Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 776
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, момичета! На 9-ти ден след ЗЕТ на 5-дневно ембрионче ЧХГ излезе 109, а на 11-ти ден 201.5 с Прогестерон 22.1. Според координаторките в Мемориал стойностите били добри, но тук чета за ЧХГ резултати от по 600-700 на 12-ти ден и се замислям дали нещо не пропускам...Sad

# 526
Veni_ina,  колко ти е прогестерона, когато ползваш 2 по 200 прогестан?

LLinna, резултат 200 на 12 ден след 5дневен ЕТ е повече от прекрасен. Не гледай останалите. Лека и спокойна бременост!

Тихичко честито на всички, които наскоро са получили или скоро ще разберат за своя предколеден подарък! Flowers Four Leaf Clover

# 527
  • гр. София
Me, myself & I, кога е твоя тест? Имам чувството, че от доста време чакаме хубавите новини от теб.
Стискам палци за много положителни резултати на всички!

По принцип съм чак за 28.11 (трансферът ми беше на 14.11, но на 3-дневни Е).
Ноо днес не се стърпях Grinning и първо направих пиклив тест вкъщи. Излезе втора бледа черта и после любопитството съвсем надделя, та излязох в снежната виелица, за да пусна и кръвен. До края на деня чакам резултат. Flowers Four Leaf Clover

# 528
Me, Myself & I, олееееее 🍀 Така ме развълнува, чакам с теб хубаво ЧХГ 😍

# 529
Me, Myself & I, всички чакаме с теб Flowers Four Leaf CloverHeart

# 530
  • гр. София
Мерси, момичета, много сте мили! Heart Hug
Не смея да се радвам, нито да се настройвам по определен начин, даже на мъжа ми нищо не съм казала още. Grinning
Чакаме и ще видим. Hands Pray

# 531
Прекрасна новина.
И аз се нареждам да чакаме заедно. Hug

# 532
Me, хайде провлачи крак на всички, които чакаме! 🍀🍀🍀

# 533
Фрида, не съм го изследвала. Никой не ме е карал да го изследвам и мирувам. Трябва ли и защо? Че аз съм от тези, които не завършват за репродуктивен специалист, докато забременеят 🫣😃 Не чета много🫣

Veni_ina,  колко ти е прогестерона, когато ползваш 2 по 200 прогестан?

Me, стискам палци, момиче ❤❤❤

# 534
Момичета, как ви минават дните до теста?
Аз днес съм 2ри ден след ЗЕТ и доста време прекарах навън и вкъщи да правя разни неща, не мога да лежа внимавам да не се натоварвам.

И аз не лежа. Grinning
Или домакинствам вкъщи или разходки навън, имах и малко пътуване за 3 дни и срещи с роднини и приятели.

galetosweet, 30 трансфера? Това не съм си представяла, че е възможно. Open Mouth
В България ли се случва това?
Да в България при Доктор Станулов съм в Афродита.

# 535
30 трансфера при един и същ лекар в една и съща клиника? Аз след 5тия неуспешен се преместих другаде. Препоръчвам да смените мястото.

# 536
Me, Myself & I, олееееее 🍀 Така ме развълнува, чакам с теб хубаво ЧХГ 😍
Kaavaalаа...Ти как си момиче? Всичко наред ли е при теб вече?
Ме.... Колко вълнуващо! Чакаме да се похвалиш и до финал! 🙏

# 537
Браво, страхотна новина! В коя клиника си ?! Успех желая!
    Мерси, момичета, много сте мили! Heart Hug
    Не смея да се радвам, нито да се настройвам по определен начин, даже на мъжа ми нищо не съм казала още. Grinning
    Чакаме и ще видим. Hands Pray

# 538
    • гр. София
    Патенце, в Щерев съм. Имам първо един неуспешен опит там, после един успешен, от който имаме дете на 1г5м и сега ни е трети опит пак там.

# 539
    Супер! Много се радвам за теб! И аз бях в Щерев! Имам дете на 13г. от първи опит, но когато поисках второ, нещата не вървяха добре- разочаровах се и се махнах. Може и вината да не е била там! По всяка вероятност, е моята възраст и лошото качество на ембрионите!
    В Щерев имах един опит +, беше ноември 2021г., но всичко приключи в 7 г.с. Пулс така и не чухме Cry
    Патенце, в Щерев съм. Имам първо един неуспешен опит там, после един успешен, от който имаме дете на 1г5м и сега ни е трети опит пак там.

Общи условия

Активация на акаунт