Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 767
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
me, цял ден рефрешвам заради теб! Тихичко честито, стискам палци ЧХГ-то да си нараства и всичко да е наред до финал!

Успех и на всички други чакащи!

# 571
Момичета…

Това ТСХ ме притеснява обаче, а най-рано в понеделник мога да се свържа с ендокриноложката ми.
Знам, че от стимулацията се покачва, но все пак ме притесни.
Вие какво мислите?

Страхотна новина! Сигурна бях за теб Heart Тихичко честито и стискам палци всичко да се развива добре Hands Pray

# 572
Me, Myself & I, страхотен резултат! Стискам палци за здраво бебче на термин...пък може и близнаци ! ❤️❤️❤️ Т4 ти е супер, за това не се притеснявай за TSH. Като отидеш на преглед, ще ти кажат по каква схема да продължиш с Еутирокса.

# 573
  • гр. София
Кактусче, благодаря ти, мила! Heart Успокои ме за ТСХто. Blush
Да ти се връщат пожеланията когато му дойде времето (а дано е скоро)! Не спирам да ти стискам палци и ще следя нещата при теб. Flowers Four Leaf Clover Innocent

# 574
Момичета…

Това ТСХ ме притеснява обаче, а най-рано в понеделник мога да се свържа с ендокриноложката ми.
Знам, че от стимулацията се покачва, но все пак ме притесни.
Вие какво мислите?

Аз бях с ТСХ около 10 в деня на теста, няколко дни след това се беше нормализирало и цяла бременност го държах между 1 и 2. Честито! Всичко ще бъде наред

# 575
Me, благодаря ти ❤️☺️🫶

# 576
Me, Myself and I, прекрасен резултат,  честито, мила! ❤️
Колкото до TSHто, задължително се консултирай с ендокринолога си в понеделник, за да ти увеличи дозата Еутирокс и предполагам, че ще се регулират нещата 🙏
Аз също съм решила да си пусна и TSH в деня на кръвния тест, защото и при мен много се вдигат стойностите след стимулация, та ще видим... Броя дните до теста, още само 1 седмица ми остава Simple Smile
Стиснати палци на всички! ❤️🍀🍀🍀

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 21:25 от Ivchoni

# 577
Me, myself and I, страхотен резултат ЧЕСТИТО 🫶 Ох как и аз ги броя тези дни до теста. Свеж трансфер на 20.11.2023, на 5дневна снежинка, на 30ти тест. Да си призная много трудно минават дните, само се взирам за някакви симптоми.  Честито на всички с положителни🫶🫶🫶
Успех на всички айде и ние да си видим +++ вече🫡😄
На коледа стават чудеса!❤️

# 578
Sweetly, и моят трансфер беше на 20ти, ЗЕТ на две 5-дневни ембриончета, тест ще правя на 01.12. или на 02.12. Само позитивни мисли, момичета! ❤️❤️❤️🍀🍀🍀🙏🙏🙏

# 579
  • гр. София
Стискам палци и вие да се похвалите с хубаво ЧХГ след няколко дни. Flowers Four Leaf Clover
Дано съм повлякла крак за +++! Flowers Four Leaf Clover

# 580
Привет eyeswideopen ! Добре съм, благодаря! Възстановявам се вече от ИБМ и се радвам на детенцето си вкъщи! Чакам 2-3 месеца и се отправям отново към вечния град...
Междувременно се радвам на хубавите новини идващи от форума и стискам палци на всички бъдещи и настоящи мами ... Heart Kissing Heart

Me, Myself & I, олееееее 🍀 Така ме развълнува, чакам с теб хубаво ЧХГ 😍
Kaavaalаа...Ти как си момиче? Всичко наред ли е при теб вече?
Ме.... Колко вълнуващо! Чакаме да се похвалиш и до финал! 🙏

# 581
Me,, много се радвам! Тихичко честито!❤🥰
Стискам палци за нормално развитие от тук насетне🙏🥰
Много ме зарадва ❤❤❤

# 582
Здравейте дами, бих искала да ви питам какво мислите за трансфер на ембрион късна морула+клетки на 5-ти ден ми беше трансфера и реално кога мига да направя тест, че в болницата ми казаха на 12-ти ден ни аз няма да мога да издържа дотогава, биоложката ми каза, че ембриона има голям потенциал но аз наистина не съм запозната…миля за малко насоки 🤍🙏

# 583
8 9 ден ще покаже кръвен тест
Здравейте дами, бих искала да ви питам какво мислите за трансфер на ембрион късна морула+клетки на 5-ти ден ми беше трансфера и реално кога мига да направя тест, че в болницата ми казаха на 12-ти ден ни аз няма да мога да издържа дотогава, биоложката ми каза, че ембриона има голям потенциал но аз наистина не съм запозната…миля за малко насоки 🤍🙏

# 584
Me...., Имаш ли някакви семптоми вече Kissing Heart
Свеж трансфер ли правихте или ЗЕТ?
Кактусче, благодаря ти, мила! Heart Успокои ме за ТСХто. Blush
Да ти се връщат пожеланията когато му дойде времето (а дано е скоро)! Не спирам да ти стискам палци и ще следя нещата при теб. Flowers Four Leaf Clover Innocent

Общи условия

Активация на акаунт