Отговори
# 555
Малко спойлери и  от мен
Скрит текст:
Ифакат блъска Пелин по стълбите в имението, но обвинява Сейран и тя си тръгва. Ферит не вярва, че Сейран е бременна от него, заради противозачатъчните. Есме щяла да умре

# 556
Още един

Скрит текст:
От акаунта който каза, че Ферит ще целуне корема на Пелин...
Написа също, че Ферит ще се върне пиян и ще иска да спи със Сейран, обаче тя няма да иска, но той въпреки това ще то направи и на другата сутрин много ще съжалява...
Демек ще изнасили жена си??? 😳

# 557
Нещо много спойлери заваляха .. ама Ферит да не вярва , че е от него?!
Че това момиче къде е отишло , за първи път през живота си я докосна мъж и това беше той!Дори в писмото , което му остави като тръгна за Антеп , му каза че никога няма да бъде с друг, само негова.
Ако вярва на Пелин .. която не се знае къде е била , а не вярва на Сейран .. за мен това ще е дъното под дъното.

# 558
  • Яко в Матрицата...
Слава Богу повечето спойлери не са верни, феновете минаха малко границата вчера Joy Вярвам, че скоро Сейран ще напусне имението, защото тя се задушава там и не чувства подкрепа от никого. Ще има скок във времето. И в това вярвам. Не знам защо Joy

Бирсен доказа за пореден път колко ниска топка е. Скандалът продава, но ти си журналист, не можеш да си позволяваш да показваш такова пристрастие и да слизаш на махленско ниво, като се разправяш с феновете. Никога няма да спечелиш срещу тях, напротив. Не я разбирам тази жена, която показва отчайващ непрофесионализъм. Ама какво ли се чудя и аз - Онур е същият, а явно той е един от работодателите ѝ...

Вчера уразбулбени сподели част от съобщенията, които получава. Едно от тях беше от редактор, който/която е работил/а за южнокорейски продуцент. Та той/тя каза, че за него/нея всичко идва от липсата на образование. Той/тя са следвали Радио, телевизия и кинематография и доста време са отделили да учат как се пише сценарий, как се създава герой. Хората учат с години психология, социология, техники как да покажат какво е в главата и сърцето на героя, подтекста, да покажат как да поднесат посланието си към зрителя, четат Фройд, Юнг, Платон. Учат как да създадат идеален свят и как в него да открият конфликтна точка и да я пресъздадат. Без да си ги учил тези неща, не можеш да създадеш нещо стойностно. Просто пишеш сценарий за пари и ставаш за резил.

# 559
Нещо много спойлери заваляха .. ама Ферит да не вярва , че е от него?!
Че това момиче къде е отишло , за първи път през живота си я докосна мъж и това беше той!Дори в писмото , което му остави като тръгна за Антеп , му каза че никога няма да бъде с друг, само негова.
Ако вярва на Пелин .. която не се знае къде е била , а не вярва на Сейран .. за мен това ще е дъното под дъното.

Marbellaa, напълно съм съгласна с теб. Недоверието му всъщност е в контекста на слуховете за завръщане на Юсуф в сериала, което вече ще бъде прекалено 😵‍💫

# 560
Бирсен, която сама се опитва да говори с фандома на Чапкъна Joy

https://twitter.com/phoebebuffayyo/status/1718417364637651386

# 561
  • Яко в Матрицата...

JoyJoy Съвсем точно Joy

# 562
Мерт е много искренно, мило и талантливо момче, сигурно като е видял сценария се е хванал за главата ама след дъжд качулка...
Афра и тя.. нали ни обясняваше
"Ще се насладите и ще гледате много любов във 2ри сезон"
И като и поднасят сценария всяка седмица...
Ако са и казали така и сега и казват друго си е направо лъжа....

Не знам..., не знам, какво да мисля...
Мерт си каза, че ще видим стария Ферит в новия сезон- това се случва.
Появи се Пело и той отново се върна на "бунището" Simple Smile
Афра каза, че ще има много любов и това все още не е изключено. На практика сезона сега започва. А, и колкото по- голяма е драмата, на която устои любовта им, толкова по- впечатляваща и запомняща ще бъде.
Аз, за момента не виждам противоречие и оставам спокойна.

Единственото, което ме притеснява и дразни е очевидната липса на визия за новия сезон. Тези, какво правиха цяло лято?! Не обявиха ли, че Буче няма да участва в новите епизоди? Сега я връщат с огромен коз и антураж, който не предполага гостуване, за 2- 3 епизода. За сметка на нея, безславно изчезва от екран терапевтката, която щеше да има особен принос. Не, че ми липсва- не я харесах от самото начало, но тези противоречия ми говорят за липса на професионализъм, което само по себе си поражда несигурност и спекулации сред фандома.

Joy Joy Joy

# 563
  • Яко в Матрицата...
Джули, сериалът ще се запомни, ако един от двамата умре накрая. Иначе след време и скандалите ще се забравят.

Мислех си, че след Кара Севда нищо не може да ме бутне емоционално. Но в петък, дори без да гледам серията, не можах да спя.

# 564
  • София

JoyJoyJoyJoyJoy

Кирилова, разгледай профилите от клипчето Simple Smile

Гласувайте, за който има желание Simple Smile
https://empgoldenpalm.com

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 18:51 от MysteryG

# 565
Джули, сериалът ще се запомни, ако един от двамата умре накрая. Иначе след време и скандалите ще се забравят.

Рени, нИдей така моля те Grinning
В края ще погребем само проблемите на СейФер. Аз, все още вярвам, че това е история на изцелението.

# 566

В края ще погребем само проблемите на СейФер. Аз, все още вярвам, че това е история на изцелението.

Колко хубаво го каза, Джули "история на изцелението "... И аз вярвам точно в това.

# 567
Точно го е казала Рени. От малкото клипове на Кара севда само врещането на Неслихан помня. И тук така-само врещането на Афра. Егати и ролите сътвориха и героите изградиха. Всички в този кошер имение. Едно с едно няма.
Що така сериалите,които най-ме грабват накрая съм отвратена от тях, не знам. Тенденция ми е нещо аз съм сбъркана. Но, както някой каза, нелогичните случки и липса на логика ... Все по-зле става.

# 568
Цитат
Вчера уразбулбени сподели част от съобщенията, които получава. Едно от тях беше от редактор, който/която е работил/а за южнокорейски продуцент. Та той/тя каза, че за него/нея всичко идва от липсата на образование. Той/тя са следвали Радио, телевизия и кинематография и доста време са отделили да учат как се пише сценарий, как се създава герой. Хората учат с години психология, социология, техники как да покажат какво е в главата и сърцето на героя, подтекста, да покажат как да поднесат посланието си към зрителя, четат Фройд, Юнг, Платон. Учат как да създадат идеален свят и как в него да открият конфликтна точка и да я пресъздадат. Без да си ги учил тези неща, не можеш да създадеш нещо стойностно. Просто пишеш сценарий за пари и ставаш за резил.

Hands Plus1

# 569
  • Яко в Матрицата...

Ай дано...

Общи условия

Активация на акаунт