Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 795
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте
Вече малко ми е по добре след като разбрах че първото icsi за жалост не се е получило.
Кога е най добре да почнем с второто ?
След 2-3 месеца ?

# 556
Сега след трансфер на каква терапия си?
Не не го мисля като вариант. Ако стане стане ако не поне господ ми е дал едно. Да съм здрава да го гледам. И тя да ми е жива и здрава.

# 557
galetosweet, резултатите от биопсиите не са безсрочни, знаеш. Препоръчвам ти да направиш микробиологична и имунологична биопсии при Калчев(там са по-информативни). Бих направила цветна снимка в Турция или при Калчев с пяна. Задължително пускаш пакет ЩЖ, ОГТТ, желязо, В12, вит. Д, лупус антикоагулант, протеин S, протеин С, високочувствителен CRP месеца преди трансфер. Разбира се и хормони на 3ти ден. Щом това е последно ембрионче задължително направете ПИД, ако не сте. Тези неща и поне 2 месеца преди трансфера средиземноморска диета, много молитви и вярвам, че ще се случи чудото. Също и йога за зачеване или акупунктура 2 месеца преди трансфер. Има и много забременели жени след курс балнеолечение на поморийските кални бани🍀 Успех!
Ако случайно не успеете, препоръчвам да направиш лапароскопия.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 14:35 от Kactus

# 558
Фрида. Да имах стойност 180 и започна да пада. Аз пък си мисля че е от ниският прогестерон. Днес ми е 4 ти ден след трансфер на последното ми ембрионче. 4 трансфера имам при Станулов. Кактус. Имам 3 лапароскопий направени и всичко е ок. То нормалното ми дете го и доказва. След нея пак имам лапаро и хистеро. Тези хормони и вирусологии и микробиология ги пускам преди всеки трансфер. Както казах и аз съм медицинско лице и за толкова години съм изчела много учебници. Когато доктора не ми назначи нещо преди трансфера си го пускам сама или искам да го направим. Мое беше настояването и за лапарото и хистерото всеки път. Мина ми трансфера. Днес ми е 4 ти ден не сме му правили генетично на него. Нямам сили повече нито за изследвания нито за опити. Ако стане стане ако не ще се откажа. А да не говоря за финансово колко ми е излязло това.След трансфера съм на пролутекс 2*1,преднизолон кортико. Аспирин акард, фраксипарин, неофолик мета и нош па

# 559
galetosweet,  напълно те разбирам ❤️ Аз също съм медицинско лице и повечето изследвания съм си ги назначила сама в последствие с резултатите при конкретни специалисти, които са ми назначили терапия. Поне имате едно детенце и щом имаш тръби, вярвам в твоето малко чудо, което може да се случи по естествен път. Стискам ти палци за успех, без значение дали сега ще видиш + или когато най-малко очакваш 🫶☺️ Аз за съжаление нямам тръби, но и да имах, ми е забранено да правим ествени опити, заради моя генетичен проблем....🥺

# 560
Здравейте, някоя от вас поставяла ли е Зарзио през ден след трансфер? В точен час ли трябва да се сложи?

# 561
Здравейте, някоя от вас поставяла ли е Зарзио през ден след трансфер? В точен час ли трябва да се сложи?
. Да аз почти на всеки трансфер съм поставял. След нормална бременност ми го изписаха пак и го Слагах доста време. Точен час чак не но горе долу да е по едно и също време. Сутрин или вечер

# 562
. Да аз почти на всеки трансфер съм поставял. След нормална бременност ми го изписаха пак и го Слагах доста време. Точен час чак не но горе долу да е по едно и също време. Сутрин или вечер

Благодаря 🙂💗

# 563
  • гр. София
Момичета…

Това ТСХ ме притеснява обаче, а най-рано в понеделник мога да се свържа с ендокриноложката ми.
Знам, че от стимулацията се покачва, но все пак ме притесни.
Вие какво мислите?

# 564
За щитовидната не знам, ама ЧХГто е прекрасно. Чудесен резултат. Честито мила. HugTwo Hearts

# 565
Толкова ме радваш Ме! Най-тихичкото честито Gift Heart Просто си върха!!!!

За Тироидният хормон, аз бих увеличила дозата на Л-тироксина. Ти пиеш ли нещо обикновено?

# 566
Прекрасен резултат! Честитооо 🍀
Момичета…

Това ТСХ ме притеснява обаче, а най-рано в понеделник мога да се свържа с ендокриноложката ми.
Знам, че от стимулацията се покачва, но все пак ме притесни.
Вие какво мислите?

# 567
Най добре е да се консултира с лекар за ТСХ-то.

# 568
  • гр. София
Благодаря ви! Дано да расте правилно ЧХГто и всичко да се развива нормално и да мога да орисам всички чакащи. Heart

Пия съвсем малка доза Еутирокс - по половин таблетка 25 мкг, защото като изследвах ТСХ преди 3 месеца, беше 2,05, та идеята на ендокриноложката беше да го смъкнем съвсеем малко преди забременяване. Но явно стимулацията много е повлияла.

# 569
Бих посъветвала да започнеш да пиеш цяла таблетка.

Общи условия

Активация на акаунт