. Днес от клиниката ми звъннаха да кажат, че едно е отпаднало и че според ембриолога проблемът може да е в това, че ембрионите не се развиват след 5тия ден. Учудих се, тъй като въпреки всичко от 9 имаме 4 замразени и един трансфериран. Имах нужда от малко повече положителна енергия предвид вчерашния трансфер. Все пак ще се опитам да се събера и да се настроя положително.

Стискам палци на всички чакащи Flowers Four Leaf Clover

# 588
Noakaia, попитай лекаря си. На мен
ми се струва малко раничко за тест... Стискам палци след 2-3 дни ЧХГ-то да се е вдигнало значително!
Arockalypse, късмет и на теб! 🍀🍀🍀

Момичета, на 22.11 ми беше трансфера на 2 шестдневни днес не издържах и това е резултата….

# 589
  • гр. София
noakaia, много е рано още, но според мен ще се покачи. Още малко търпение. Flowers Four Leaf Clover

Arockalypse99, стискам палци за + тест! Flowers Four Leaf Clover
А иначе, от 9 яйцеклетки 5 ембриона оцелели до 5-ти ден си е супер резултат. За сравнение, при мен също извадиха 9 яйцеклетки, но първо, че 3 от тях изобщо не бяха годни за оплождане, а от останалите 6 се оплодиха само 2.

# 590
Здравейте момичета! На 18 ноември ми беше тренсфера на един ембрион на 5-ти ден.Днес трябваше да си правя кръвен тест и за съжаление е отрицателен . Цикълът ми закъснява 4 - ти ден. Та въпросът ми е дали е наистина окончателен този резултат или има малка надежда😔
Това ми е трети инвитро  опит, но първи трансфер. Много ми е тежко

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 14:59 от I’ve to

# 591
Ивето, цикълът закъснява най-вероятно, заради прогестеронът. Пиеш ли добавки? Аз бих се замислила, какво бих могла да променя в живота си с надежда за успех.

Ноакиа, стискам ти палци. Хориомон слагаха ли ти?

# 592
Не, нямам такива инжекции.
Само пролутекс, утрогестан вагинално и дуфастон.
Мисля в сряда да повторя също и прогестерон да пусна. Доктора ми се скара днес, че ходя толкова рано и ми даде големи надежди.
Ивето, цикълът закъснява най-вероятно, заради прогестеронът. Пиеш ли добавки? Аз бих се замислила, какво бих могла да променя в живота си с надежда за успех.

Ноакиа, стискам ти палци. Хориомон слагаха ли ти?

# 593
Добре изглежда резултата, пу-пу да не му е уроки! Flowers Four Leaf Clover

# 594
Здравейте. Преди няколко дни бях писала, за резултата след моя трансфер на 5 дневен ембрион преминал през генетичен тест. На 9 ден беше 47, 11 ден-160, 13 ден-330, 16 ден-1160. Утре ме викат в клиниката за преглед. Някой стартирал с толкова ниско чхг и завършил с успех ще се включи ли?

# 595
Спарки, ЧХГ е супер. Simple Smile Трябва да се гледа ЧХГ на 12ти ден след трансфер. Сега ще споделя и статията.

https://natalist.com/blogs/learn/what-is-a-good-beta-hcg-after-a … f-embryo-transfer

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 15:54 от Фрида

# 596
Спарки, ЧХГ е супер. Simple Smile Трябва да се гледа ЧХГ на 12ти ден след трансфер. Сега ще споделя и статията.

https://natalist.com/blogs/learn/what-is-a-good-beta-hcg-after-a … f-embryo-transfer
Много благодаря за статията. От клиниката в Турция искат на 9 ден резултат над 100 и от там идват филмите.

# 597
Има ли момичета, на които за подготовка за ЗЕТ и след ЗЕТ не са им изписвани Прогестанови инжекции?
Пациентка съм на Мемориал. Този път нямах прогестан декс инжекции в протокола за подготовка за ЗЕТ. В деня на трансфера прогестерона ми беше 19,1 и докторите решиха да остана само на 2x1 Прогестан 200мг вагинално и след трансфера. На 11 ден след трансфера и положителен резултат за бременност, прогестеронът ми беше 22,1. От Мемориал отново не промениха протокола. До сега всеки споделя, че е на поне веднъж дневно Прогестан Декс инжекции и ми се струва много странно всичко това... Sad Моля за мнение. Не че държа да си слагам тези инжекции, просто не искам нещо да се обърка

# 598
Адашче, недей да тъжиш, мила 😘 Минала съм през това, ужасно е, чувстваш се опустошен... но понякога нещата просто не зависят от нас Sad
Дай си почивка, погрижи се за себе си и когато си готова, продължете напред. Само не се поддавай на отчаянието 😘😘😘

Здравейте момичета! На 18 ноември ми беше тренсфера на един ембрион на 5-ти ден.Днес трябваше да си правя кръвен тест и за съжаление е отрицателен . Цикълът ми закъснява 4 - ти ден. Та въпросът ми е дали е наистина окончателен този резултат или има малка надежда😔
Това ми е трети инвитро  опит, но първи трансфер. Много ми е тежко

# 599
I've to, аз съм на 41, с некачествени яйцеклетки и с 2 неуспешни опита зад гърба ми, единият от които изобщо не стигна до трансфер. Сега съм след трансфер с донорска яйцеклетка, още не е ясно какъв ще е резултатът, но поне шансовете са малко по-големи.
Изгубих 2 ценни години в пиене на добавки за подобряване на качеството на яйчниковия ми резерв и в излишни надежди. Моят съвет е: не си губи времето, а пробвай с донорска. На нашата възраст и при лоши показатели, аз поне не бих се надявала на чудо. Каквото и да решиш, успех! 😘

[quote author=I’ve to link=topic=1599391.msg47263225#msg47263225 date=1701096145]

Фрида, пия Gametix и Коензим 10,
На 40 съм и съм с некачествени яйцеклетки.
Така се зарадвах че при третият опит имах качествени яйцеклетки и дори оплождане и накрая пак разочарование. Но ще бъда силна и ще се боря. Ако можете да ми предложите нещо за да подобря качеството на яйцеклетките си ще съм ви благодарна. Добавки ли диета ли незнам моля за съвет , в главата ми е каша в момента. Но ще се съвзема и искам да опитам  наистина нещо да променя! Благодаря на всички ! Бъдете здрави! ❤

Общи условия

Активация на акаунт