Отговори
# 405
Според мен ще се стигне до ДНК тест .. и детето няма да е от Ферит и тогава тотално ще му иде психиката .. щото човека се зарадва искрено , че ще става баща.

# 406
  • Яко в Матрицата...
Само и само Сейран да не разбере Абидин изтри обаждането на Феро от телефона му, баща й каза на Султан да не казва, че е спала с Ферит. Тънки сметки, които ще се платят дебело. Защо да му сриват образа, след като той не се е променял. Сега Пелин си го манипулира.
Да му е яко д-то на Феро бей. Кязъм папа ще го изнудва, 100%.

Според мен ще се стигне до ДНК тест .. и детето няма да е от Ферит и тогава тотално ще му иде психиката .. щото човека се зарадва искрено , че ще става баща.
Много е вероятно, особено на фона на утрешния рейт Simple Smile

# 407
Образа не се развива, защото феновете искаха стария Ферит и все са недоволни.....
Ето на ви сега стар Ферит в Т пак ще са недоволни....

Щот толкоз разбират. Повечето не са наясно какво гледат.

# 408
Образа не се развива, защото феновете искаха стария Ферит и все са недоволни.....
Ето на ви сега стар Ферит в Т пак ще са недоволни....

Този стар Ферит ли искаха?

# 409
То това е проблемът на сценаристите, искаха зрителите да са доволни,  и променяха сюжета. Всички знаем, че угодия няма, да си бяха следвали първоначалния замисъл, щеше да е уау с тези актьори. Ама на, искаме да се харесаме на всички. Липса на характер  в дизито и героите...

# 410
Само и само Сейран да не разбере Абидин изтри обаждането на Феро от телефона му, баща й каза на Султан да не казва, че е спала с Ферит. Тънки сметки, които ще се платят дебело. Защо да му сриват образа, след като той не се е променял. Сега Пелин си го манипулира.
Да му е яко д-то на Феро бей. Кязъм папа ще го изнудва, 100%.

Много е вероятно, особено на фона на утрешния рейт Simple Smile

Само Кязъм папа ли, Ами Змеица, Ами Пельо.... Много ги надроби Феро ефенди.

# 411
Само за Сейран и е мъчно. Смачкаха го това момиче. Cry

# 412
# 413
  • София
Не съм видяла в туитър да искат стария Ферит. Тези дето ги следя тази вечер 80% не пишат, другите плюят и реват.
Само не знам защо в ютуб има такава гледаемост или турците нарочно да го гледат там.
А и клипове поне до преди малко нямаше.

# 414
  • Яко в Матрицата...
Мамашките са велики, бе! И без това връщали разни герои, да върнат Тарък, но този път да стрелял в главата JoyJoyJoy

Мистери, гледат там, защото така не влият на рейтинга.

# 415
Мамашките са велики, бе! И без това връщали разни герои, да върнат Тарък, но този път да стрелял в главата JoyJoyJoy

Хахахахаха

# 416
Ренку, добра идея 😂😂😂😂 ама да гръмне и Сейран, че пак ще изкарат нея виновна. Дано на оня свят са по-добре 👿😂

# 417
Няколко пъти се намеква и се пускат червейчета, може би Сейран сама ще си тръгне от имението.
Сейран към Ифакат: "Аз сама пиша историята си и докато аз не кажа няма да приключи"

# 418
  • София
Аз знам, че нарочно гледат там, но разликата е доста нагоре спрямо предните серии, особено вчерашната.

От Таро
https://twitter.com/taroemir/status/1717989269589905619?t=dzCeO6 … HpTxrP63mL0A&s=19
Берил ще е с прическа...

# 419
Всички знаем,че още от началото на сериала  Ферит иска бебе. Това е неговия начин да се докаже пред другите, да избие някой друг комплекс.  Но е факт,че това е едно от малкото неща към които се стреми съзнателно.  Беше ясно, че Пелин е наясно с това и го използва. Аз не се изненадах от радостта му,че ще става баща. Дали е негово  детето няма значение, предал е Сейран. Ядосах се,защото очаквах да не е спал с Пелин, а той нямаше колебание, заредил е фурната.
Ще е хубаво Сейран да се отърве от него и баща си.

Общи условия

Активация на акаунт