Отговори
# 435
Ей не съм коментирала толкова епизода не помня от кога 🤦 скъсаха ми нервичките🤧🤧

Пишете , пишете ! Някои като мен просто четат и се радват че не гледат.

# 436
РЕЗИЛ, резил, резил на n-та степен!

Следва, Сейран да отиде при Тарък сега, за да са наравно с Ферит!! Погребаха СейФер.
Всички пишат прощални слова вече в Туитър...
(Наистина, добре че са КайСун...)

Аз продължавам да вярвам, че бебето не е от Ферит! Но въпреки това и аз, като другите, смятам, че убиха Ферит, Сейран и СейФер в една вечер!

# 437
Ифакат какви интриги върти? То за Кязъм е добре дошло това развитие 😆 И двете щерки омъжени за внуците 😆

# 438
Какво значение има вече от кого е детето, като Феро бей пак почва да тъче на два стана...

# 439
Едната бомба избухна Nature Boom

Точно така - Сейран да научи за похожденията със Султан, и да няма как Кязъмчо да ги изнудва, за да не учи тя.

Остават още само 99 проблема за решаване ..

# 440
Ще има ли фраг?

# 441
Ееееййй, изгледах го този епизод и направо се учудвам на себе си. Close

# 442
Да, вече наистина няма значение дали бебето е от Ферит

# 443
Аз попринцип подкрепях Сейфер ама сега Ферит е дъното...
Аз ако съм на нейно място ще бягам с 200.. ще уча, ще се развивам и ще намеря някой, който наистина ме уважава и обича!
Ферит е много двуличен беее ужас гнясс

# 444
Какво стана накрая? Сейран какво му казва на Ферит?

# 445
Какво стана накрая? Сейран какво му казва на Ферит?

Че Султан й разказала някои неща и иска да чуе и от него подробности за връзката им

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 00:01 от Еванджелин

# 446
Май няма да има фраг.. и по-добре да спя спокойно тази нощ..

# 447
Само да не е спокоен от това, че може да се върне при Пельо, защото и се влюби в Сейран, а има страх от изоставяне.

# 448
Има слухове, че Тарък се връща 😂
Хахахаха и Фуат скоро май ще се върне....
Сцените с Пелин ми идват в повече... съсипаха сериала със нейното завръщане.. аз вече нямам никакви очаквания Сейфер да се оправят... това беше краят..
Последната им снимка обичащи се истински

# 449
Милите .. колко много ще страдат!Жал ми е за Сейран .. направо се поставих на мястото й.
И за Ферит ме е жал , че е толкова повреден , отритнат от семейството си , че все търсеше утеха при Пелин , че тя зацикли на него , че го манипулира ., и по -лошото , че се поддава.Тепърва ще страда ..

Общи условия

Активация на акаунт