Отговори
# 570
Да не се окаже,че сме фенове на най-тежката драма,снимана някога?
Ще се откажа още отсега
То,хубаво се бях отказала,що ли ми трябваше да се връщам?

# 571
Знаете ли, какви ми ги ражда главата Grinning

Детето не е на Ферит, но това няма да се разбере до раждането. Раждането ще е животозастрашаващо, както за майката, така и за бебето. Майката няма да се оцелее Smirk Бебето ще се спаси и Асуман ще го осинови Smirk, ще расте като братче на децата на Мерт. Така Ферит ще бъде прав от части, че Пело ще бъде винаги в живота му Smirk

Онур, ако четеш това пиши на лични Joy

# 572
Е Пельо , ако умре , това дете все пак е внуче на Зерин .. няма ли да иска си го гледа тя?

# 573
Каръм, Каръм, Каръмм 😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGJKWRftk/

# 574
Е Пельо , ако умре , това дете все пак е внуче на Зерин .. няма ли да иска си го гледа тя?

Тя ще полудее от мъка, а чичото ще се отрече от тях, ако не му видят сметката преди това.

# 575
Да ми дадът едно клипче зад кадър на Мерт да видя как ги играе тия сцени....... че многоо ми е интересно.. особенно пияния Феритт 😂

# 576
Я да си оправим малко настроението Stuck Out Tongue Winking Eye

# 577
  • Яко в Матрицата...
Гледам разни клипчета за мода в ЮТ, още не ми се гледат сериите, но по едно ми предлагат да изгледам последната сцена от 43 епизод. Подготвена съм все пак си викам Joy И поради тази причина се съсредоточих върху играта на Афра, Рамо и Ирем. Ами няма такава наслада за окото и душата! Такова добро партньорство имат, без да издадат звук само с очи играеха хората. То нямаше и нужда да казват нещо. Как да я гледам сега хамсията? Weary

# 578
А, Рени, трябва да я гледаш! Все пак заради нея се повишил рейтинга Smirk

# 579
А, Рени, трябва да я гледаш! Все пак заради нея се повишил рейтинга Smirk

Лелее колко ботокс има.. като статуя е😂

# 580
Бременността я е видоизменила Joy

# 581
# 582
  • Яко в Матрицата...
Ох бее, Евее, уплаших се ... пупупу Joy За хамсията иде реч Wink

Ахахах, това е готино:

https://twitter.com/CDavrisheva/status/1718623850890477939

Халис Корхан: докато има севгили, се жени за друга и прави дете на прислужницата.

Орхан Корхан: докато има севгили, се жени за друга и се залюбва с жената на брат си.

Ферит Корхан: докато има севгили, се жени за друга, флиртува с прислужницата, прави секс с друга под душа, за малко да прави секс и с бившето гадже на баща си.

Не знам кой е по-голям чапкън? 😂

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 18:38 от Reni 🧿

# 583
Рени, хамсията се е сдобила с 1-2 нови изражения на лицето, има развитие. Smile
В интерес на истината Ферит щеше да си се зазяпва и след сватбата по други жени. А терапевтката не беше подходящ избор, според мен. Най-малкото изглеждаше като кака му.

# 584
  • Яко в Матрицата...
Рени, хамсията се е сдобила с 1-2 нови изражения на лицето, има развитие. Smile
В интерес на истината Ферит щеше да си се зазяпва и след сватбата по други жени. А терапевтката не беше подходящ избор, според мен. Най-малкото изглеждаше като кака му.
Може, Кате, ама пак ми е бездарна Rolling Eyes
И за Джемре съм съгласна, ама той не подбираше много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт